Источна Немачка 30 година после

Poruka
8.999
Ja ne mogu da verujem da ljudi u Srbiji raspravljaju i komentarisu kako su u nekoj regiji Nemacke ekonomija i uslovi zivota losi. :hahaha:
Па и не расправљају људи, већ жена... вероватно и није у Србији телом, вероватно постује из Камчатке или Севастопоља... (можда са дајил - апа)

Ако живи у Србији, ја стручњак за њину дијагнозу нисам...
 
Poruka
8.999
Комунисткиња му дође ко психо терапија после озбиљних дискусија, после сваког њеног поста пада по неколико ваљања од смеха ко год случајно прочита шта је написала...

Њене теме би требале да послуже као оквир за неки коми-ријалити ил сл...
 

Hix

Poznat
Poruka
7.115
Скоро се навршило 30 година од рушења Берлинског зида и можда највеће преваре која је извршена над Источном Немачком .

Преварени Источно Немачки народ и даље живи као грађани другог реда .пензије су мање троструко у односу на Западну Немачку , градови су мртви и пусти језиви ..

Снови и очекивања су урушена ..

Човек који живи и ради у истоној Немачкој зарађује тродупло мање од оног који ради у Западном делу ..

Данас се види да циљ није био уједињење Немачке него уништење источног дела ..уништење културе Источне Немачке менталитета и вредности ..

Поново би они подигли зид !

ммм мачко шта те сврби данас ?
 
Poruka
17.112
Чиме темељим чињеницу која се јасно види да је уједињење била превара ..погледај како умире Источна НЕМачка ..

Шта се прво десило када је дошло до ткз уједињења .прво су сви производи из Источне Немачке замењени производима са Зпада ..пропале су све компаније ,фабрике из Источне Немачке и десила се пљачка ..

Источни Немаци нису имали алтернативу осим да оставе своје родно место и оду у Западни део који је њима био стран и мучан ..

Живо је тек свега 5 градова у Источној Немачкој други су сви мртви ,људи су отишли а то није био сан ..нико то није желео
Da, Zapadna Nemačka im bila strana i mučna, zato su decenijama bežali u istu. A industrija tek...koji je auto danas dobar kao trabant i wartburg?
 

GIDEON

Domaćin
Poruka
4.658
Видим да је појединицма овде смешно , али питајте источне Немце они ће сами да кажу о свом положају у Немчкој , првенствено о томе како су опљачкани и преварени од стране Запада
Svi kukaju o toma kako im je na Manjaci bilo bolje, a onda udario kapitalizam.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.