Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Портрет Краља Александра у адмиралској униформи, рад словеначког сликара Ивана Вавпотича, слика се налази у Народном музеју Словеније
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Занимљива слика, видим припаднике соколског друштва десно, ту је и један хоџа а мислим и неки римокатолички бискуп у белом, у дну слике са брадом би требало да буде Момчило Ђујић или Коста Пећанац, не знам ко би била ова господа у првом плану лево, човек са седом косом у светлијем сакоу личи на војводу Јевђевића.Могуће и да је Бирчанин ту негде.
Сахрана патријарха Варнаве, ја сам први објавио ову фотографију на фејсбуку, па су је даље преузимали.
Nemački vojnik se vraća iz zarobljeništva, zatiče svoju kuću srušenu, a porodice mu nema. Frankfurt, Nemačka, Mart 1946. godine.
Da je na fotografiji srpski ili ruski vojnik ne bi tako pisao,al ajd'.
Oсвећење четничке заставе у Пећи 25.јуна 1933.
(Извор: фб профил под именом Војин Поповић)
Занимљива слика, видим припаднике соколског друштва десно, ту је и један хоџа а мислим и неки римокатолички бискуп у белом, у дну слике са брадом би требало да буде Момчило Ђујић или Коста Пећанац, не знам ко би била ова господа у првом плану лево, човек са седом косом у светлијем сакоу личи на војводу Јевђевића.Могуће и да је Бирчанин ту негде.