*iskander
Ističe se
- Poruka
- 2.659
E bas nas zabole...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milosrdni anđeo je izmišljeni termin kojim je Miloševićeva propaganda nazivala NATO bombardovanje SRJ. NATO nikada nije koristio ovaj naziv, a vojna intervencija zapadnog saveza protiv SR Jugoslavije iz 1999. se zvanično nazivala Operacija Saveznička sila (en. Operation Allied Force), dok se u oružanim snagama SAD koristio izraz "Operation Noble Anvil" (Operacija Plemeniti nakovanj).
skorpioni nemaju veze sa bombardovanjem.

Adem Jasari ima ?
ima. on je jedan od onih koji su ubijali srbe i ciju su likvidaciju nato pacovcici pokusali da iskoriste kao dokaz za srpske zlocine,
ali srecom jasari je bio tek toliko glup da se zrtvovao amaterski pa nista od toga uz sav trud nato lazova.
usput, da li si proverila poreklo adema jasarija ?
Znaci Adem Jasart je ubijao srpske civile i ima veze sa bombardovanjem, a skorpijoni koji su ubijali albanske civile nemaju veze sa bombardovanjem.....
Inace pristinski aerodrum se zove Adem Jasari, ima svoje spomenike sirom Kosova i Albanije.

Све ће то да се заравни, срце наше, само полако..![]()

Znaci Adem Jasart je ubijao srpske civile i ima veze sa bombardovanjem, a skorpijoni koji su ubijali albanske civile nemaju veze sa bombardovanjem.....
Inace pristinski aerodrum se zove Adem Jasari, ima svoje spomenike sirom Kosova i Albanije.
to je sramota za siptare.
proveri poreklo adema jasarija, vec sam ti napisao.
adem jasari je klasican psihopata i kriminalac, i na zalost, poreklom je srbin. nemoj da kazes siptarima da dizu srpskom kriminalcu spomenike
i da su aerodrom nazvali po srpskom psihopati koga je likvidirala srpska policija.
Za Albance Adem Jasari je Heroj.
Za Albance Adem Jasari je Heroj.
JUCO DA LI PRIZNAJEŠ DA SU ALBANCI UBIJALI SRBE I DA JE U NATO BOMBARDOVANJU GINUO SRPSKI NAROD A MEDJU NJIMA IMA DOSTA I DECE?
Dakle.
Ova/ ovi koji na sve nacine vrse propagandu, iznose dokumenta koja su dostupna samo odredjenim licima a sve u cilju da se napravi sto veci raskol, koji i inace vlada u Srbiji.
Oni iskljucivo gledaju samo na posledice ( ubistva neduznih na KIM u kao i na drugim mestima) koje su se desavalo posle pocetka bombardovanja.
UZROK i Bombardovanje STRADANJE nevinih u Jugoslaviji a u ime kako su govorili da ubiju milosevica !!!!!!!
Da ima ju imalo pameti, bi znali da iz PSIHOLOGIJE, kada ne mozes da dohvatis onoga koji je napravio sra..e da ce stradati bilo ko ,ko se nalazi u blizini.
Te iste informacije,prosledjivao sam i ovoj drzavi, dok sam radio ,stim da sam im predocavao (sva ona dokumenta i izjave ljudi koji su dolazili za K.) da su izbeglice POCELE da se iseljavaji iz mesta i okoline VOJNIH kasarni, Milicije, Skladista, jer su i zgrade ,tj stanovanja bila skoro ne deljiva) i da vreme izlazaka je MART 26-27. 1999 godine.
Imali su i izjave , istih Izricito sam im govorio da NEVIN NAROD ima da strada a oni koji su odgovorni ce ostati ne kaznjeno. Sto se i desilo.
I ako sam radio za ovu drzavu, ukazao sam da su NATO i sve drzave - PREKRSILE SVE MEDJUNARODNE ZAKONE- KONVENCIJE, kao i da su direktno odgovorni za smrt i destrukcije u JUGOSLAVIJI.
Kao pokazatelj, nato istine i njihove demokuracije, imamo prilike da vidimo ,kao i da je dokazano sve njihove lazi o uzrocima, kao i nacin resolucije za konflikt.
Na zalost imali su dobrog igraca ,kojeg su iskoristili dooooobro ( m) i posledice ce za 100000 a i mozda i vise osecati LJUDI sa prostora , koje su oni ne milosrdno bombardovali. ( Osiromasenim Uranijumom, KOJI JE BIO ZABRANJEN< bas Kao i UPOTREBA- Kasatnih BOMBI.
Utice ili ko se vec skriva iza ove grupacije, hteo bih da vam lepo onako srocim. U se i u svoje kljuse i sirite sebi svoju demokuratiju...
Ovo je cinjenica ! ... Sudija Bonomi je, tokom izricanja resude, naveo i događaje u Đakovici i Izbici.

da , samo tu imamo mali problem : taj isti sud je oslobodio markaca, gotovinu, orica, haradinaja itd.
tesko da su presude takvog suda merodavne osim za one koji su taj sud i stvorili da pokrije njihove zlocine, a i samim tim je
zvanican stav i obaveza suda da svojim stvoriteljima nikada ne sudi.
bravo, juco pametnice ...
Pogledajte prilog 301307
Po tebi nirbenski sud treba da sudi svojim stvoriteljima ?
ma jok, oni koji su stvorili haski sud mogu nekaznjeno da ubijaju srbe i srpsku decu, a prezivelima da sude,
a sebi naravno ne treba da sude nikada.
pravda...
Pogledajte prilog 301313
Nirbenski sud treba sa sudi sam sebi ? lol
haag i nirnberg nisu isto ... Pogledajte prilog 301316
Potpuno isto.
Ojdanić priznao zločine nad kosovskim Albancima
Haški sud je izvestio kako je srbijanski general (Vojske Jugoslavije) Dragoljub Ojdanić prihvatio prvostupanjsku kaznu od 15 godina zatvora zbog zločina nad kosovskim Albancima 1999. godine.
„Izražavam svoje iskreno žaljenje svima koji su patili zbog ishoda ponašanja za koje sam osuđen“, izjavio je u svojoj izjavi Ojdanić u kojoj povlači svoju žalbu na prvostupanjsku presudu od 26. februr 2009. godine.
http://www.slobodnaevropa.org/content/ojdanic-priznao-zlocine-nad-kosovskim-albancima/24886135.html