Isus33
Domaćin
- Poruka
- 3.418
Sta li je ostalo od ovog nesrecnika kad ga pogodi petn'es metaka kalibra 7.9 x 57 mm!
Ostala je barem ova slika kao dokaz velike hrabrosti i ljudskog dostojanstva.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta li je ostalo od ovog nesrecnika kad ga pogodi petn'es metaka kalibra 7.9 x 57 mm!
Moji su bili pripadnici rasinskog korpusa, ali nisu bili bas omladinci u to vremeРавногорска омладина.
Oмладина Расинског корпуса, 17. јула 1943. у Манастиру Стрмац
Moji su bili pripadnici rasinskog korpusa, ali nisu bili bas omladinci u to vreme
Који четници, или свако ко има шубару је четник Драже Михаиловића!!!!Да није и он у публици.
Када се каже четници обично се мисли на људе Драже Михаиловића иако се запоставља да су постојали и одреди Косте Пећанца и друге независне групе.Дража није био војвода.Са ове слике не знамо ни да ли су ови несрећници стварно комунисти.Neznam čiji su četnici i od kakvog su "vojvode". Evo još jedne slike kako istu tu dvojicu nesrećnika vode da ih objese.
Када се каже четници обично се мисли на људе Драже Михаиловића иако се запоставља да су постојали и одреди Косте Пећанца и друге независне групе.Дража није био војвода.Са ове слике не знамо ни да ли су ови несрећници стварно комунисти.
Особа на првој слици десно која чита пресуди ми делује као да је у униформи СДС. Врло је могуће да су ови са шубарама Пећанчеви четници.Када се каже четници обично се мисли на људе Драже Михаиловића иако се запоставља да су постојали и одреди Косте Пећанца и друге независне групе.Дража није био војвода.Са ове слике не знамо ни да ли су ови несрећници стварно комунисти.