Istine i zablude o bombardovanju 1999.

i ? Nato je na Kosovu, celo vrh milosevicevog rezima osudjen za ratne zlocine robija po zatvorima, vojske Srbije i policije nema na Kosovu vise od decenije, a ti se i dalje hvalis svojim nezanjem i pises nebulozne bajke....lol

- - - - - - - - - -

Ti izmilsis neku okupaciju koju ne prizanje niti jedna drzava na svetu, ti mislis ako ti babe to objasne na pijaci to je isto kao i UN lololololololol

Da li znas da svakog meseca 22 vojnika usa izvrse samoubistvo, da li znas koliko je njih pod nazorom institucija mentalnog zdravlja. Da li znas da u reonu San Diego ima vise naselja napravljeno od kamp kucica za beskucnike, narkomane, alkoholicare i sa visokim procentom kriminala. A da zaboravih da kazem da ih UsSA izbacuje iz vojske pre navrsenih deset godina sluzbe a to cine da im nebi PO ZAKONU da li penziju........

R sto sam se smejao, to glasno kada su mi se zalili - i to onako profesionalno..........

Expert za pravo....lololololololololol
Dokazuje kako tribunal nije medjunarodni sud za ratne zlocine počinjene na podrucju bivse Jugoslavije..
Za pravosnazne presude cuti ....lol

Ajde ba, daj nesto pametno reci ,kazi, objasni, Eto kazes da ne znam , moze bit a i ne mora.
Utice, pokazi mi svoje znanje tj daj Cinjenice koje kazu sta je Sud, pa i medjunarodni sud i kakva je razlika izmedju kvazi Tribunala i redovnih Sudova.

Pa posle da se zajedno smejemo. OK !!

Da li znas da svakog meseca 22 vojnika usa izvrse samoubistvo, da li znas koliko je njih pod nazorom institucija mentalnog zdravlja. Da li znas da u reonu San Diego ima vise naselja napravljeno od kamp kucica za beskucnike, narkomane, alkoholicare i sa visokim procentom kriminala. A da zaboravih da kazem da ih UsSA izbacuje iz vojske pre navrsenih deset godina sluzbe a to cine da im nebi PO ZAKONU da li penziju........

R sto sam se smejao, to glasno kada su mi se zalili - i to onako profesionalno..........

To je odgovor na temu o bombardovanju 1999 lolololololololol
Bezis o teme i pises nebuloze...smesan si

- - - - - - - - - -

Ajde ba, daj nesto pametno reci ,kazi, objasni, Eto kazes da ne znam , moze bit a i ne mora.
Utice, pokazi mi svoje znanje tj daj Cinjenice koje kazu sta je Sud, pa i medjunarodni sud i kakva je razlika izmedju kvazi Tribunala i redovnih Sudova.

Pa posle da se zajedno smejemo. OK !!

Objasni ti kako je to ''kvazi'' Tribunal ako su sve pravosnazne presude izvrsne ?
Sada ce biti smejanja lol

- - - - - - - - - -

Objasni ti kako je to ''kvazi'' Tribunal ako su sve pravosnazne presude izvrsne ?

Sta je tribunal i sama si za sebe napisala reci MUUUU koja u znacenju prevoda na serpski ( krava) i zasto mi nisi odgovorila ....o utice

Smrtnost vojnika koji su sluzili je u rastucem problemu , pa je to uzrocno -mposledica njihovog boravka na KIMu.

Dakle da si na Severnoj Polulopti ,citala bi kako se svakodnevno desava da bivsi vojnici ubijaju svoje jamerikance , ponekad kao zeceve.........o utice.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Daj definiciju TRIBUNAL, daj objasnjenje o ti sveznajuca sa kookom u ustima.

Sta je tribunal i sama si za sebe napisala reci MUUUU koja u znacenju prevoda na serpski ( krava) i zasto mi nisi odgovorila ....o utice

Smrtnost vojnika koji su sluzili je u rastucem problemu , pa je to uzrocno -mposledica njihovog boravka na KIMu.

Dakle da si na Severnoj Polulopti ,citala bi kako se svakodnevno desava da bivsi vojnici ubijaju svoje jamerikance , ponekad kao zeceve.........o utice.

Nemas odogovor o ''kvazi'' tribunalu cije su pravosnazne presude izvrsne ? muuuuuuu........ LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
Dobro sto nisi poceo da pricas o atmosferu na Jupiteru....

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Daj definiciju TRIBUNAL, daj objasnjenje o ti sveznajuca sa kookom u ustima.

Daj odogovor o izvrsnim prsudama ''kvazi'' tribunala ? Vidim da ti je kok omiljena rec ,opsednu si njom lol

Nemas odogovor o ''kvazi'' tribunalu cije su pravosnazne presude izvrsne ? muuuuuuu........ LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
Dobro sto nisi poceo da pricas o atmosferu na Jupiteru....

- - - - - - - - - -

Posto ne znas sta znaci ta rec, upravo dajes svima nama do znanja da Ti i nisi u Jamerici uopste a da te pitam utice Koliko je sati u Las Vegasu sada ili San Francisku ili mozda u Torontu..

Dal moze da mi kazes o poglavice kook utice.

Daj odogovor o izvrsnim prsudama ''kvazi'' tribunala ? Vidim da ti je kok omiljena rec ,opsednu si njom lol

Daj pokazi imalo znanja tj daj osvetli nas, mene sta je TRIBUNAL, o poglavice Kookutice

Ti si ''kupio'' ovu temu i samo ti mozes da pises ?
Svi su sve znali preko rts, a posle su se pojavile masovne grobnice...
Znaci onaj ko sakriva ratne zlocine Milisevica taj je ''patriota'', a ko kaze glasno i jasno o milosevicevim zlocinima na Kosovu on ''mrzi'' Srbe...
Tuzilastvo u Beogradu ''mrzi'' Srbe jer
Žandarm uhapšen zbog punjenja masovne grobnice u Batajnici
Zbog ratnih zločina protiv civilnog stanovništva počinjene 1999. godine, po nalogu Tužilaštva za ratne zločine uhapšeni su jedan pripadnik Žandarmerije i još jedan osumnjičeni.

K.V. i P.L. na teret se stavlja da su sa još trojicom osumnjičenih izvršili ratni zločin nad najmanje 65 civila kao i prve deportacije i prebacivanje posmrtnih ostataka iz sela Ljubenić u masovnu grobnicu u Batajnici, navodi se u saopštenju Tužilaštva za ratne zločine, prenosi Tanjug.

Tužilaštvo dodaje da je do dokaza u tom predmetu, između ostalog, došlo na osnovu svedočenja više svedoka sa kojima je zaključen Sporazum o svedočenju, a koji su bili neposredni učesnici u pomenutim događajima.
http://www.naslovi.net/2013-05-21/t...punjenja-masovne-grobnice-u-batajnici/5743515

Mozda tebi kupovina nesto znaci. Patriotizam se ne kupuje. Tema je nesto sasvim drugo, otvori novu temu ako hoces da pricamo o zlocinima.

Tema se odnosi na vojne akcije, ne na civile i njihove patnje. Zasto mene ne pitas da li sam bio na Kosovu i Metohiji da gledam "humanitarnu katastrofu siptara"?

Vrlo je interesantno da kada se pise na ovoj temi o Milici Rakic, da ne kazes nista, a ako se pise o Blerimu Jasariju onda to nije tema.
Vojna akcija protiv albanskih civila spada u temu, izvestaj sa sudjenja .
Sta i da si bio na Kosovu, sta si vide ? Video si ono sto je Milosevicev Rts pricao.

- - - - - - - - - -

da bi to shvatila potrebna ti je intiligencija, tako da ti predlazem da odustanes. LOL

Tvoja inteligencija je super, Milosevic je'',americki'' covek, a trazio da ga iz Haga puste u Rusiju na lecenje, gde mu je porodica dobila azila...ti i inteligenicija lol

Vrlo je interesantno da kada se pise na ovoj temi o Milici Rakic, da ne kazes nista, a ako se pise o Blerimu Jasariju onda to nije tema.
Vojna akcija protiv albanskih civila spada u temu, izvestaj sa sudjenja .
Sta i da si bio na Kosovu, sta si vide ? Video si ono sto je Milosevicev Rts pricao.

Ja sam rodjen tamo, draga moja. U gradu, ziveo sa siptarima koji su me, za razliku od tebe, postovali, zato sto su znali ko sam i sta sam. Hoces da nastavim?

milosevic rts je ipak manje lagao od siptara. primer : racak.

U Racku se zna sta se desilo, izvestaj UN

SECURITY COUNCIL STRONGLY CONDEMNS MASSACRE OF KOSOVO ALBANIANS IN SOUTHERN KOSOVO
http://www.un.org/News/Press/docs/1999/19990119.sc6628.html

- - - - - - - - - -

Ja sam rodjen tamo, draga moja. U gradu, ziveo sa siptarima koji su me, za razliku od tebe, postovali, zato sto su znali ko sam i sta sam. Hoces da nastavim?

i ? Sta hoces da dokazes da je Vj i policije postovala zenvsku konvenciju za vreme bombardovanja na Kosovu ?

SECURITY COUNCIL STRONGLY CONDEMNS MASSACRE OF KOSOVO ALBANIANS IN SOUTHERN KOSOVO

zna se, navukli siptari leseve sa celog kosova, ukocene i poluraspadnute, voker izvrsio uvidjaj pre nego sto je i stigao u racak,
cnn istog sekunda kad je voker stigao u racak imao spremnu reportazu, plan napada vec bio utvrdjen i proban, i samo je jos falio mrmot
da zavije cokoladu u foliju...

uz srebrenicu racak je na prvom mestu prevara sa teritorije ex sfrj.

usput, ako uporedis racak sa hitlerovim razlogom da napadne poljsku, nekako ima slicnosti, ili mi se samo cini ?

zna se, navukli siptari leseve sa celog kosova, ukocene i poluraspadnute, voker izvrsio uvidjaj pre nego sto je i stigao u racak,
cnn istog sekunda kad je voker stigao u racak imao spremnu reportazu, plan napada vec bio utvrdjen i proban, i samo je jos falio mrmot
da zavije cokoladu u foliju...

uz srebrenicu racak je na prvom mestu prevara sa teritorije ex sfrj.

usput, ako uporedis racak sa hitlerovim razlogom da napadne poljsku, nekako ima slicnosti, ili mi se samo cini ?

To je milosevicev rts ....
Prava istina :
15. januara 1999., u selu Račak ubijeno je 45 kosovskih Albanaca, civila Među žrtvama su bili i 18-godišnja žena, 12-godišnje dete i 99-godišnji starac. Događaji i činjenice koji su ovjereni sa strane OESS-a ukazuju na samovoljna kažnjavanja, izvansudska ubijanja i masakriranja nenaoružanih civila od snaga sigurnosti SRJ-a. Srbijanski napad bio je odgovor na ubostvo četvero srpskih policajaca nekoliko dana ranije.

- - - - - - - - - -

i ? Sta hoces da dokazes da je Vj i policije postovala zenvsku konvenciju za vreme bombardovanja na Kosovu ?

Naravno da su postovali, a naravno i da je bilo pojedinacnih slucajeva ubistava. Rekao sam vec, vecina ubistava u nekom periodu od 1997-1999 je bila motivisana krvnom osvetom koja i danas postoji i kod Srba i kod siptara. Pa sta mislis, da je svako od tih 180.000 ljudi , koji su cinili VJ i policiju, ubio po jednog siptara, kakva bi situacija bila na terenu? Zato ne lupetaj gluposti vec sagledaj realnu sliku danas na Kosmetu.

Back