Istra nisu pisali ovo Srbi?

banjaluka, beograd,novi sad,nova gradiska,pag, kanada,australija i njemcka.sa punceve strane 57 "zivi u jasenovcu" a sa dedove 11. u zadnjem ratu dvoje nas je manje . sve zahvaljujuci tvom velikom slovu U na nicku, moja je familija djelom "biser rasut po cjelom svijetu" a djelom pociva u miru. moja srpska krv je cista ko suza a za sva nacisticka gowna mogu mogu reci sta hocu. nadam se da se ne pronalazis u nacistima iako te U skakilja, vidim?

Е брате, овде смо слични.

Опет грешка.
Докле ћу ја на овом форуму исправљати Хрвате и оне друге,
Ма ти би извршио самоубиство кад би видео овај торпедо.
Нема таког у целој лијепој вашој.
На крају крајева ако ми не верујеш, питај Моњу из Чаковца, Ирену из ЗГ, Теу из Сплита... Оне знају.:hahaha::hahaha::hahaha:

..:hahaha: :hahaha:..poznam je te snaše..ne bi ni bicikl na njih naslonio..a kamoli nešto drugo...eeeeeee..mačak...mačak..nemaš ti stila...čim se ti drzis..one..falite me usta moja..znamo koliko je sati..:hahaha: :hahaha:...

Italijanski fašisti su tokom 2. s. rata počinili žestoke zločine na ovim prostorima gdje god su stigli.

Stoga me nekako i ne čudi da ih ravnogorska forumska nejač ovako zdušno podržava.

Još kad se prisjetimo bezrezervne saradnje Italijana i neoprane poltronske četničke bratije 41-43, eeeee, to su bila vremena.... municije, rakije i makarona k'o u priči, piši bre na račun, Musolini časti....

Italijanski fašisti su tokom 2. s. rata počinili žestoke zločine na ovim prostorima gdje god su stigli.

Stoga me nekako i ne čudi da ih ravnogorska forumska nejač ovako zdušno podržava.

Još kad se prisjetimo bezrezervne saradnje Italijana i neoprane poltronske četničke bratije 41-43, eeeee, to su bila vremena.... municije, rakije i makarona k'o u priči, piši bre na račun, Musolini časti....

jesu stoka fasisticka......:eek:ali su se zgrozili kad su videli sta vi radite.........:sad2:

Па шта да ти кажем?
Не очекујеш ваљда да ћу вама противречити.?
Ма јок.
Све је како ти кажеш.
АЛИ МОРАМ ПРИЗНАТИ, ДА СЕ МЕНИ У ТВОМ ТЕКСТУ НАЈВИШЕ СВИЂА
ОНАЈ ДЕО ГДЕ СУ ВАС ИТАЛИЈАНИ РОКАЛИ.
:hahaha::hahaha::hahaha:

pa dobro, necemo vise skretati sa teme. istra je talijanska a i zadar:per:

Па шта да ти кажем?
Не очекујеш ваљда да ћу вама противречити.?
Ма јок.
Све је како ти кажеш.
АЛИ МОРАМ ПРИЗНАТИ, ДА СЕ МЕНИ У ТВОМ ТЕКСТУ НАЈВИШЕ СВИЂА
ОНАЈ ДЕО ГДЕ СУ ВАС ИТАЛИЈАНИ РОКАЛИ.
:hahaha::hahaha::hahaha:

A sviđa li ti se dio gdje su Italijani rokali Srbe, partizanske porodice i simpatizere?

Italijani koji crtaju kukaste križeve, helou? :dash:

Treba ti pojašnjenje svega? Mislim, znam da si četnik ali ne moraš biti glup.

Ili je drugo uslov da se bude prvo?

А ОТКУД ЗНАШ ДА СУ КУКАСТЕ ЦРТАЛИ ТАЛИЈАНИ
А што се тиче услова да неко постане четник, мењамо правила.
Пре смо за пријемни морали рокнути ујку, а сад по новом
морамо у сендвич између две Хрватице.:hahaha::hahaha::hahaha:

ma pusti Istra je ko i moje malo Međimurje odavno su ""države"" za sebe :D

nego...večeras i sutra dobar dio dana sam ti u Splitu:per:...oće biti malo spize i kakva dobra bevanda?:per:
ili bolje ne :mrgreen: jer si i nešto i nismo na ti u posljednje vrijeme:rumenko: pa da ne popijem batina :rumenko::cool: a put juga krenem gladan i žedan :rumenko::hahaha:

sve ce to doci na, malo civilizovaniji nivo, kad i vi udjete u EU.......samo treba ispuniti "uslove....nema ono,,",sikirom se reshava pitanje medje......

ps.srecan put ti zelim i lep provod na
NAJLEPSHEM MORU NA SVETU
:pivce:

sve ce to doci na, malo civilizovaniji nivo, kad i vi udjete u EU.......samo treba ispuniti "uslove....nema ono,,",sikirom se reshava pitanje medje......

ps.srecan put ti zelim i lep provod na
NAJLEPSHEM MORU NA SVETU
:pivce:

evo vratih se živ, zdrav i "cil" a bio 12 dana po Jadranu makarska rivijera (Makarska, Promajna, Gradac) zatim malo ercegovine :mrgreen: i to u Čitluku:zper: u Splitu čak 2 dana i Kaštel Sućurcu, 2 dana na Pagu na plaži Zrće, u Zadru i verovali ili ne prespavao sam u Bibinju (poznavaoci ovog mesta znaju o čem pričam) :cool: u povratku smo stali u nekom resoranu kod Senja i jučer na danas u Zagrebu malo profeštali kod frendova u stanu "ljetnu turneju"

eee da me vidite kako sam potamnio a još blond kosa..na 2 metra visine... na Zrću su mi se preksinoć obračali na nemačkom:rotf::hahaha:

Back