Istine i zablude o bombardovanju 1999.

sigurno je da pod nickom utah (nasa juca) pisu najmanje dve osobe i sa 2 racunara po potrebi.

ne samo da im se razlikuje stil pisanja , nego im se razlikuje i dijalekt srpskog - prave razlicite greske u padezima.

neko ih je zaduzio da nas zasipaju slikicama i propagandom o uspesnoj saradnji i velikom prijateljstvu sa amerikom, ali taj ko ih je angazovao
nije uzeo u obzir da su u pitanju nedovoljno obrazovane osobe i da nemaju dovoljan pregled desavanja na prostorima ex sfrj.

izbegavanje direktnih odgovora je deo obuke, posto je njima ovo posao. mozda kod unistenih i pijanih indijanaca to pali, ali ovde ima ljudi koji
nisu podlozni najprostijim psiholoskim manipulacijama, za nas treba ipak malo vise .

ukratko, sistem coca coline reklame u kojoj milion puta ponovljena laz postaje istina ovde jednostavno ne radi ... zao nam je, smislite nesto novo.

juco draga ... :heart:

juco postavila si mi pitanje i ja sam ti odgovorila izvoli pa daj ti meni odgovor ili izbegavaš jer ne znaš šta da napišeš.
Ja sam preživljavala bombardovanje dok si ti sedela i grickajući kikiriki i pijući koka kolu gledala na televizoru kako gine Srpski narod.

Ponavljam pitanje:
Kako ti znaš kako je bilo Albancima?
Bila si tamo sa njima ili sa TV i žute štampe?
Zar je tako teško dati odgovor?

Kako ti znas kako je bilo kosovskim Albancima ? Bila sa sa njima ili znas sa milosevicevog rts ?
Zar je tako tesko dati odgovor ?

posto zasigurno tvoja organizacija najbolje zna sta je Genocid, jer je bas ono sto je boldovana, radila u proslosti nad Nativ People in Today USA, bas kao i sto je Kanada cinila sa " Domacim ".

Posto Juta nije jedna osoba vec institucija iza koje se kriju i provociraju i pokusavaju da dovedu do razdora.

Kada a ceo svet vidi i uvidja da je USA, najveci TERORISTICKA zemlja koja svojom politikom dovodi do reakcije citavpg sveta.

Dakle obidjoh Arizonu, Nevadu, Kaliforniju i tamo videh ostatke Ponosnih nativ - people, koji u BOGATOJ zemlji, nemaju ni osnovne potrebe za zivot, pocevsi od Vode , struje i skola, niti, zdrastva a o tretmanu prema njima da ne govorim.

A represije prema Beskucnicima,Afro-Amerikancima da i ne govorim......... Tako da Juta, ili ma koja kvinsliska grupa koja stoji iza imena tog -bilo bi dobro da Shut Up for ever.

Reci predsednika tvoje zemlje , a i Putinu da prekine odnose sa Amerikom jer je ''teroristicka zemlja'' ima odmah da te poslusaju lololololol
Koliko dece ima ovde na forumu lol

moj skolski drug je bio izbeglica iz hrvatske....1998e su on i cela porodica dobili zelenu kartu za ameriku...cim su stigli tamo smestili su ih u rezervat sa indijancima prvih godinu dana i nisu smeli da izlaze bilo im zabranjeno...pisao je pisma i opisao da su indijanci tamo tretirani poput nize rase...skoro kao crni robovi pre stotinak godina....a zive u teskoj bedi.

jos jedan decko, ajde da kazem malo smo se druzili ali pise nekad mejlove povremeno, on je decko hendikepiran u kolicima je od rodjenja...njega su smestili u neki crnacki geto u atlanti....u invalidskim kolicima su mu dali stan na trecem spratu u zgradi bez lifta...idioti. kasnije kad se sestra zaposlila, preselili su se

edit

a sto se tice tebe UTAH reci nam sada, da li te crkva poslednjih dana i mormonizam uopste uci da izvrces i ne dajes odgovore kad te neko nesto pita? jel mormonska crkva takva kako je ti predstavljas ovde? lazljiva i iskvarena i izvrce i ruga se svemu?

Ko ga ti predstavljas ovde na forumu ? Organizaciju barona Minhauzena ? Da negiras haske pravosnazne presude koje su izvrsne i pricas neke bajke...?lol

Ko ga ti predstavljas ovde na forumu ? Organizaciju barona Minhauzena ? Da negiras haske pravosnazne presude koje su izvrsne i pricas neke bajke...?lol

haske pravosnazne presude za koje je cak i karla del ponte izjavila da su donete pod pritiskom i da nisu ispravne ?

haske pravosnazne presude kojima su oslobodjeni haradinaj, oric, gotovina, mercep ?

jedina prava istina je haag, i jedino je moguce da mu se svi pokorimo i slavimo ga kao jedini ispravan sud na svetu !
(koji amere apriori izuzima od bilo kakve optuzbe, verovatno zato sto je pravda slepa).

LOL

Institucija je " Juta", jer ako se analiziraju njeni postovi i na Politici i na historiji, i na drugim mestima, moze se videti po nacinu pisanja ,izrazavanja,i misli i napada da su ponajmanje 3 osobe, i ponekad u samo dva razlicita posta, dva razlicita nacina pisanja i davanja odgovora.

Na nekim discusijama je izbacivala dokumente koji su dostupno samo Odredjenoj grupi ljudi i ne moze se naci nigde u novinama. Presude koja ona liferuje i sami znate da je i da se ne moze doci putem interneta.

U suvisli i logican tek misli kao i odgovora se nikad nece dobiti odgovor, samo me interesuju moderatori sto dozvoljavaju ,ovakav nacin dejuniciranja normalnih ljudi i dopustaju provociranje i sirenje mrznje.

Dal da se dodje do reakcije i eksplozije u nacinu discusije........ne znam i nije mi jasno.

Za Demo( n) kratsku drzavu sam i radio bas po pitanju i Bivse zemlje sa svog Profesionalnog rada , pa tako i imam saznanja o pripremama za napad koji je bio trebao jos u jesen 98, da zapocne.

Oni i nece da shavate da su sve medjunarodne zakone i konvencije prekrsili i napali zemlju ( Navodno milosevica - a ti isti su i tekako njega podrzavali, setite se Dejtona i izjava klintona). Sa milosevicem se moze razgovarati ?

ona zaboravlja da su i neke druge drzave podnele zahtev za hapsenjem i kintona i klike, pa ste i imali u vidu da kada je dolazio ovde u Torontu da su intelektualne grupe za Ljudska prava mkao i medjunarodni pravnici trazili njjegovo hapsenj. To prelazi njen um.....i mozak.?

ona se ( namerno je malim slovima,) izgleda ne sme suociti sa istinom da taj Kvazi sud u hagu ,sami USranci ne priznaju a ovamo nesto nam palamudi o.......

Poenta je da je zemlja unistena, i bombardovana sa osiromasenim uranijum i da se sada to ispoljava sa vecim procentom Kancera, leukemije i smrtnosti,. nece ili ne zele a po meni i ne mogu da shvate da i oni koji su bili u " Misijama na KIMu, i ovde i svuda gde su trupe bili, da OBOLJEVAJU ....i UMIRUUUUUUUUU.

Dal je njoj JASNO da Su TALIJANSKE TRUPE, otvoreno Tuzili svoju zemlju kao i nato !!!!!!!!!

Znaci moderatori ne smeju da dozovole, da se prenose vesti iz srpskih medija o zlocinackom rezimu Milosevica ? lol
Ukini ti kvazi sud, idi oslobodi Karadzica i Mladica....
Samo ti i dalje spavaj svoj zimski san....

Osuđeni pripadnici Vojske Jugoslavije
Zbog ratnog zločina nad civilima na Kosovu 1999. godine, Viši sud u Nišu izrekao osuđujuću presudu bivšim pripadnicima VJ. Osuđeni su oficiri Zlatan Mančić i Rade Radojević i redovni vojnici Danilo Tešić i Mišel Seregi.

Sudsko veće Višeg suda u Nišu izreklo je osuđujuću presudu okrivljenim pripadnicima Vojske Jugoslavije oficirima Zlatanu Mančiću i Radetu Radojeviću i redovnim vojnicima Danilu Tešiću i Mišelu Seregiju za krivično delo ratni zločin protiv civilnog stanovništva počinjen na Kosovu u aprilu 1999. godine, saopštio je Fond za humanitarno pravo.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...12/Osuđeni+pripadnici+Vojske+Jugoslavije.html
Istina izlazi na videlo....

Osuđeni pripadnici Vojske Jugoslavije
Zbog ratnog zločina nad civilima na Kosovu 1999. godine, Viši sud u Nišu izrekao osuđujuću presudu bivšim pripadnicima VJ. Osuđeni su oficiri Zlatan Mančić i Rade Radojević i redovni vojnici Danilo Tešić i Mišel Seregi.

Sudsko veće Višeg suda u Nišu izreklo je osuđujuću presudu okrivljenim pripadnicima Vojske Jugoslavije oficirima Zlatanu Mančiću i Radetu Radojeviću i redovnim vojnicima Danilu Tešiću i Mišelu Seregiju za krivično delo ratni zločin protiv civilnog stanovništva počinjen na Kosovu u aprilu 1999. godine, saopštio je Fond za humanitarno pravo.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...12/Osuđeni+pripadnici+Vojske+Jugoslavije.html
Istina izlazi na videlo....

pod kakvim uputstvima sudovi moraju da sude, dobro je da cela vojska nije osudjena. sada rad vojnih sudova kontrolise okupator.

Reci predsednika tvoje zemlje , a i Putinu da prekine odnose sa Amerikom jer je ''teroristicka zemlja'' ima odmah da te poslusaju lololololol
Koliko dece ima ovde na forumu lol

Dakle , osoba koji ima pameti i znanja manje nego bilo koje dete u Serbiji, bi znala da kod nas nema PREDSEDNIKA,9 Canada) pa stim idiotlukom neznanja - u statement by someone who says is j u t a is normal, what we can expect from someone without knowledge and skills..

I hope that you are aware for the mining of LOL, which you often use in your correspondence.:whistling:

I wish that any discussion with you in future to be in English, and the reason is that you are in north amerika and as I know they do speak English here, so it would not be a problem for you jUTA?. Hahahaha

Regarding the question who is who in the world,( Terorism) U(r)SA (ni) are the worst country in the world..

pod kakvim uputstvima sudovi moraju da sude, dobro je da cela vojska nije osudjena. sada rad vojnih sudova kontrolise okupator.

Idi zali se Rusima lolololol

- - - - - - - - - -

Dakle , osoba koji ima pameti i znanja manje nego bilo koje dete u Serbiji, bi znala da kod nas nema PREDSEDNIKA,9 Canada) pa stim idiotlukom neznanja - u statement by someone who says is j u t a is normal, what we can expect from someone without knowledge and skills..

I hope that you are aware for the mining of LOL, which you often use in your correspondence.:whistling:

I wish that any discussion with you in future to be in English, and the reason is that you are in north amerika and as I know they do speak English here, so it would not be a problem for you jUTA?. Hahahaha

Regarding the question who is who in the world,( Terorism) U(r)SA (ni) are the worst country in the world..

Otkrio si Google Translate WOW
Narod je izdajnicki posto nije glasao za ''patriotske stranke'' koje nisu presle ni cenzus...
Za tebe haski tribunal nije pravi, sto ga ne ukines ti ? lolololololol
Deca .....

Znaci moderatori ne smeju da dozovole, da se prenose vesti iz srpskih medija o zlocinackom rezimu Milosevica ? lol
Ukini ti kvazi sud, idi oslobodi Karadzica i Mladica....
Samo ti i dalje spavaj svoj zimski san....

Ti bi trebalo da razlikujes sta je SUD, a sta je Tribunal, potrazi malo to znacenje, normalno ako imas dovoljno znanja. Kada shvatis razlike , onda i mozes discutovasti. Sve drzave su se obavezale da ce postovati konvenciju ,pa i rezoluciju 1244, zar ne i ko je prekrsio....Tko misli da moze da radi sta hoce po celom svetu, jel ti je poznato da je Italijanski sud ,osudio CIA agente ,njih 28 za otmice ljudi u Italiji i da ih ceka Crvena Interpolova poternica....

Meni je zao sto milosevic nije bio sudjen za izdaju Srbije u zemlji Srbiji a da budem iskren, nisam ni siguran da je otisao kod svetog petra. Da li ti znas da je zasigurnoo ....tamo. o sveznalice svetska uta?????

Ti bi trebalo da razlikujes sta je SUD, a sta je Tribunal, potrazi malo to znacenje, normalno ako imas dovoljno znanja. Kada shvatis razlike , onda i mozes discutovasti. Sve drzave su se obavezale da ce postovati konvenciju ,pa i rezoluciju 1244, zar ne i ko je prekrsio....Tko misli da moze da radi sta hoce po celom svetu, jel ti je poznato da je Italijanski sud ,osudio CIA agente ,njih 28 za otmice ljudi u Italiji i da ih ceka Crvena Interpolova poternica....

Meni je zao sto milosevic nije bio sudjen za izdaju Srbije u zemlji Srbiji a da budem iskren, nisam ni siguran da je otisao kod svetog petra. Da li ti znas da je zasigurnoo ....tamo. o sveznalice svetska uta?????

Expert za pravo lolololololololol
Postoje pravosnazne presude zbog zlocina na albanskim narodom nad Kosovu Pavkovic,Sainovic....koje su i izvresne THE END mat u dva poteza
Vidis da ne mozes nista.lol

Back