ИСТИНОМ ДО ПОМИРЕЊА

Zašto se nigde ne pominje IX lička brigada,koja je htela da izvrši atentat na Tita?
Zašto je Tito naredio da se ne napada Jasenovac?
Zašto je ubio Savu Kovačevića,Ivu Lolu Ribara?
Zašto se iz Rusije 46. vratio drugi Tito,a odmah nakon toga Darvojanka je umrla?
Zašto je poslao srpsku mladost na sremski front,kada to nije bilo neophodno?
Zašto?Zašto?Zašto?

Zašto se nigde ne pominje IX lička brigada,koja je htela da izvrši atentat na Tita?
Zašto se iz Rusije 46. vratio drugi Tito,a odmah nakon toga Darvojanka je umrla?
Zašto?Zašto?Zašto?

Negde sam procitao mislim da je bio neki feljton o Titu, Kad je otisao da vidi rogenog brata ,njegov brat je izjavio da mu to nije brat, nisam siguran nesto je bilo i sa prstima neka fora !

Zašto?Zašto?Zašto?

da li je istina da se Sava dvaput izvlacio iz obruca i da je dobijao naredjenje da se vrati?

Zašto?Zašto?Zašto?

Nije samo Srpsku mladost nego i Makedonsku:!:

то су само траги-комунистички митови као фора није био против Срба на Солунском фронту јер је исекао намерно прст

titoratnikaustrijskirh7.jpg

на свим оним његовим сликама старијим после 1945 са томпузима и остало се види да има све прсте.само митоманија ништа друго.

то су само траги-комунистички митови као фора није био против Срба на Солунском фронту јер је исекао намерно прст

titoratnikaustrijskirh7.jpg

на свим оним његовим сликама старијим после 1945 са томпузима и остало се види да има све прсте.само митоманија ништа друго.

Posle 45 da , a pre to niko nezna,kad se vratio iz Moskve bio je drugi covek:!:

I niko ne reče koliko je ljudi bilo na tom saboru na Ravnoj Gori???

где си Драгољубе кућо стара ..нема те као бензин 93ће као да си дефицитаран.

плашим се да не поскупиш.;)

било пар хиљада и то је то .много мање него прошле године.али скуп није био политички обојен.

Zašto?Zašto?Zašto?
:dash::dash::dash:

Gde to pise???......Jasenovac nije napadnut, ali nigde ne postoji podatak da je Tito naredio da se ne napada..........

Valjda zato sto su bili komunjare, a matori je bio , u principu alergican na takve.......

Iz rusije se vratio drugi tito???:rotf:......the truth is out there......
Davorjanka je umrla od prevelike doze smrta........

Moj cale bio tamo......pricao mi je da je bilo neophodno, da bi se sprecili nemci da zapale na zapad....i izbegnu ratni sud......I partizani su u tome uspeli...!!!!!!

Mozda bi tvoja baba - novokomponovani chetnik pustila zlotvore da se izvuku, ali neki ljudi to nisu hteli da dozvole po cenu zivota.....

:dash::dash::dash:

Gde to pise???......Jasenovac nije napadnut, ali nigde ne postoji podatak da je Tito naredio da se ne napada..........

Valjda zato sto su bili komunjare, a matori je bio , u principu alergican na takve.......

Iz rusije se vratio drugi tito???:rotf:......the truth is out there......
Davorjanka je umrla od prevelike doze smrta........

Moj cale bio tamo......pricao mi je da je bilo neophodno, da bi se sprecili nemci da zapale na zapad....i izbegnu ratni sud......I partizani su u tome uspeli...!!!!!!

Mozda bi tvoja baba - novokomponovani chetnik pustila zlotvore da se izvuku, ali neki ljudi to nisu hteli da dozvole po cenu zivota.....
историја релативитета

I niko ne reče koliko je ljudi bilo na tom saboru na Ravnoj Gori???

Као што сам написао изнад, ове године је баш мало људи дошло. На овим сликама се одлично види разлика.

Прве две слике су направљене прошле године, друге две су од пре пар дана.

32d9485b96.jpg

40217ce82e.jpg

c8ba84f893.jpg

2ce9bd4d2b.jpg

Back