kristiansand
Veoma poznat
- Poruka
- 10.392
Stalno ovde citam kao da postoje univerzalne osobine kod neke osobe bilo kog pola koje su pozeljne za bilo koju tj svaku osobu suprotnog pola, dakle te osobine se po defaultu moraju dopasti bilo kojoj osobi suprotnog pola. Npr. biti inteligentan je apsolutno pozeljno od strane svih osoba i ta osobina ce uvek biti privlacna bilo kojoj jedinki suprotnog pola ili sta ti ja znam ono sto se ovde cesto ponavlja bolje receno frazira.."ima svoj stav", "zna sta hoce", "samouveren-a je"... pa mozda ima neko kome se ni to ne svidja bas?
Svet je napravljen tako da se slicni spoje medjusobno. Lep voli lepu i obrnuto(ma da ovde to bas ne vazi jer i ruzan voli lepu i obratno ali samo u ovom slucaju), tuzan voli tuznu, srecan srecnu, stidljiv stidljivu, inteligebntan inteligentnu,
glup glupu, slobodan slobodnu, nezavistan nezavisnu,.......
Npr. JA nikada ne bih mogao biti sa zenskom osobom koja je kao psihicka i fizicka pojava susta suprotnst meni ma koliko dobro izgledala i TO MI JE JAKO bitno prilikom trazenja emotivne
partnerke...
Svaki covek je skup psihofickih osobina koji ocekuje da i njegov buduci emotivni partner poseduje sto vise ekvivalentnih osobina svojim, jednostavno trazi osobu(psiho-fizicku pojavu) sto vise kompatibilnu sebi..... Npr. devojke dezmekastog lica vole muskarce cije je lice upravo slicne konfiguracije itd......
Sta vi mislite o tome da li je ovo sto sam napisao tacno

Svet je napravljen tako da se slicni spoje medjusobno. Lep voli lepu i obrnuto(ma da ovde to bas ne vazi jer i ruzan voli lepu i obratno ali samo u ovom slucaju), tuzan voli tuznu, srecan srecnu, stidljiv stidljivu, inteligebntan inteligentnu,
glup glupu, slobodan slobodnu, nezavistan nezavisnu,.......
Npr. JA nikada ne bih mogao biti sa zenskom osobom koja je kao psihicka i fizicka pojava susta suprotnst meni ma koliko dobro izgledala i TO MI JE JAKO bitno prilikom trazenja emotivne
partnerke...Svaki covek je skup psihofickih osobina koji ocekuje da i njegov buduci emotivni partner poseduje sto vise ekvivalentnih osobina svojim, jednostavno trazi osobu(psiho-fizicku pojavu) sto vise kompatibilnu sebi..... Npr. devojke dezmekastog lica vole muskarce cije je lice upravo slicne konfiguracije itd......

Sta vi mislite o tome da li je ovo sto sam napisao tacno

O ukusima se ne raspravlja i tačka. Svako sebi bira kako misli da je najbolje, ono što želi i/ili ono što mu je potrebno.