"Istorijsko pomirenje" u praksi: Orban nosi šal na kojem je Vojvodina deo Mađarske!

Poslije 1945. godine Srbi su sami krivi što su spali na statističku grešku u Hrvatskoj. Imali su sve u svojim rukama, povijesnu šansu da od 1991. godine drmaju svim vladama i da se nijedna politika u Hrvatskoj ne može provesti bez pristanka srpskih političara. Sve su to prokockali, jer su išli na sve ili ništa i rulet im se zaustavio na ništa.

Zapravo su išli na to da ostanu živi jer su se zakržljale nakaze nameračile da pobiju i ono malo njih koji su tamo ostali. Ali dobro, štakori su potom počišćeni i sa srpskih teritorija koje su znatno perspektivnije nego opustela Krajina :whistling:
 
Другомир на задатку да нас свађа са комшијама. Другомире, Јусуф Броз је умро одавно, помири се са тим и пати у тишини. Хвала.
Umro je i Horti, ali Orban očigledno neće da se pomiri s tim i vidno pati.
 
Poslije 1945. godine Srbi su sami krivi što su spali na statističku grešku u Hrvatskoj. Imali su sve u svojim rukama, povijesnu šansu da od 1991. godine drmaju svim vladama i da se nijedna politika u Hrvatskoj ne može provesti bez pristanka srpskih političara. Sve su to prokockali, jer su išli na sve ili ništa i rulet im se zaustavio na ništa.
Pohrvaćeni Vlahu, prestani upotrebljavati reč Srbi. Hrvati su sami krivi što su spali na statističku grešku i Srbiji i Bosni i Hercegovini.
 
Da, ali Vojvodina je bila dio Ugarske, a Hrvatska posebna kraljevina pridružena ugarskoj kruni. Tako da čuvaj ti Vojvodinu! ;)
Mislim, da Orbana boli k*rac kakav status ste vi imali. Viktor Orban samo želi među ostalim i "hrvatski" teritorij i to u sastavu velike mađarske države. Čuvaj ti Istru i Dalmaciju, Slavoniju, Baranju i Međimurje.
 
Орбан је велики државник!Камо среће и ми у Бугарској да имамо један Орбан.
Bugarska i takozvani Bugari okruženi su sa svim okolnim državama i narodima koji vas apsolutno ne podnose. Probali ste nešto u Drugom balkanskom ratu, pa dobili po lampi, pre svega od Srba.
 
I to malo Madjara u Vojvodini nema motivaciju da ostane tu, i to manju nego Srbi. Mnogo im je lakše da dodju do EU pasoša i paljba preko.
Orban je dao mađarsko državljanstvo svakome u Vojvodini kome su baka/deka bili rođeni na tlu nekadašnje Ugarske. Mnogi Srbi su ga uzeli i sad imaju EU pasoš.

Moja poznanica je završila srpsku srednju školu u Budimpešti. Bila je dobar sportista, Mađari joj ponudili da ostane kod njih, da joj daju stipendiju za studije, državljanstvo, a da se ona kod njih nastavi da bavi sportom, ali ona se ipak vratila ovde.

Svima pada natalitet. Zemlje poput Mađarske žele bele hrišćane. Zašto da ne privuku ljude iz krajeva koji su im kulturološki slični, sa kojima nikad neće imati problema i koji će se uklopiti u njihovo društvo?
 
Najviše se napadaju forumaši, a Orban da uzme ujutru KiM ćutanje jer eto fOrUmAšI zAPAdNE eU vReDnOsTi, zamena teza 100%, može Orban kao i vuciq da vam se po$ere u dnevnu sobu, pisali bi o forumašuma, a ne o Orbanu, šalu, Trijanonu.

Zamislimo ovakvu situaciju. Recimo da naš severni sused nije Mađarska, nego Nemačka. I recimo da je politika te Nemačke potpuno drugačija nego što je današnja mađarska politika. Otvoreni prema migrantima (dok nisu zatvorili granice jer su shvatili da su se zajebali), nema žice na granici, nema ni zidova, a umesto vojske granicu kontrolišu humanitarne organizacije koje migrante nude čokoladama, kafom i još da im pofafaju za srećan put dalje. Ili ostanak, svejedno. Pa još recimo da je predsednik u toj Mađaronemačkoj protokolarna funkcija, dok je premijer neka mutacija Angele Merkel i ove kobile koja sad glumi nemačku ministarku spoljnih poslova. I u takvom Diznilendu sve se dešava u skladu sa zvaničnom politikom EU, nema nikakvih odstupanja, čak Diznilend diktira politiku drugim članicama EU, koje oduševljeno prihvataju sve što im se naredi. Odnos prema Rusiji i da ne pominjem, jer bi ta zamišljena Mađaronemačka momentalno ne poslala oružje ukrajinskim nacistima, nego i vojsku u pomoć (naravno, kada bi za tako nešto imala muda).

Kada bi sve bilo po tom scenariju, jednog dana se hipotetička mutacija od kancelara pojavi na sastanku sa legendarnim fudbalerom te zemlje Ferencom Bekenboreljijem noseći šal na kojem je prikazana mapa nacističkog Rajha. U takvoj varijanti, na ovom forumu bi se desila jedna od dve stvari. Prvo, nijedan od ovih koji danas nariču i leleču za Vojvodinom koja je još malo pa izgubljena, ne bi ni registrovao taj događaj sa šalom. Drugo, registrovali bi ga možda drugi forumaši koji sada u ovom što je uradio Orban ne vide nikakav realan problem, i oni bi upozoravali na velikomađaronemačke pretenzije ka komadu naše zemlje, dok bi se ovi prvi smejali, sprdali sa njima ili čak navijali da Diznilend uzme Vojvodinu. Jer je Srbija ne zaslužuje, a Mađaronemci bi od nje napravili mini Diznilend.

E, zato forumaši :kafa:
 

Back
Top