- Poruka
- 4.711
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu o stvarima u koje nisam upućena, mislim na taj sukob na pravnom. Ako može neki detalj, zaista to nisam pratila. Možda nije u Ruzveltovoj ali jeste bilo namernih zaletanja i udaranja u demonstrante. Kada se to više puta desi, je l čudno da ljudi pomisle da se opet desilo? Ovde ne branim laž, već objašnjavam zašto neke laži zvuče istinito.Izgubili ste se u vremenu i prostoru
Sta da branim cacilend?a sto ti branis 20.000 neprijavljenih skupova...
Nego batali vise te tralala price daj neku informaciju koju ste plasirali da je tačna.
Pocni od onog sukoba na pravnom oko nove godine i tome da u ruzveltovoj sns clan udario kolima blokadera...
Otkad ti među ćacijima Sale brateзаyебали су и вучића по лагању. да постоји нобелова награда за лагање сигурно би добили. јбг треба и то знати.
A kakva je ovo poruka? I kakve veze ima sa studentima? Čudno da vas nema na temi o njegovim istinama, ipak je to vaša oblast, nadala sam se

A to ima veze sa sadašnjim protestima i studentima, kakve?? I koja je to istina studenata ovde opovrgnuta?
zbunio te jeNego da nasmeje?ok, smešno mi
![]()
право да ти кажем не знам. пишем оно што видим а како ће ме ко звати уз калемегдан ми.Otkad ti među ćacijima Sale brate
crvena šaka, mjaftA to ima veze sa sadašnjim protestima i studentima, kakve?? I koja je to istina studenata ovde opovrgnuta?
Znači čitaju se i vesti iz Dezinformera.право да ти кажем не знам. пишем оно што видим а како ће ме ко звати уз калемегдан ми.
блокадери
зар ово србин блокадер подржава, згрожен сам.
дочекују ону османлијку у Ваљеву ко краљицу која је изјавила на нова с да су Срби геноцидни.
бем ти такву борбу где ће прогутати гофно само што мрзи ову власт
ма хебеш власт али потурице да ти буду коловође.
па толико ниско нисам пао.
алах им вера![]()
Je l bi mogao da mi argumentovano dokažeš da su studenti imali bilo kakve veze s Gruhonjićem i njegovim dovlačenjem šiptarskih šaka ?crvena šaka, mjaft
зар нисте способни нешто своје да смислите него вам грухоња довлачи шиптарску шаку![]()
kaži ti jel tvoji blokaderi psuju srpsku majku?Znači čitaju se i vesti iz Dezinformera.
Ju ju ju, što bi rekle Lale.
упс моја грешка, нисте на истом послу :Je l bi mogao da mi argumentovano dokažeš da su studenti imali bilo kakve veze s Gruhonjićem i njegovim dovlačenjem šiptarskih šaka ?

Meni samo ćaci psuju poreklo, nazivaju me muslimankom i ustašom. Ne znam čime sam to zaslužila al izgleda da je to pravi dokaz srpstva, je l da?kaži ti jel tvoji blokaderi psuju srpsku majku?
Ovo sam previdela. Misliš da mnogi od nas nisu uzeli u obzir sve okolnosti te tragedije, pročitali sve stručne izveštaje i tek onda doneli svoje mišljenje? Zašto misliš da sam na prvu pomislila da je odmah kriva vlast?читај шта сам написао.
ту нису чиста посла а ми немамо појма и да ја лично из праксе знам да оно није природно обрушавање, она је цела одједном псла. то сам писао још кад нису на тв почеле ове разне приче.
могу ти наћи постове где смо @hm337 и ја о томе дискутовали.
нисам лик који се брзо запали на сваку информацију која се пласира јер нисам навијач. знам да вам је то тешко схватити да има људи који све узимају са резервом јер ви просто нисте такви.
јел ти можеш да претпоставиш како ће се обо завршити без обзира ко буде на власти. ја могу, осудиће се губитници на изборима и понеки жртвени јарац само да се стави тачка. а ја ћу и тада бити са резервом.
vid, niko ne sme moje dete da tuče sem meneMeni samo ćaci psuju poreklo, nazivaju me muslimankom i ustašom. Ne znam čime sam to zaslužila al izgleda da je to pravi dokaz srpstva, je l da?
извини ако сам стекао такав утисак а погрешно је. заступам да ти вајни професионалци знају колико и ми. можда падам у теорији завере ал да се не понављам. не могу бити стручњаци ако различито долазе до закључка. то је онда квазистручност или имају агенде.Ovo sam previdela. Misliš da mnogi od nas nisu uzeli u obzir sve okolnosti te tragedije, pročitali sve stručne izveštaje i tek onda doneli svoje mišljenje? Zašto misliš da sam na prvu pomislila da je odmah kriva vlast?
Ja mislila da će zatrpati moju temu o istinama AV, al cvrcVidim da su naprdnjaci i dalje bahati na temam o njima. Dajmo im malo vremena.Uskoro će biti pcovi koji napuštaju brod. Na žalost svih nas, pa i njih,Srbija je Titanik pred potonućem

Ali većina ljudi stručnih u toj oblasti se složila da je bilo ogromnih propusta. Nevezano za stranu. Osim ''stručnjaka'' koji se pojavljuju na informeru.извини ако сам стекао такав утисак а погрешно је. заступам да ти вајни професионалци знају колико и ми. можда падам у теорији завере ал да се не понављам. не могу бити стручњаци ако различито долазе до закључка. то је онда квазистручност или имају агенде.
Šta tu mogu da napišu?Ja mislila da će zatrpati moju temu o istinama AV, al cvrc![]()
што се брецате на информерAli većina ljudi stručnih u toj oblasti se složila da je bilo ogromnih propusta. Nevezano za stranu. Osim ''stručnjaka'' koji se pojavljuju na informeru.

Voleo bih da mi neko navede sta su istinito rekli blokaderosi u zadnjih godinu danu.
Molim samo argumentovano i cinjenicno![]()
не знам, не пратим и није ме брига.
прва сумња за надстрешницу ми је било на који начин је пала. пошто сам радио у грађевинарству (геодет) оно није природно обрушавање. сва даља дискусија шта се заиста десило је упитно за мене.
O korupciji su pisali brojni novinari i uzbunjivači i postoje brojne afere koje nisu istražene. Savamala, Jovanjica, lažne diplome i plagirani doktorati, Krušik, EPS i loženje blata, Savski nasip, Meklaren, Doljevac, Helikopter, PKB, Telekom, Nadstrešnica...
Zatim imaš tendere koji se nameštaju po meri jedne firme. Firme kumova naprednjaka koje nemaju ni jedan posao na tržištu osim sa državom gde dobijaju milionske poslove. Zakoni koji se donose po hitnom postupku (da bi se izbegla javna rasprava) kao i lex specijalis zakoni kojima se ukidaju drugi zakoni. Izgradnja objekata bez građevinskih i upotrebnih dozvola.
Ako ti sve to ne ukazuje na korupciju, ne znam šta može. U Srbiji ne da ima korupcije, nego je satiranje od korupcije. Nema ni jednog većeg projekta a da nije teško koruptivan. To kad bi neko detaljno istražio, moglo bi da se podeli cirka 1000 godina ćorke.
ако можеш нађи ђура раца, био је на б92 њему је ћерка погинула испод надстрешнице, он је такође стручан био.Ali većina ljudi stručnih u toj oblasti se složila da je bilo ogromnih propusta. Nevezano za stranu. Osim ''stručnjaka'' koji se pojavljuju na informeru.