Ti se brines sto ce caci udavace fasovati boljestine...mene dragoveoma su cisti ako zelis da dobijes denga groznicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti se brines sto ce caci udavace fasovati boljestine...mene dragoveoma su cisti ako zelis da dobijes denga groznicu
Pa gledaj emisije da se žale starosedeoci da su im u gradove sišli neki nepoznati , koji ne znaju za kulturu .pa imali bi vode da nisu zagadili apsolutno svaki izvor pijace vode na teritoriji vlastite drzave..
Ako budem mogao ocu, ako ne budem imam decu. To i jeste problem zapada, komformizam, ne prave decu, nema ko da radi, svi bi udobno i lepo, uz visoka primanja.... Pa im posle trebaju Indusi i Nepalci...Ti ćeš to sam.
Je,samo se uzdaj u djecu.Ako budem mogao ocu, ako ne budem imam decu. To i jeste problem zapada, komformizam, ne prave decu, nema ko da radi, svi bi udobno i lepo, uz visoka primanja.... Pa im posle trebaju Indusi i Nepalci...
Je,samo se uzdaj u djecu.

Mrtva trka kazem crnci I hindusi
Како постоје 2 кине, тако постоје и 4 кастинске Индије (без обзира што је формално-правно укинуто уставом 1949)
У Србију долази 4-tа парија, а у америку долазi 1.сталеж Брамана да буду космонаути - таква подела света у ком учествује Вучић
Pogledajte prilog 1852530
The inspiring story of astronaut Kalpana Chawla, the first Indian woman in space | Tech News (HT
Tako i treba Simo daleko ces dogurati ,sad je sledecih 10 zemalja na redu,vec se uveliko radi na tome.Brazil,Argentina,Urugvaj,Paragvaj Tajland ,Filipini ,Kirgistan,Australia, Singapur i Malezija ,zajebana Ursula ,plac Trampa ce se daleko cuti.Tvoj sam fan.![]()
Dobra stvar je što se u svemiru ne može gadjati gownima. Neda gravitacija.
Tako i treba Simo daleko ces dogurati ,sad je sledecih 10 zemalja na redu,vec se uveliko radi na tome.Brazil,Argentina,Urugvaj,Paragvaj Tajland ,Filipini ,Kirgistan,Australia, Singapur ,zadnju sam zaboravio ,zajebana Ursula ,plac Trampa ce se daleko cuti.
Ne bi bilo loše da nama zapadne oko 100.000 filipinki![]()
Ovo su sve trebali raditi prije, mislim da i sa Kinom prave sporazum , Trump ce unistiti SAD.Уф, што Трамп воли када Урсула ради све контра његовој стратегији.
Нека се она куpчи !
Filipinke su dobre i Tajlandjanke.Ne bi bilo loše da nama zapadne oko 100.000 filipinki![]()
Ne verujem da postoje kvote za celu Srbiju nego se svaki zahtev firmi resava pojedinacno, mozda ce se kasnije kada trziste rada bude zasiceno doneti neka ogranicenja.Колико Србија треба да прими Индијаца ?
За нас је квота, можда 3 х већа, јер Владалац је широке руке.
Ne verujem da postoje kvote za celu Srbiju nego se svaki zahtev firmi resava pojedinacno, mozda ce se kasnije kada trziste rada bude zasiceno doneti neka ogranicenja.
Ovo su sve trebali raditi prije, mislim da i sa Kinom prave sporazum , Trump ce unistiti SAD.
tako su govorili i moji pretci kad su poceli sloveni da se naseljavaju ovdeUnistice on EU (mozda i Evropu)
Глупача се труди да јој Русија буде највећи непријатељ, а САД слеђа напада и отима Гренланд
Идиоткиња !
Ma kakvi ,sad rade napokon sve sto su davno trebali sto me raduje, nove ugovore za gas potpisali za Azerbejdzanom, Katrom,Alzirom,Nigerijom i Egiptom, malo po malo ce i Rusi i Ameri da placu.Unistice on EU (mozda i Evropu)
Глупача се труди да јој Русија буде највећи непријатељ, а САД слеђа напада и отима Гренланд
Идиоткиња !
Vise puta sam cuo od Svaba da se ne isplati imati decu, mnogo kosta a ne donosi nista na moju opomenu da ne zure sa takvim zakljuckom pre starosti uglavnom su cutali.Ako budem mogao ocu, ako ne budem imam decu. To i jeste problem zapada, komformizam, ne prave decu, nema ko da radi, svi bi udobno i lepo, uz visoka primanja.... Pa im posle trebaju Indusi i Nepalci...
Vidis ja se uzdam u decu ne samo u svoju nego u svu decu, kao sto sam ja resavao probleme starih kada sam bio mlad tako deca resavaju moje probleme danas, hvala bogu samo kroz penziju do sada ali dolazi vreme kada ce trebati vise.Je,samo se uzdaj u djecu.