Sve to mi znamo u americi je lažni sjaj.
Zna to i juca ali njen posao je da pokuša nas da napravi budalama i slepcima koji će joj poverovati dok iznosi njene provokatorske komentare.
Iznosi novinske naslove ali kada je pritisneš pitanjima ona ne zna odgovor.
Institucija je " Juta", jer ako se analiziraju njeni postovi i na Politici i na historiji, i na drugim mestima, moze se videti po nacinu pisanja ,izrazavanja,i misli i napada da su ponajmanje 3 osobe, i ponekad u samo dva razlicita posta, dva razlicita nacina pisanja i davanja odgovora.
Na nekim discusijama je izbacivala dokumente koji su dostupno samo Odredjenoj grupi ljudi i ne moze se naci nigde u novinama. Presude koja ona liferuje i sami znate da je i da se ne moze doci putem interneta.
U suvisli i logican tek misli kao i odgovora se nikad nece dobiti odgovor, samo me interesuju moderatori sto dozvoljavaju ,ovakav nacin dejuniciranja normalnih ljudi i dopustaju provociranje i sirenje mrznje.
Dal da se dodje do reakcije i eksplozije u nacinu discusije........ne znam i nije mi jasno.
Za Demo( n) kratsku drzavu sam i radio bas po pitanju i Bivse zemlje sa svog Profesionalnog rada , pa tako i imam saznanja o pripremama za napad koji je bio trebao jos u jesen 98, da zapocne.
Oni i nece da shavate da su sve medjunarodne zakone i konvencije prekrsili i napali zemlju ( Navodno milosevica - a ti isti su i tekako njega podrzavali, setite se Dejtona i izjava klintona). Sa milosevicem se moze razgovarati ?
ona zaboravlja da su i neke druge drzave podnele zahtev za hapsenjem i kintona i klike, pa ste i imali u vidu da kada je dolazio ovde u Torontu da su intelektualne grupe za Ljudska prava mkao i medjunarodni pravnici trazili njjegovo hapsenj. To prelazi njen um.....i mozak.?
ona se ( namerno je malim slovima,) izgleda ne sme suociti sa istinom da taj Kvazi sud u hagu ,sami USranci ne priznaju a ovamo nesto nam palamudi o.......
Poenta je da je zemlja unistena, i bombardovana sa osiromasenim uranijum i da se sada to ispoljava sa vecim procentom Kancera, leukemije i smrtnosti,. nece ili ne zele a po meni i ne mogu da shvate da i oni koji su bili u " Misijama na KIMu, i ovde i svuda gde su trupe bili, da OBOLJEVAJU ....i UMIRUUUUUUUUU.
Dal je njoj JASNO da Su TALIJANSKE TRUPE, otvoreno Tuzili svoju zemlju kao i nato !!!!!!!!!