Istinite & poluistinite priče i zašto otvoreno pisem na blogu

Umesto uvoda
Hoću da na ovom blogu pišem o temama koje su već pokrenute, o temama koje nisam pokrenula i o jos ponečemu...
Mislila sam da pisem na nekom svom blogu ali ću probati ovde u nizu. Veće su šanse da neko pročita, da nekome koristi i da neko prokomentariše.

VEZIVANJE
Ovih dana razmišljam zasto volim vezivanje?! Nekada davno nisam razmisljala ni mastala o tome. U predhodnim vezama nisam to radila. U stvari jesam jednom vezala i jednom sam bila vezana ali to je bila cista igrarija.
U sadašnjoj vezi moj dragi bude nekoliko puta u toku godine vezan i poprilično "izmaltretiran".
Nekada kad vreme dozvoli uveče, pre spavanja, pripremim svilene trake ispod jastuka. Ujutru kada se moj dragi probudi, ode do wca i vrati se u topao kreve pocinje moja igra. Poslednji put mi je rekao da sam bogomoljka.
Počinjem strastveno da ga ljubi. On ne sluti sta mu se sprema sve dok ne oseti svilenu traku oko ruke. Do sada je naučio da sledi "maltretiranje". Sigurno da bi mogao da se otme i da me zbaci sa sebe. Ali ja bi se borila da ga savladam do poslednjeg atoma snage. Ali realno zna da ga očekuju slatke muke.
Kada ga vežem za ruke i noge odlazim do kupatila, zatim do kuhinje. On očekuje moj povratak a ja kuvam čaj ili kafu.
Dolazim u sobu sa sobom nosim nekoliko improvizovanjh rekvizita za "mučenje" i kafu ili čaj.
Pijem jutarnje osvezelje i pomalo ga čačkam.
Igru uvek pocinjem od njegovih bradavica. Ako ima leda igram se sa kockicama i bradavicama....
 
Ако си ти, како си лајковала уводни пост ?

Друго, ако си ти писала уводни пост
морам ти рећи да се он разликује од твог осталог писанија.

Јеси то ти смислила, тај текст ? :zstidljivko:


Obiliću jel ti mene zezas ?
Pa vidi se ko je napisao blog
🤷🏻‍♀️
 
Kako je počeo rad od kuće sve ređeci ređe se viđam sa koleginocama iz kanca.
Pre neki dan dogovorile smo se nas dve da se vidimo na kafi i popričavale smo se baš baš. Čak je potrajalo, popismo po dve kafe.
Rekoh ajde malo da se "ludiramo" vodim te u jednu neobicnu radnju. Kada smo stigli ispred sexshopa ona se grohotom nasmejala. Kaze nisam bila sto godina, hajde baš.
Malo smo bile pristojne, malo smo bile nepristojne, malo smo se kikotale kao tinejdžerke, malo smo merkale kao ozbiljne gospođe, malo smo i pocrvenele. Nagovorila sam je da kupi kuglice da proba malo da vežba.
 
Šta ti je život ili misli lutaju

U subotu posle ručka malo smo legli ispred tva. Ja se sklupcala, a moj dragi se sklupčao oko mene. Greje mi leđa i prebacio ruku preko mog stomaka.
Osećam kako se umirio i drema a ja listam kanale. Radim to onako bez ideje, samo radoznalo da vidim šta ima.
Setij se mog poslednjeg bivšeg i toga kako se bas nismo odavno videli i kako odavno nismo "pravili gluposti". Poslednji put mi je rekao da će početi da radi dva posla i da neće imati vremena i da neće dolaziti par 6 meseci. Mislim da je ovo već peti mesec. Obično se javi bar tri nedelje pre nego sto će da dođe.
Eh živote lutalice...
 

Back
Top