Историја обојених револуција

kapetanmark

Buduća legenda
Banovan
Poruka
49.427
Свугде у свету данас је јасно да је поркет ОТПОР и стиснутап есница био дело америчке службе за информације и безбедност.
Оно што их је међусобно пвоезивало је чињеница да су на крају имале јисти епилог - генерални штрајк а понегде је било и револуција у које су уплетани ехтремни нацисти и амерички ''блеквотерси'' попут наислне смене режима у Укрјаини 2014 када је сменута на мајдану , власт која је била изабрана од већина уркјаинског народа.

Те револуције ни данас не престају... у србији данас рецимо имамо пример када људи који су истакнути сбромрсци су поркетали протесте рзане блокадае преко својих перјаница и када им то није успело јер рецимо у те протесте никако са студентима нису успели да повуку и народ у новом саду рецимо а и шире, онда је остало да се окрену старој ''провереној'' пароли - генерлани штрајк и паралисање државе. док народ широм србиеј схвати ко стоји иза тога бдуе касно а врло добро знамо колко смо разочарење и зло доживели после петог откобра.
Свакако је поента да се ништа суштински није промнуло до данас ида се власти и политичари у псоелдњих 35 година смењују по принципу крута - мурта, и да нико не гони никогап осле доласка на власт. Што говори о јендој истој кухињи .

Дакле тема која ће говорити о историји обојених реовлуција како код нас тако и широм планете...

Изволите, дап отражимо и да се подсетимо ...

Nesrbine sa ko zna koji nikom po redu na ovom forumu, nesto si hteo reći pa si neprimerno umesto odgovora počeo sa pitanjem?

Tema je tu, izvoli mada mene lično tvoje misljenje i ostalih rusofoba i srbofoba ne interesuje ali Bože moj demokratija je....

Srbine pravi namerno sam postavio pitanje koje je za ovu temu veoma bitno a vidim da ga ne znaš tako da nemam šta da dodam :aha2:

Srbine pravi namerno sam postavio pitanje koje je za ovu temu veoma bitno a vidim da ga ne znaš tako da nemam šta da dodam :aha2:
Nebitan si mi kao i ostali Srbofobi i rusofobi koji poput tebe menjaju nikove kao čarape pokusavajuci da nas ubede kako ima mnogo takvih ljudi u srbiji...

Ali kao što rekoh Bože moj demokratija je pa slobodno piskaraj. Mene ne zanimas

Istorija obojenih revolucija je da su to samo jeftini izgovori diktatora koji više nisu mogli manipulacijom i represijom da uteruju naklonost građana, i desila im se ulica, i onda da bi imali neki izgovor, oni su izmislili nekakve obojene revolucije, strane plaćenike i domaće izdajnike. Bukvalno je čudo kako su svi diktatori isti i kako svi do jednog vrte iste mantre, kako svi hoće da ih satru i unište. A istina je samo jedna, pravi lideri koji su omiljeni u svom narodu, nemaju potrebe da se služe ni manipulacijom, ni represijom, ni medijskim mrakom, nikad im se neće desiti ulica i biće poštovani i cenjeni svuda u svetu.

Свугде у свету данас је јасно да је поркет ОТПОР и стиснутап есница био дело америчке службе за информације и безбедност.
Оно што их је међусобно пвоезивало је чињеница да су на крају имале јисти епилог - генерални штрајк а понегде је било и револуција у које су уплетани ехтремни нацисти и амерички ''блеквотерси'' попут наислне смене режима у Укрјаини 2014 када је сменута на мајдану , власт која је била изабрана од већина уркјаинског народа.

Те револуције ни данас не престају... у србији данас рецимо имамо пример када људи који су истакнути сбромрсци су поркетали протесте рзане блокадае преко својих перјаница и када им то није успело јер рецимо у те протесте никако са студентима нису успели да повуку и народ у новом саду рецимо а и шире, онда је остало да се окрену старој ''провереној'' пароли - генерлани штрајк и паралисање државе. док народ широм србиеј схвати ко стоји иза тога бдуе касно а врло добро знамо колко смо разочарење и зло доживели после петог откобра.
Свакако је поента да се ништа суштински није промнуло до данас ида се власти и политичари у псоелдњих 35 година смењују по принципу крута - мурта, и да нико не гони никогап осле доласка на власт. Што говори о јендој истој кухињи .

Дакле тема која ће говорити о историји обојених реовлуција како код нас тако и широм планете...

Изволите, дап отражимо и да се подсетимо ...

Незнам да ли капираш да у овим протестим апостоје три сукобљене стране ...минимум

Istorija obojenih revolucija je da su to samo jeftini izgovori diktatora koji više nisu mogli manipulacijom i represijom da uteruju naklonost građana, i desila im se ulica, i onda da bi imali neki izgovor, oni su izmislili nekakve obojene revolucije, strane plaćenike i domaće izdajnike. Bukvalno je čudo kako su svi diktatori isti i kako svi do jednog vrte iste mantre, kako svi hoće da ih satru i unište. A istina je samo jedna, pravi lideri koji su omiljeni u svom narodu, nemaju potrebe da se služe ni manipulacijom, ni represijom, ni medijskim mrakom, nikad im se neće desiti ulica i biće poštovani i cenjeni svuda u svetu.
Sub85

Istorija obojenih revolucija je da su to samo jeftini izgovori diktatora
u svetu je dokazano da je OTPOR i stisnutap esnica delo CIE. Molicu lepo tolko o tvom ispraznom da ne kazem glupom postu.

rezultate takve revolucije kod nas smo videli. nikakvi.
lustraicje nije iblo. hapsenja odgovornih lopova iz doba milosevica nije bilo, imovina im nije proveravana. za lopovluk nisu odgovarali
takodje isto je bio slucaj i 2012.
kurta murtu zameni ali ne goni

kao nesrbin jasno mi je da zastupas sve lose stvari po srbiju. a kao neko ko se lazno rpedstavlja da je srbin ne zasluzujescak ni odgovor. jer niko od nas srba takve ''srbe'' poput tebe i tvojih klon nikova kao i saboraca iz pasalucko satnijeske ekipice neces sresti u sbriji. ali na tastaturi hoces. ima vas ko pleve.
samo uspeha nemate jbg...

nije ovaj TEK TAKO POSTAO AMBASADOR U USA

ono sto je nekicma cudno je to sto je tada kao ogorceni protivnik Vucica (vucic bio ministar informisanja) postao nejgova desna ruka...

Sta ces, nekad se naredbe i rpeporuek usa moraj upostovati...

nije ovaj slucjano bio ambasador u usa...

Dakle kod nas obojene revolucije kontrolise udba. Kako su ondansji ljuti protivnici otporasi i vucic postali saradnici tako i danas ova revolucija koju gura dinko gruhonjic, cedo udbe imace iste rezultate- sto se tice odgovornosti sns lopova toga nece biti. Kurta / murta , revolucija titine udbe.

samo se setite kako je bil lep otporas...

Cek da pogodim, a diktatori su samo oni koji nece da lickaju pozadinu Amerima i obojene revolucije se desavaju samo njima. Vrlo, vrlo, zanimljivo. Oni seici iz S. Arabije su naravno svetle demokrate, posteni izbori, ljudska prava i tako to.
I naravno Ameri i Cia nisu finansirali i organizivali oruzani puc u Ukrajini i naravno Nuland nije rekla fu-ck EU.

Ja ne znam da li vi lazete nas ili sebe. Ili jednostavno imate problem sa istinom. Tesko objasniti.

Cek da pogodim, a diktatori su samo oni koji nece da lickaju pozadinu Amerima i obojene revolucije se desavaju samo njima.
naravno z:mrgreen:
Vrlo, vrlo, zanimljivo. Oni seici iz S. Arabije su naravno svetle demokrate,
idoli ''slobode'' :mazi:
Ja ne znam da li vi lazete nas ili sebe
NAS naravno

poenta te nesrpske ekipice ili ti brigade na krsti je titina mantra, kako postoje toboz ''srbi'' sa takvim misljenjem u srbiji.
aha psotoje ali na tastaturi il isusbri kolko i dink ogruhonjic, ana lalic, nedim sejdinovic, miran pogacar i ostale inesrbi koji su se nagomilali u novom sadu pa sad glume novosadjane, vojvodjane i toboz antifasiste
naravno fasisti su im ti omrazeni ''prekodrinci'' i ako su oni vecinom odatle... fasisti su im srbi prekodrinci...
dodje u srbij uda rovari i jos ti vredja suanrodnjake... i stvara fobiju i mrznju protiv njih

. Ili jednostavno imate problem sa istinom. Tesko objasniti.

Cek da pogodim, a diktatori su samo oni koji nece da lickaju pozadinu Amerima i obojene revolucije se desavaju samo njima. Vrlo, vrlo, zanimljivo. Oni seici iz S. Arabije su naravno svetle demokrate, posteni izbori, ljudska prava i tako to.
I naravno Ameri i Cia nisu finansirali i organizivali oruzani puc u Ukrajini i naravno Nuland nije rekla fu-ck EU.

Ja ne znam da li vi lazete nas ili sebe. Ili jednostavno imate problem sa istinom. Tesko objasniti.
Diktator je onaj ko izlazi izvan okvira svojih nadležnosti.

Back