*iskander
Ističe se
- Poruka
- 2.659
Није тема, ти ниси ни погледао видеоJeste to je tema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није тема, ти ниси ни погледао видеоJeste to je tema.
E da ,ti lesevi iz hladnjaca, to mi je misterija,a nije misterija...tj totalno sam neupucen sta je to otkud to....е хајде ти сада нама кажи о тим лешевима. Када већ спомињеш то, вероватно имаш и сазнања, али буди мало конкретнији па немој са интернета и из неких НАТО медија да пишеш оно што је неко рекао да тако треба, већ нам ти кажи из свог искуства...којег немаш, знамо то, хајде пробај
E da ,ti lesevi iz hladnjaca, to mi je misterija,a nije misterija...tj totalno sam neupucen sta je to otkud to....
A što odmah tako ne kažeš , mi se trudimo da dođemo do istine, a ti se trudiš da se što više uližeš NATO-u .Uvek su srpski patrioti prosipali glupost kako ja pravdam NATO agresiju umesto da ukapiraju da ja samo želim da Srbija bude bolja i da ne ponavlja greške iz prošlosti. NATO ne možemo promeniti, ali sebe možemo.
Međutim, to je za pojedince viša matematika. Dobro.
Jedna od najvećih mitova i ogavne propagande glupe drugosrbijanštine jeste da nas je američki predsednik bombardovao zbog prekomerne upotrebe sile koje smo koristili protiv albanskih terorista , što je i bio glavni izgovor za agresiju.
Da smo imali nuklearno oružje teško da bi nas NATO bombardovao.
Zato mi nismo nikom pretnja.Da imate nuklearno oruzje tesko bi bilo cijelom svijetu i covjecanstvu
Verovatno, ali isto važi i za slučaj da smo bili pametniji. Lično bih više voleo da smo imali to drugo.Da smo imali nuklearno oružje teško da bi nas NATO bombardovao.
Rusija ima atomsko oružije i ne sme da ga iskoristi protiv Ukrajine koja im svaki dan ulazi u vazdušni prostor dronovima i raketama.Da smo imali nuklearno oružje teško da bi nas NATO bombardovao.
Jel si siguran?Rusija ima atomsko oružije i ne sme da ga iskoristi protiv Ukrajine koja im svaki dan ulazi u vazdušni prostor dronovima i raketama.
Da smo bili pametniji i odmah predali KiM , poturička pamet.Verovatno, ali isto važi i za slučaj da smo bili pametniji. Lično bih više voleo da smo imali to drugo.
Da smo bili pametniji i odmah predali KiM , poturička pamet.
Ušli su oni njima još više i sami su to počeli. Toga su savršeno svesni.Rusija ima atomsko oružije i ne sme da ga iskoristi protiv Ukrajine koja im svaki dan ulazi u vazdušni prostor dronovima i raketama.
U tvojim snoviđenjima.Ušli su oni njima još više i sami su to počeli. Toga su savršeno svesni.
Svaka pamet je bolja od Slobine iz tog doba, a ti nemoj da vređaš. Nisam ni ja tebe.Da smo bili pametniji i odmah predali KiM , poturička pamet.
Činjenično stanje. Rusija je napala Ukrajinu, a ne obrnuto.U tvojim snoviđenjima.
Činjanično je stanje da je Ukrajina prva prekršila povelju UN-a i sijaset ugovora što je u pravnom smislu izazvalo sukob.Činjenično stanje. Rusija je napala Ukrajinu, a ne obrnuto.
Za konkretan slučaj agresije zbog KiM-a Slobina pamet više nije bila bitna . Možda je mogao sprečiti potpisivanjjem kapitulacije ali ko bi to učinio.Svaka pamet je bolja od Slobine iz tog doba, a ti nemoj da vređaš. Nisam ni ja tebe.
Ne bi sprečio.Za konkretan slučaj agresije zbog KiM-a Slobina pamet više nije bitna . Možda je mogao sprečoiti potpisivanjjem kapitulacije ali ko bi to učinio.
Verovatno.Ne bi sprečio.