Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Да, то се догоди кад преписујеш од хришћана што чујеш а не разумијеш шта си чуо.Михсмед каже Иса био Алахова реч и тело.
То је идентично ономе од Јована што си цитирао.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, то се догоди кад преписујеш од хришћана што чујеш а не разумијеш шта си чуо.Михсмед каже Иса био Алахова реч и тело.
Да, то се догоди кад преписујеш од хришћана што чујеш а не разумијеш шта си чуо.
То што "врхунски исламиста" прича су будалаштине које немају везе са исламом.Ти разумеш? Ја сам ти поставио врхунског исламисту који има респект од читавог исламског света осим Турске и Босне.
Драго ми је због тебе.Будући да сам пратио а Библију сигурно више пута прочитао од тебе налазим да је скроз ирелевантно разговарати о религији јер ниси ни теолог нити шта слично већ класични интернет православац.
То што "врхунски исламиста" прича су будалаштине које немају везе са исламом.
Драго ми је због тебе.
И сам Алах се обраћа често у множини, па тако каже ,,Ми смо дали", или ,,Ми смо учинили" то и то, слично библијском Богу који се исто обраћа са ,,Ми", да ,,створимо човека по обличју своме", чиме се указује на Свету Тројицу.Михсмед каже Иса био Алахова реч и тело.
Колега Маки претендује да познаје Ислам боље од самих исламских теолога, па тако даје за право вахабистима, које већина исламских теолога одбацује као секту.Тужно је то слушати да неко ко не зна арапски није читао Куран говори да ли неко има или нема везе са ислсмом.
Иначе, можеш ли ме упутити на извор за ово?Михсмед каже Иса био Алахова реч и тело.
Јесте, али до те глупости се дође кад се буквачистички чита свако слово Писма.И то је глупост.
Све религије, нажалост, имају ту тенденцију да се деле, јер смо ми људи грешни и склони паду, нажалост.Па ислам је од почетка имао ту тенденцију да се дијели.
Вахабистичким становиште одбацила је већина исламских теолога тога времена, чак и рођени брат Мухамеда ибн Ал Вахаб.
А ја баш на овом сајту нађох илахију са музичким инструментима као подлогом.Ilahije ne smiju da se izvode sa muzičkim istrumentima, da ih izvode žene, ne bi smjele da imaju zvukove koje posjećaju na nemoral i njihove sljedbenike, da se izvode uz vokalne efekte koji podsjećaju na muzičke istrumente, da čovjeka ne motivišu na ples ili sl."

Вахабизам је модернистичко учење, које је тврдило да се позива на истинске корене Ислама, слично протестантизму који је био модерно учење које је тврдило да се позива на изворе Хришћанства.Свеједно то потврђује да вехабизам није ништа ново већ наставак традиционалистичке струје која је у исламу постојала вијековима раније.
А мени она баш делује фино, јес у заблуди, али је фина овако, бар према мени, није ми никад увредила иако сам и ја критиковао њена погрешна веровања.Врло често. Зато сам често мета њених увреда.
Слажем се. Па ја никада никоме и ме кажем да је Ислам ,, истинита религија", јер то не стоји, али не кажем ни да су муслимани сатанисти неки, јер ни то не стоји.Поготово сада када, разочарани западним квазихришћанством, многи падају у замку и прелазе на ислам.
Опрезно са тим. Атеисти,агностици и нека крила феминизма исто то кажу и за положај жене у Хришћанству.Положај жене у исламу је ужасан.
Не дође се. До те глупости се дође кад се Писмо чита у складу са унапријед одређеним ставом. Ко иде да нешто види видјеће.Јесте, али до те глупости се дође кад се буквачистички чита свако слово Писма.
Добро и? То није критеријум већ Кур'ан и Суннет.Вахабистичким становиште одбацила је већина исламских теолога тога времена, чак и рођени брат Мухамеда ибн Ал Вахаб.
Да не беше Сауда и Британије, ко зна да ли би се то учење проширило по Арабији.
Нема шта бити опрезно. Жена у исламу је у грозном положају. Муж је смије тући а она нема никаквих права.Опрезно са тим. Атеисти,агностици и нека крила феминизма исто то кажу и за положај жене у Хришћанству.
Јел си разговарао некад са муслиманком у животу?Нема шта бити опрезно. Жена у исламу је у грозном положају. Муж је смије тући а она нема никаквих права.
Очито га нису добро тумачили, јер да јесу били би прихваћени од већине муслиманских теолога, владара и народа. Вахабизам је наметнут силом оружја.То није критеријум већ Кур'ан и Суннет
И теби брате такође!@Maki! Извини изнервирао сам се и рекао и оно што не мислим!.
Срећни празници и теби и свима!
Овл је Нетјанаху изјавио па сам написао зато званични Израел.Ne uvaljuje se nestanak Jevreja u Izraelu već u Arabiji.
Нетањаху је популистички мантраш.Овл је Нетјанаху изјавио па сам написао зато званични Израел.
Нетањаху је популистички мантраш.
Ма изјавио је да је Исус говорио хебрејски који је тад био само литургијски језик. Савим очекивано да је знао јер му је Тора и верски списи били познати. Али је говорни језик тада био арамејски не хебрејски кско жели рећи.I ovako, generalno, jedna od najodvratniji i najljugavijih pojavnau politici.
Ма изјавио је да је Исус говорио хебрејски који је тад био само литургијски језик. Савим очекивано да је знао јер му је Тора и верски списи били познати. Али је говорни језик тада био арамејски не хебрејски кско жели рећи.
Тачно, Христос је говорио арамејски.Ма изјавио је да је Исус говорио хебрејски који је тад био само литургијски језик. Савим очекивано да је знао јер му је Тора и верски списи били познати. Али је говорни језик тада био арамејски не хебрејски кско жели рећи.
Ма изјавио је да је Исус говорио хебрејски који је тад био само литургијски језик. Савим очекивано да је знао јер му је Тора и верски списи били познати. Али је говорни језик тада био арамејски не хебрејски кско жели рећи.
U Tirani je izjavio da nema bližeg naroda od Albanaca i Srba. A u Beogradu da su Srbi i Jevreji prijatelji hiljadama godina, još iz vremena Rimske republike.
Njegov otac je bio istoričar, profesor i to baš medievista.