Istocno Sarajevo - Grad fenomen

Nije logicno da neko šetka po gradu kojeg je sa brda granatirao.
Ja u Beogradu nikad nisam bio niti cu ikada otici, ne zato što ga mrzim već mislim da taj grad za mene nije siguran. Vjerujem da bi mi život bio u opasnosti.
Ista stvar i sa Banja Lukom.
A što se tice autobusa sa stanice u Lukavici, u njima se ne bih vozio dzabe, a ne za pare.
Autobusi stari i prljavi da je to nevjerovatno.

Kakav si ti lazov!!!

Ranije na ovoj temi si napisao kako vec dvije godine dolazis u I.Sarajevo,pa kako mozes kad si granatirao i snajperisao taj dio grada!?To ti je logicno,a nije ako ja dodjem u Sarajevo,jeli multieticni cinice!?

Ja u Beogradu nikad nisam bio niti cu ikada otici, ne zato što ga mrzim već mislim da taj grad za mene nije siguran. Vjerujem da bi mi život bio u opasnosti.
A što se tice autobusa sa stanice u Lukavici, u njima se ne bih vozio dzabe, a ne za pare.

Mićko ti si mi neverovatan! Kupiću ti ja stakleno zvono da si siguran!

beograd nije siguran? da j ne lupetaj, jedino ako izgledas kao mevlid i nosis turetu, opasan bombama.Visite vi bosnje po istocnom sarajevu samo tako, interesantno vam da njuskate po srpskoj, kao kerovi

beograd nije siguran? da j ne lupetaj, jedino ako izgledas kao mevlid i nosis turetu, opasan bombama.Visite vi bosnje po istocnom sarajevu samo tako, interesantno vam da njuskate po srpskoj, kao kerovi

:hahaha: Jeste , hipnotisani ispranih mozgova ( a nebi me čudilo da im Ameri još daju LSD , pa da haluciniraju ) , misli BIH je njihova , pa ako se provozaju ili prošetaju misle to je njihovo . KAda će oni shvatiti da su Srbi činili većinu u BIH sve do 1970 , a da danas čine 35 -40 % Stanovništva i da nećemo da živimo sa njima . Njima kažu na TV sve je to vaše daju im LSD i oni misle to je njihovo .

:hahaha: Jeste , hipnotisani ispranih mozgova ( a nebi me čudilo da im Ameri još daju LSD , pa da haluciniraju ) , misli BIH je njihova , pa ako se provozaju ili prošetaju misle to je njihovo . KAda će oni shvatiti da su Srbi činili većinu u BIH sve do 1970 , a da danas čine 35 -40 % Stanovništva i da nećemo da živimo sa njima . Njima kažu na TV sve je to vaše daju im LSD i oni misle to je njihovo .

Da li si ti toliko srećan što javno iznosiš koliki si nacionalista. Da li te to kuran uči. Ja sam musliman koji živi u Srbiji. Muslimane nemogu da mrzim jer su mi braća po veri. Srbe nemogu da mrzim jer su mi prve komšije, jer sa njima delim dobro i zlo. Jer im idem na slave na koje me pozivaju i jer moja cela porodica tu živi i niko nas ne dira. Zato je glupo uopšte davati ovakve izjave mi nećemo sa ovima, onima, sve su to gluposti.

Hahahah
Ti bi ušao u stari i prljavi autobus u Lukavici i ne za dzabe nego bi platio kartu otišao za Beograd. Kada bi stigao u prestonicu Srbije na grudima bi ti pisalo;
"Ja sam mali dječak iz Bosne nemojte me pojesti"
Ali mi smo strašni, opasni i jedemo malu decu tako da smo te smazali odmah, nisi stigao ni sa perona da odeš. :zcepanje:
Šta ćeš takvi smo mi Srbi.:rotf:

Pitaj samo nemoj pisati da je ovo turizam je to je uvreda za izbjeglice koje su ga napravile. I to najmanje iz turistickih pobuda.
Hajde reci koliko je tamo izbjeglia a koliko nasankanih ljudi od strane Karadžića i Krajšnika u nagovoru da napuste svoju imovinu i presele na livade.
Pa kaži zašto je entitet RS izdvojila više novca organizaciji nekoj organizaciji, čini mi se "Ostanak", no u povratak na svoja ognjišta, jesu li i za to krivi neki drugi ili politika Entiteta?

Hajde reci koliko je tamo izbjeglia a koliko nasankanih ljudi od strane Karadžića i Krajšnika u nagovoru da napuste svoju imovinu i presele na livade.
Pa kaži zašto je entitet RS izdvojila više novca organizaciji nekoj organizaciji, čini mi se "Ostanak", no u povratak na svoja ognjišta, jesu li i za to krivi neki drugi ili politika Entiteta?

Kakvi bolan nasankani ljudi!?

Pa ljudi su voljeli vise na golu livadu,nego da zive sa vama ponovo,pa ti vidi kakvi ste!!!

Izdvajamo novac za ljude koji nece da se vrate u FBiH,jer ih je puno vise nego onih koji bi ponovo da zive sa smrtnim neprijateljima!

JESAUL ti je objasnio.
A danas se vidi koliko je Ostanak bila dobra i pametno osmisljena organizacija. Mi nismo kao vi bacali pare na povratak ljudi koji se ne zele vratiti medju neprijatelje. Vi ste bacili milione bolje receno milijarde na povratak za koji se u startu znalo da je nemoguc jer neprijatelji ne mogu ziviti zajedno.

JESAUL ti je objasnio.
A danas se vidi koliko je Ostanak bila dobra i pametno osmisljena organizacija. Mi nismo kao vi bacali pare na povratak ljudi koji se ne zele vratiti medju neprijatelje. Vi ste bacili milione bolje receno milijarde na povratak za koji se u startu znalo da je nemoguc jer neprijatelji ne mogu ziviti zajedno.

Delegat,

treba stvoriti uslove i za povratak i za ostanak !!!

I ostaviti izbeglicama da sami odluče šta im je bolje i šta žele !!!

Ko si ti da ti odlučuješ u njihovo ime ?!?!

P.S. Iako ne treba imati ni previše iluzija,
ti i tebi slični, bez obzira na veru i naciju, si generator i proizvođač neprijatelja.

JESAUL ti je objasnio.

Ostavi ljudima da sami odluce, da li zele da se vrate ili ne. I da sami sebi odrede neprijatelje i prijatelje. Znam mnoge kojima je Sarajevo bilo sve, i vratili bi se uprkos svemu, a neki su se vratili. Nemoj tako, prijatelju, nemoj biti ekstreman.

Odvratno je tvoje licemerje. Ne zasluzuje ni spomen, samo tiho ignorisanje, jer to je jedini antibiotik protiv bakterija kao sto si ti. Tuzna je ta mrznja koja te izjeda.

Ostavi ljudima da sami odluce, da li zele da se vrate ili ne. I da sami sebi odrede neprijatelje i prijatelje. Znam mnoge kojima je Sarajevo bilo sve, i vratili bi se uprkos svemu, a neki su se vratili. Nemoj tako, prijatelju, nemoj biti ekstreman.

17 godina je proslo od kraja rata. 17 godina ! Ko se mislio vratiti vratio se.
Nije sada 1996. pa da ja sugerisem sta i kako treba nego sumiram ono sto je bilo.

Povratak generalno u cijeloj BiH je davno proglasen propalim a to ce potvrditi i popis.

BTW odlicna stvar je ova lista nepozeljinh :mrgreen:
Ова порука је сакривена јер је Tamantije на вашој листи непожељних.

Poslednja izmena:
17 godina je proslo od kraja rata. 17 godina ! Ko se mislio vratiti vratio se.
Nije sada 1996. pa da ja sugerisem sta i kako treba nego sumiram ono sto je bilo.

Povratak generalno u cijeloj BiH je davno proglasen propalim a to ce potvrditi i popis.

BTW odlicna stvar je ova lista nepozeljinh :mrgreen:

Druže Mlađo ti baš ko pravi Joksimov delegat ?!

Jesi li bio raseljeno lice-izbeglica pa da na svojoj koži osetiš kako je to biti ?!

Proces povratka, trebao bi da bude trajna kategorija i pravo.
Pa ako neko i nekada, makar u dubokoj starosti oseti želju i potrebu da se vrati na svoje nekadašnje ognjište,
neka ima i pravo i mogućnost da to učini...

A očito je da ti ne sumiraš, već aktivno opstruiraš !!!

I opstruiraš, i očito mrziš sve ono što nije, i one koji nisu, po volji diktatoru Doduletu i njegovim foteljašima,
da imaju što veći broj svojih podanika da bi mogli živeti na njihov račun,
prodajući im ponajčešće maglu, a pri tome sebi punili dzepove ...

Evo jedne pesme čiji sadržaj ti takav očito nisi u stanju da razumeš...

P.S. Ozbiljno bih se zabrinuo kada bi me neko kao ti poštovao i cenio.

Poslednja izmena:
Sada cu pitati moderaciju da li je to tako, jer su u prpincipu svi gradovi ovog sveta posledica nekih pobeda ili poraza.
Ta bre gradislista nikoga ne zanimaju, to je turizam, nema veze sa politikom.

I te kako ima veze sa politikom...Da nije bilo rata,ne bi bilo ni ovog grada...Ili možda postoji još neki sličan u okolini...? Ako postoji navedite mi,ja nisam čula...

Back