Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912

А Слоба и Марко....?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

OOOO Hebo vas Sloba vise.Pa ko je dosao 5-tog oktobra morao je njega da resava i trazi mu pare.Spominjali su kipar nesto ali su naprasno zanemeli verovatno su ih nasli i prebacili na svoje racune.Znaci i za slobu je DOS kriv jer nije nista izgurao i opljackano vratio.Najlakse je vaditi se na njega.![]()
Pa nije dacic trebao da ih vraca nego dinkic i kompanija.Oni su sa puskama na gotovs dosli na vlast.
![]()
А Слоба и Марко....?

Na dobrom ste putu, samo treba voditi računa o kontinuitetu.
Naime vojna industrija u Srbiji, koristila je valjda nešto i za vreme ratova koji su se ovde odvijali devedesetih,
mada su ipak bolji kupci bili neki drugi .... za vreme svih ovih koje navodite, a posebno tate, kojeg je nasledio sin
verovatno bez nepotrebne ostavinske rasprave u Srbiji ....![]()

Извршили ДРЖАВНИ УДАР председника једне земље НА СИЛУ БЕЗ ЗАКОНА одвели у ХАШКИ КАЗАМАТ затим опљачкали ДРЖАВУ и НАРОД
И сада би ви покојном председнику да судите ,која сте ви МАФИЈА
prvo da se pohapse ovi posle 5.oktobra pa posle i ostali
5. Октобра је почео пакао у Србији..
Kako ne počinje, zar pre tog kobnog i prokletog 05.X nije sve bilo bajno i sjajno u nebeskoj Srbiji pre nego što se stropoštala u blato demokratije![]()
Draga moja deco, ovde su svi sve izdavali,
a NAJVIŠE SVI ZAJEDNO - IZDALI SU NAROD SRPSKI,
stoga, manite se obožavanja bilo kojeg političara, jer SVI oni rade isključivo za svoje džepove,
nego gledajte od čega ćemo mi da živimo.
Ako se ne vrate pokradene pare i one od 8. sednice do 2000, a posebno one posle toga do danas,
možemo pisati da smo propali ....
За кога ти радиш
jel mora da bude neko određen ???
Ма , уосталом зашто би се ја бавила тобом постоје надлежни који се тиме баве
Sve vreme sam se pitala dal' je Vučko tu seo da nastavi il' da istraži.
Dakle ovih dana (figurativno) ipak stiže odgovor ...,
zaista bi bilo dobro da je ovo drugo u pitanju ....![]()
Извршили ДРЖАВНИ УДАР председника једне земље НА СИЛУ БЕЗ ЗАКОНА одвели у ХАШКИ КАЗАМАТ затим опљачкали ДРЖАВУ и НАРОД
И сада би ви покојном председнику да судите ,која сте ви МАФИЈА