- Poruka
- 149.324
Pa sad to sve zavisi, kod moje žene su vakcinisani svi koji nisu imali koronu.
Ja poznajem doktore koji ne zele da budu ikako lečeni u bilo kojim ustanovama pa ti sad vidi koliko je sati.
Sto se tice mutacija, vakcine stite i od ovih mutacija koje su do sad otkrivene, mada u nesto manjoj meri tj. nesto je manja efikasnost. Ako sam dobro razumeo, cak i ako bi se pojavio neki problematicniji soj, ne bi bilo narocito tesko modifikovati postojece vakcine i/ili napraviti neku trecu dozu koja bi stitila i od takve mutacije.
A da nepricamo o siromasnim drzavama Afrike i Juzne Amerike gde bogatasi daju i do 500.000 evra da se vakcinisu.Ceo zdravstveni sistem u Srbiji dostupan je svakome tako da je
besmisleno pitanje kada je drzava nekome dala nesto za dzabe.
Srbija je ovaj jedini put u svojoj istoriji, igrom slucaja, u mogucnosti
da pruzi ove vakcine i to po izboru, a tu privilegiju nema ostatak ovog
velikog sveta.
Zar su ludi i maloumni oni silni ljudi iz Albanije, Makedonije, Hrvatske,
Bosne koji su juce masovno dosli u Srbiji da bi dobili vakcinu?
Kako? Zasto onda mene ne pozovu? Prijavio se(bilo koja) pre 3 nedelje?
Ponudi im se u paketu ol inkluziv možda tidaju par afričkih evra.A da nepricamo o siromasnim drzavama Afrike i Juzne Amerike gde bogatasi daju i do 500.000 evra da se vakcinisu.
Đilasov n1 a sve ostalo vučićevo? ZanimljivoKako? Zasto onda mene ne pozovu? Prijavio se(bilo koja) pre 3 nedelje?
Al necudime kad izvestava Djilasov n1.
Naravno da nije dostupan pocev od najobicnijih stomatoloskih usluga pa do slozenijih zahvata koje je potrebno platiti. Imam predlog da namesto vakcina se krene sa suzbijanjem krezubostiCeo zdravstveni sistem u Srbiji dostupan je svakome tako da je
velikog sveta.
Mutacije će da budu dok njima odgovara.Мене занима откуд сад одједном мутације у игри? Зашто онда не мутирају и остали вируси на које смо примали вакцине деценијама? И зар нису причали да ће временом вирус да слаби баш због мутација?
Ti mora da živiš negde jako daleko, u srbiji kod doktora u državnoj ustanovi nema lečenja dok prvo ne pokažeš 500 evra. Do tada nemaju pojma šta ti je i češu glavu. Onda ti srazmerno pokazanom novcu prvo prepisuju suplemente zašta su debelo podmazani i daju gomile antibiotika sa liste dok ne rikneš ili sjebeš stomak. Posle ide gastrolog i na kraju kardiolog i grobar.Ceo zdravstveni sistem u Srbiji dostupan je svakome tako da je
velikog sveta.
Ti si razumeo naslov topika na kome pises? Ovde nije tema ZdravstvoTi mora da živiš negde jako daleko, u srbiji kod doktora u državnoj ustanovi nema lečenja dok prvo ne pokažeš 500 evra. Do tada nemaju pojma šta ti je i češu glavu. Onda ti srazmerno pokazanom novcu prvo prepisuju suplemente zašta su debelo podmazani i daju gomile antibiotika sa liste dok ne rikneš ili sjebeš stomak. Posle ide gastrolog i na kraju kardiolog i grobar.
Upravo dobio poziv za sutra.Sinopharm.Dakle 3 nedelje cekao.Kako? Zasto onda mene ne pozovu? Prijavio se(bilo koja) pre 3 nedelje?
Al necudime kad izvestava Djilasov n1.
Pomenula si da je besplatno i sve ostalo u nazovi javnom zdravstvu sto naravno nije slucaj, naprotivTi si razumeo naslov topika na kome pises? Ovde nije tema Zdravstvo
u Srbiji nego vakcine koje su besplatne.
Hvala lepo.Inace imam blizu 40 kako reci u najboljim godinama.Moj vrsnjak fasovo koronu 2 nedelje ga drzala temperatura,malo nije u bolnicu zavrsio.I sad nemoze na sprat da se popne a da se ne umori tj. zadise.Kaje se sto nije primio vakcinu.A mogo je.Ideš da se pukneš ajd nek ti je sa srećom, da poživiš još 100 godina u sreći i veselju![]()
Eto barem je preživeo a šta sa onima koji su se vakcinisali i pomrli? Nikom ništa? A da se nisu vakcinisali možda bi preživeli?Hvala lepo.Inace imam blizu 40 kako reci u najboljim godinama.Moj vrsnjak fasovo koronu 2 nedelje ga drzala temperatura,malo nije u bolnicu zavrsio.I sad nemoze na sprat da se popne a da se ne umori tj. zadise.Kaje se sto nije primio vakcinu.A mogo je.
To za nemačku mi zvuči odlično, nadam se da je izvesno. Evo i nešto što odgovara ovoj temi:U Nemacku ce bez karantina moci da putuje svako ko je primio
obe doze vakcine. Uopste nije vazno koje. A posto ce Srbija da uvede
prinudnu vakcinaciju onda su svi dobrodosli.
Nadam se da si se vakcinisao. Uzasne su posledice korone, muce se ljudi i sest meseci jer ne mogu ni 100 koraka da naprave , a re toga su trcali kao Maratonci. Ima jos sijaset nuspojava, ali ova sa zamaranjem je najneprijatnija, a i najcesca.Hvala lepo.Inace imam blizu 40 kako reci u najboljim godinama.Moj vrsnjak fasovo koronu 2 nedelje ga drzala temperatura,malo nije u bolnicu zavrsio.I sad nemoze na sprat da se popne a da se ne umori tj. zadise.Kaje se sto nije primio vakcinu.A mogo je.
I meni je to interesantno.Intresentno je da je u Srbiji cepljeno preko milion ljudi a u drugim zemljama jedva dolaze do vakcina...i ni priblizno nisu cepili i ne stvaraju toliki pritisak koji se stvara mediski u Srbiji....