"Istorijsko pomirenje" u praksi: Orban nosi šal na kojem je Vojvodina deo Mađarske!

Мађари се бусају у јуначке груди... за управљање оним што су им Аустријанци дали. Временом се показало да њихова "ја па ја, пре мене ја, после мене ја" политика прилично иде на живце осталим многобројним народима у царевини, тако да нико није хтео да остане у било каквој заједници.

Пар мађарској суседних земаља, које имају приметну мађарску мањину, не признају дивље отцепљену власт у Приштини... Разумеју они добро шта следује у даљем развоју догађаја када махнитом даш прст...

Иначе, можда на опште изненађење али то само на први поглед, Србија и Мађарска се добро политички слажу. Заједничко нам је да покушавамо да преживимо.
Мађари су у бољој позицији јер имају право вета у ЕУ и Нато, тамо где се доносе одлуке које буду спроведене, не чекају годоа (УН).
Ми чекамо годоа...
Али чак и на личном нивоу се наши и њихови одавно познају. Не гарантујем баш да су још ономад заједно попили безброј кафа, али сетимо се где је ко био 1999. године.
Сетите се ко је био премијер Мађарске и ко је био министар информисања Србије. Или питајте википедију ако немате довољно година да се лично сећате.
Потом погледајте ко је премијер Мађарске данас и ко је председник Србије, данас.
 
Nije ni u ludilu jer zapad = katolici i protestanti evropskog porekla.
Не лупај.

Мађари су народ азијског порекла.

Нема везе што су католици. Хришћанство не потиче из Европе већ са Блиског истока.
 
Zar Madjarska nije clanica EU i zapad,a oni nikada nisu prestali da imaju pretenzije na Vojvodinu.Zasto madjarska manjina ima najbolje uslove zivota u Vojvodini.Imaju i vise nego sto bi imali u Madjarskoj.
Nije problem što mađarska nacionalna manjina ima prava u Srbiji. I treba da ima. Problem je što Srbi u Mađarskoj nemaju ni približna, a ima nas i tamo, samo da podsetim.
 
Nije problem što mađarska nacionalna manjina ima prava u Srbiji. I treba da ima. Problem je što Srbi u Mađarskoj nemaju ni približna, a ima nas i tamo, samo da podsetim.
Ух, види га како се секира због Срба у Мађарској

goodfellas-wiseguys.gif
 

Back
Top