Istine, laži i Haški tribunal

• Začetnik teme Začetnik teme risim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zanimljivo je da je u emisiji Krasic priznao da su on i Verica Radeta falsifikovali iskaz jednog svedoka "cetnickog vojvode " pa kad se on pobunio protiv toga onda je objasnjenje bilo kao "mi smo to malo dopunili jer ga nismo najbolje razumeli " stvarno vrhunski pravnici nema sta :lol:

I u cemu je problem?
A zasto neko kupuje politiku ili nin?
Verovatno,isti zakljucak.
Covek zeli sa necim da se indetifikuje i svesno trazi ono za sta misli da ce potvrditi
njegove stavove
;jer istina nije ono sto nam neko saopsti(napise),nego ono sto mi zelimo
da cujemo!!!!!!!

Ne verujem da iko normalan čita samo jedne novine ili gleda samo jednu tv i to one ili onu koja mu odgovara..............To je debil po meni...................

Šta bre ti pričaš?Istina je ono što mi želimo da čujemo?Svašta.........................

kako Vam može biti negativna,a napisala je knjigu u kojoj sae prikazujete kao žrtve?:)

osim toga,ona je jevrejka,a vi ste oduvek dobri sa jevrejima:)

eto...i sa buthros buthros galijem ste isto dobri?:)

da, ispadamo žrtve?!?! samo što je ona znala za te žrtve, u vreme kada su ubijani, a nije ništa preduzimala!
poslala je (i osudila na dugogodišnje kazne) sve Srbe redom! ponizila Srpske žrtve (Srpski narod), proglažavajući njihove dušmane NEVINIMA.
itd....itd...

I u cemu je problem?
A zasto neko kupuje politiku ili nin?
Verovatno,isti zakljucak.
Covek zeli sa necim da se indetifikuje i svesno trazi ono za sta misli da ce potvrditi
njegove stavove
;jer istina nije ono sto nam neko saopsti(napise),nego ono sto mi zelimo
da cujemo!!!!!!!

Istina je uvek jedna i ne "trpi" ulepshavanje i doterivanje!

Pravi mediji, kao shto je b92 (ne bash uvek) objavljuje vest i ostavlja gledaocu da sam izvede zakljuchak, a ne da, tendencioznim, sugestivnim komentarima utichu na javno mnjenje, kao shto to rade trecerazredni Kurir, Pravda, Pres.......

"Insajder" i "B92 istrazuje", svojim kvalitetnim istrazivachkim timom,vishe puta su skrenuli paznju javnosti naneke pojave u drushtvu, koje su potkrepljene chvrstim dokazima i svedocima ochevidcima,(duvanska mafija, malverzacije u sportskim klubovima, ratni zlochin....)tako da nema potrebe za "identifikacijom"a josh manje za zeljom da chujemo ono shto bi voleli da chujemo

da, ispadamo žrtve?!?! samo što je ona znala za te žrtve, u vreme kada su ubijani, a nije ništa preduzimala!
poslala je (i osudila na dugogodišnje kazne) sve Srbe redom! ponizila Srpske žrtve (Srpski narod), proglažavajući njihove dušmane NEVINIMA.itd....itd...

Prvo, nije ih ona osudila, osudio ih je sud. Karla del Ponte je tužilac, ona ne donosi presude.

Drugo, po toj tvojoj kategorizaciji, bilo bi dobro da nam objasniš gde svrstavaš Gotovinu, koji nije Srbin, a osuđen je za ratni zločin? Da li to znači da je on srpski dobrotvor?

Treće, kako komentarišeš presude za Šljivančanina i Radića i ... ne sećam se trećeg - Srba koji nisu osuđeni na dugogodišnje kazne?

Daj, probaj da razmisliš malo pre nego što izneseš ove šešeljevske paušalne ocene.:roll:

Šljivančanin je osuđen iako nije kriv, a Radić je jedini Srbin u istoriji haškog tribunala koji nije proglašen krivim i osuđen...

Dakle....? "Sve redom", kaže naš kolega diskutant u prethodnom postu. Pa i Šljivančanin je osuđen na onoliku kaznu koliku je odležao u prethodnom postupku, ili kako se to već tretira, što znači, praktično je oslobođen.

Znači nisu "svi redom" Srbi osuđeni i nisu "svi redom" nesrbi oslobođeni.

Samo da budemo precizni.

A to što vas "žulja" Šešelj i njegovo suđenje, pa sad... šta da vam kažem. Da sam ja sudija u Hagu.... bolje što nisam.

Dakle....? "Sve redom", kaže naš kolega diskutant u prethodnom postu. Pa i Šljivančanin je osuđen na onoliku kaznu koliku je odležao u prethodnom postupku, ili kako se to već tretira, što znači, praktično je oslobođen.

Znači nisu "svi redom" Srbi osuđeni i nisu "svi redom" nesrbi oslobođeni.

Samo da budemo precizni.

A to što vas "žulja" Šešelj i njegovo suđenje, pa sad... šta da vam kažem. Da sam ja sudija u Hagu.... bolje što nisam.

Od svih Srba u Hagu (a ima ih najviše od svih), koliko znam Radić je jedini koji je oslobođen , ako neko zna još nekog neka kaže... Sa druge strane, Orić i cela arnautska banda kriminalaca na čelu sa Haradinajem je oslobođena...
A, mora se priznati i da je Radić prilično sitna riba u odnosu na Orića i Haradinaja.

Istina je uvek jedna i ne "trpi" ulepshavanje i doterivanje!

Pravi mediji, kao shto je b92 (ne bash uvek) objavljuje vest i ostavlja gledaocu da sam izvede zakljuchak, a ne da, tendencioznim, sugestivnim komentarima utichu na javno mnjenje, kao shto to rade trecerazredni Kurir, Pravda, Pres.......

"Insajder" i "B92 istrazuje", svojim kvalitetnim istrazivachkim timom,vishe puta su skrenuli paznju javnosti naneke pojave u drushtvu, koje su potkrepljene chvrstim dokazima i svedocima ochevidcima,(duvanska mafija, malverzacije u sportskim klubovima, ratni zlochin....)tako da nema potrebe za "identifikacijom"a josh manje za zeljom da chujemo ono shto bi voleli da chujemo

Pravi mediji :lol::lol::lol:

Ako kazes da je B92 objektivan i nasao je neku prljavstinu o nekome( duvanska mafija, malverzacije u sportskim klubovima, ratni zlochin....) zasto kada vec ceo Beograd prica vec godinama od tome ne istraze 11 miliona evra koje je "zaradio" Djelic,lepo odu u banke nadju papire,prate put novca,pitaju Djelica , pa pitaju Vucica(koji ga je mislim prvi optuzio da je lopov),pa ako se utvrdi da je Djelic to zaradio svojim radom,pa neka zatvore usta svim radikalima koji ga optuzuju i neka ih on onda tuzi za klevetu i poverdu casti...

Zasto ne iztraze odakle Cedi pare za kucu za dzip za finansiranje partije,isto tako kao i Djelica prate put para ili svedoka i zavrse stvar,"recimo utvrde da je covek imao malo para igrao se na Njujorskoj berzi i zarado recimo 20 miliona evra" i opet zapuse usta svima koji laju protiv njega...

Zasto ne istraze Miskoviceve puteve novca 1992-1999 po Kipru i ne znam kojim vec ostrvima i offshore bankama...

Zasto u svoje "politicke emisije" ne dovedu ljude razlicitog misljenja da vidimo razne argumente za i protiv, a ne svi ko vrane 90-te,radikali kolju, Tadic je najbolji ,Ceda je zmaj

Ima jos mnogo stvari

Zato sto su placenici,placeni da pljuju i namestaju svima kojima im je naredjeno da namestaju...

Ovo sve mislim prvenstveno o informativno-politickom programu B92 drugi deo programa je relativno normalan.

Prvo, nije ih ona osudila, osudio ih je sud. Karla del Ponte je tužilac, ona ne donosi presude.

Drugo, po toj tvojoj kategorizaciji, bilo bi dobro da nam objasniš gde svrstavaš Gotovinu, koji nije Srbin, a osuđen je za ratni zločin? Da li to znači da je on srpski dobrotvor?

Treće, kako komentarišeš presude za Šljivančanina i Radića i ... ne sećam se trećeg - Srba koji nisu osuđeni na dugogodišnje kazne?

Daj, probaj da razmisliš malo pre nego što izneseš ove šešeljevske paušalne ocene.:roll:

Šta hoćeš da kažeš?:think:

Karla- Kurwa!:whistling:

kako Vam može biti negativna,a napisala je knjigu u kojoj sae prikazujete kao žrtve?:)

osim toga,ona je jevrejka,a vi ste oduvek dobri sa jevrejima:)

eto...i sa buthros buthros galijem ste isto dobri?:)

Butros Butros Gali... nas brat Kopt ! :)
Njega je cionisticki lobi pri UN i smenio iz tog razloga, jer je eventualno mogao da progovori istinu
o dogadjajima na prostorima SFRJ

Poslednja izmena:
Butros Butros Gali... nas brat Kopt ! :)
Njega je cionisticki lobi pri UN i smenio iz tog razloga, jer je eventualno mogao da progovori istinu
o dogadjajima na prostorima SFRJ

e tak je.buthros je galilejac u kog cionisti nisu imali povjerenje:)

a carlica im je po volji.odradila je sve traženo,a sada se vadi piskarajući knjižurine,ne bi li se umilila srbima.

Back