Istinokracija (mnogo bolje od Zeitgeista)

Zeitgeist je obična podmetačina napravljena zarad blaćenja hrišćanstva.
Od tri priče, dve imaju smisla, zavera o 11om septembru i bankarska elita, postoji gomila dokumentaraca o tome i treća: naručena da spori postojanje Isusa Hrista.
Naivni će prihvatiti i ovu jer su one dve realne.
To je ceo smisao tog filma, diskreditovanje Hrišćanstva.

Hoćeš da ti ponovim...

Zeitgeist je obična podmetačina napravljena zarad blaćenja hrišćanstva.
Od tri priče, dve imaju smisla, zavera o 11om septembru i bankarska elita, postoji gomila dokumentaraca o tome i treća: naručena da spori postojanje Isusa Hrista.
Naivni će prihvatiti i ovu jer su one dve realne.
To je ceo smisao tog filma, diskreditovanje Hrišćanstva.

Moj post se odnosi na Zeitgeist koji u sebi sadrži 3 priče.
Ti iz svakih govana u koje upadneš se izvlačiš tako što upadaš sve dublje?

Ne prikane, ti daješ zaključke na osnovu tvoje imaginacije a ne na osnovu onoga što je neko rekao.
mudri nwo nam je dao, onako odsecno i autoritativno,jedinu sustinu i istinu o filmovima...
Lepo sam napisao da se moj komentar odnosi na film Zeitgeist, a ne na neke tamo filmove.
Uhvaćen si u laži iz koje na sve načine pokušavaš da se izvučeš.
Neozbiljan si sagovornik, spiner i hejter.
Znaš kome treba da se obratiš...

blablabla...

kad ti odgovara, proglasis film za sustu istinu.ili neke delove...
kad ti ne odgovara, kazes da je film smece..ili neki njegov deo.

A onda se hvatas za nebulozu kojom pokusavas da potkopas nepokolebljivu cinjenicu da fabrikujes dokaze, i da proizvoljno odlucujes prema svojim nahodjenjima ko ili sta je u pravu ili ne.

Ozbiljan si koliko i bajke brece Grim.

blablabla...

kad ti odgovara, proglasis film za sustu istinu.ili neke delove...
kad ti ne odgovara, kazes da je film smece..ili neki njegov deo.

A onda se hvatas za nebulozu kojom pokusavas da potkopas nepokolebljivu cinjenicu da fabrikujes dokaze, i da proizvoljno odlucujes prema svojim nahodjenjima ko ili sta je u pravu ili ne.

Ozbiljan si koliko i bajke brece Grim.

KOliko praznih reči...

Nepokolebljiva činjenica... kakav rečnik... kakav stil.... :klap:

Bravo bravare, još samo da smisleno upotrebiš terminologiju i da počneš da razmišljaš, biće od tebe nešto :lol:

naravno da nijedan film,video se ne treba uzimati zdravo za gotovo
ali sigurno da u svemu ima puno istinitog.

tema o je \history of the police officer\ filmu, ne spinujte,
ako imate da kazete o ovom filmu ili truthiracy kanalu recite...

posle par godina preleteo sam preko kroz nekoliko ovih klipova sa kanala,
previse informacija, mora cesto pauza da se klikce i razmislja polako. ali ko ima vremena za to
(naravno treba znati i engleski dobro).

suma sumarum- ja sada svuda vidim simbole bika i rogova.. p
gledam cak u neku zavezanu kesu i vidim rogove

kananitski fenicani su koliko sam shvatio glavni zaverenici.
ko poznaje istoriju neka pojasni hronologiju tih fenicana
da li smo mi srbi zapravo fencani? ako je tako
da znamo da li je i ovo spin cia sluzbi da bi nas satanizovali, pa da znamo da treba da slavimo tog bika, el-a, saturn i sunce , astroteologiju

ocigledno da postoje ljudi clanovi tajnih drustava.
i umesto da pozovu mene da im se pridruzim
oni salju viruse u moj kompjuter
mozda bas odkad sam postavio ovu temu.. racunar mi se raspada, jutub mi se zakucava, koci pretrazivac.. nesto nije u redu sa flash plejerom
i internet veza mi je usporena, neobjasnjivo.
moj zivot nije vise normalan kao kod drugih koji imaju zdrave i normalne racunare.

fenicani su krivi za to

mogao bi neko da izmeni ovaj moj prvi post (da promeni naslov u istininokratija, bec c, i da izbaci jutubove.
koci mi racunar kad vise embedovanih jutubova na stranici, ili kad su mi dva prozora sa flashom,javom otvorena?
vidimo dakle da Youtube pocinje na Y sto su rogovi. Flash - na F, znak za Fenicane. Java Sun - sunce.
oni deluju i namerno mi kvare pristup internetu.
mogao bih da reinstaliram sve od pocetka, ali nemam volje i vremena, imam stotine programa koji su piratske verzije, cenzura gugla, interneta, gde su oni sajtovi sa krekovima siframa ,
rapidsrbija je nestao. svi sad kao hoce neku legalnost. gde je undergraound pokret?

Back