86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 50.884
Ми имамо ЛептирицуI sumadija?

Ми имамо ЛептирицуI sumadija?
Mislim da teorija o dobrim vanzemaljcima pada u vodu, pogotovo humanoidima...
Gledaj kako su prosli Indijanci, a to je analogija sta bi se desilo sa nama
da neka napredna civilizacija dodje ovde... takva stvar je nama nepoznata..
ne mozes tvrditi da nadmocan intelekt dovodi do dobrote
kako mi posmatramo mrave , hocemo li srusiti mravinjak ako bi tu napravili bazen?
amebe ne primecujemo , ko zna koliko ih dnevno ubijemoPricam o razlici izmedju ameba i coveka, ne izmedju mrava i coveka.
To je 10 reda velicina iznad (ako ne i vise).
To nema veze. Moraš doći do određenog stupnja razvoja, ali mi smo još daleko od toga. Ako pritom ne uništimo sami sebe. Ne mora značiti da je napredna civilizacija agresivna. Jednostavno, prije bi uništila samu sebe (kao što i mi pokušavamo uništiti sami sebe).Mislim da teorija o dobrim vanzemaljcima pada u vodu, pogotovo humanoidima...
Gledaj kako su prosli Indijanci, a to je analogija sta bi se desilo sa nama
da neka napredna civilizacija dodje ovde... takva stvar je nama nepoznata..
Naglasak je na veliku većinu. Velika većina ne znači sve.Ja sam nekada verovao da nas posećuju. Onda sam otkrio izvore na kojima pišu skeptici. Daleko manje i probranije društvo od čitatelja opskurnih zavereničkih sajtova ali i daleko svesnije. Uporedio sam njihove argumente sa argumentima nlo vernika i shvatio da su jači. Za veliku većinu tih viđenja ponuđena su smislena objašnjenja.
I taj projekat Blue book je raskrinkan. Od skeptičnih sajtova preporučio bih ti forum unexplained mysteries kao i sajt na kome piše Mick West. Mnoge od tih slučajeva su debunkovali.Naglasak je na veliku većinu. Velika većina ne znači sve.
Ako si gledao seriju "Project Blue Book" onda si mogao vidjeti da se sustavno radi na zataškavanju istine. Zašto? Pa između ostaloga zato jer to povlači određena nezgodna pitanja o prošlosti, sadašnjosti, budućnosti, sigurnosti, vjeri...
Bolje je ovako kako je za naš stupanj razvoja.
Ne kažem ja da nema tu jako puno laži, ali opet pretpostavljam da ima nekih stvari koje se ne mogu objasniti.I taj projekat Blue book je raskrinkan. Od skeptičnih sajtova preporučio bih ti forum unexplained mysteries kao i sajt na kome piše Mick West. Mnoge od tih slučajeva su debunkovali.
Ja sam recimo nekada verovao da je Varginha incident iz Brazila stvaran da bi se ispostavilo da je to čista izmišljotina.
Tačno je da postoji par procenata slučajeva koje ne možemo da objasnimo ali to je zato što nemamo dovoljno informacija a ne zato što su nužno alijeni u pitanju.Ne kažem ja da nema tu jako puno laži, ali opet pretpostavljam da ima nekih stvari koje se ne mogu objasniti.
Za Varginhu nisam čuo, nisam više u toku s tim što se dešava po tom pitanju.
Ali evo, zapitaj se što bi bilo i kakve bi bile posljedice da se obznani da vanzemaljci postoje ili da se negdje na našoj planeti spusti njihov brod. Kakve bi bile reakcije i posljedice i što bi to značilo?
Postoje neke hipoteze o premošćavanju prostor-vremena ali to deluje više kao naučna fantastika.Zbog zakona fizike, naše kretanje ka najbližoj zvezdi možemo porediti sa pokušajem puža da stigne do Južne Amerike... pa 16 puta toliko... puta 20... i svakim danom sve više.
Zato su šanse da mi posetimo vanzemaljce, ili da oni posete nas, negde oko nule.
Brzina svetlosti je granica, a ta brzina je izuzetno mala sama po sebi.
A mi ne znamo ni kako da dođemo do 1% te brzine.
Da. Jedini problem je energija potrebna za tako nešto. Po zadnjim proračunima, ta energija je veća nego ukupna energija celog univerzuma.Postoje neke hipoteze o premošćavanju prostor-vremena ali to deluje više kao naučna fantastika.
Imaš onog Bob Lazara koji je trućao o tome da vanzemaljci imaju neki poseban element koji im daje tu energiju ali on mi deluje kao lažov.Da. Jedini problem je energija potrebna za tako nešto. Po zadnjim proračunima, ta energija je veća nego ukupna energija celog univerzuma.
Malo teži problem za rešavanje...
Ne ne, pričao je o nekoj tehnologiji, za koju ne zna odakle je, pa uz pitanje reportera da li je vanzemaljska, odgovorio "može da bude, ali ne može da tvrdi".Imaš onog Bob Lazara koji je trućao o tome da vanzemaljci imaju neki poseban element koji im daje tu energiju ali on mi deluje kao lažov.
1. Treba da znaš da postoje vanzemaljci.Imaš onog Bob Lazara koji je trućao o tome da vanzemaljci imaju neki poseban element koji im daje tu energiju ali on mi deluje kao lažov.
1. Treba da ima pristup tehnologiji koja ima snagu veću od celog univerzuma.Ne ne, pričao je o nekoj tehnologiji, za koju ne zna odakle je, pa uz pitanje reportera da li je vanzemaljska, odgovorio "može da bude, ali ne može da tvrdi".
Pričao je o nekom nepostojećem elementu.Ne ne, pričao je o nekoj tehnologiji, za koju ne zna odakle je, pa uz pitanje reportera da li je vanzemaljska, odgovorio "može da bude, ali ne može da tvrdi".
Naravno da ne. Mada on tvrdi da jeste prvi.1. Treba da znaš da postoje vanzemaljci.
2. Treba da ostvariš kontakt sa njima.
3. Treba da ti oni veruju dovoljno da bi ti otkrili elemenat sa više energije od celog univerzuma.
4. Treba da testiraš taj elemenat da bi bio siguran da te vanzemaljci ne lažu.
Dali je taj Bob Lazar prošao sve te korake?
Pa brate, sad prvi put čuješ za čoveka, a sva ta pitanja daju odgovor ako znaš priču o Bob Lazaru.1. Treba da ima pristup tehnologiji koja ima snagu veću od celog univerzuma.
2. Ako imaš pristup takvoj tehnologiji, pitanje da li će ti nego odobriti da pričaš o njoj.
3. Ako imaš pristup takvoj tehnologiji, definitivno ćeš znati da li je vanzemaljska ili zemaljska.
To tvrdi svaka druga baba u Arizoni.Naravno da ne. Mada on tvrdi da jeste prvi.
Koji je otkriven 2003, da.Pričao je o nekom nepostojećem elementu.