Istina o vešticama

markocheda

Iskusan
Moderator
Poruka
5.324
Atlantida je vladana sa ženske strane (ženama) jer žene imaju veću konekciju prema planeti Zemlji,stoga vladale su većom "magijom".
Posle pada Atlantide,planeta je većinom pala pod patrijahalnu vladavinu (muška vladavina)
Kada je katolička crkva nastupila,gradila je zakon po patrijahalnoj osnovi,sve iz straha od ženske prave moći. Mnogi tada, koji su posedovali to znanje, živeli su u strahu od žena, jer su znali da žene imaju veće magične moći od muškaraca. Pa su uveli zakone i pravila po kojima žensko treba da se kreće,u suprotnom snosiće posledice,a najgadnija posledica je veštičarenje,za šta je potrebna samo optužba bez dokaza. A kada je dokaz zatražen,pružena je mogućnost da se baci u reku vezana,ako preživi,onda je veštica,ako ne preživi,onda nije.
Princeza Dajana je ubijena,u čast muškoj vladavini,kao žrtva bogovima. (sekta,prinošenje vredne žrtve bogu)

Ništa. Krepaće ti tema za nekih pola sata.

Nije on postavio to pitanje da bi nastavio temu već da iritira. Ako ga pratiš,on to radi redovno.
Ja sam lepo napisao. Dok on pominje "dokaži",kao kad popu koji pominje svetog petra,da dokaže. Kaži popu,da dokaže svetog petra,van njegove knjige koju je završio,ajde.
Nećeš jer jer ga poštuješ,ili što slepo veruješ? Bez obzira to je priča..tako je i ovo.

Nije on postavio to pitanje da bi nastavio temu već da iritira. Ako ga pratiš,on to radi redovno.
Ja sam lepo napisao. Dok on pominje "dokaži",kao kad popu koji pominje svetog petra,da dokaže. Kaži popu,da dokaže svetog petra,van njegove knjige koju je završio,ajde.
Nećeš jer jer ga poštuješ,ili što slepo veruješ? Bez obzira to je priča..tako je i ovo.

Da Bog sačuva...

da prdnem

pa postavljam pitanje da bih nastavio ''temu'',uopšte mi nije namera da iritiram,izneo si niz nesvakidašnjih predebilnih neverovatnih (skoro pa nemogućih) nebuloza te je red da ih i dokažeš lol šta ti je tu iritantno il čudno O.o

A nesvakidašnje je jer ranije nisi čuo pretpostavljam,stoga spada u debilizam i nebulozu? :hahaha: Koji si ti tutor znanja :mrgreen: Pa ništa,sad i kapiram zašto si pitao,ali ipak ja ne bih da te punim dalje od toga što si pročitao,svidjaš mi se baš takav :D

jedina istina je da su to bile inteligentne zene koje su gledale i razumjevale svijet ocima onakvim kakav on jeste

u nasoj istoriji to su bile zene koje su pravile napitke i ostala mazala kojima su lijecile ljude i bile su postovane i cijenjene kao ljekari, znaci opet inteligentne:)

sve ostalo je zabava za osinute :lol:

Imam dokaze kako se ponašalo prema ženama koje optužene da su veštice,tu ti ne treba ništa drugo sem google,tako da izvoli.
Za Atlantidu nemam,ali nema ni google,a google je danas svima majka,tako da veruj google ako hoćeš.
Za princezu dajanu nemam dokaz,jer da imam,svi bi imali,tako kaže google,tvoja mama.
Mada ti veruješ da samo ti postojiš,i nemaš mišljenje,već ti drugi stvara mišljenje,tako da ja tebe ne uzimam za ozbiljno.

to nisu dokazi,slova na papiru nisu dokaz ničega sem slova na papiru
ne verujem ni u šta nzm odakle ti sad ova nebuloza,ništa ti ne razumeš

- - - - - - - - - -

e baš mi je krivo što me lik koji lupeta o vešticama i atlantidi ne uzima za ozbiljno :hahaha: :rida:

Atlantida je vladana sa ženske strane (ženama) jer žene imaju veću konekciju prema planeti Zemlji,stoga vladale su većom "magijom".
Posle pada Atlantide,planeta je većinom pala pod patrijahalnu vladavinu (muška vladavina)

Ni danas se pouzdano ne zna gde se tacno nalazila Atlantida ako se i nalazila. Ali se zato zna ko je bio kakav u kuci, koje su vocke sadili i ko je koga i kako yebavao.

to nisu dokazi,slova na papiru nisu dokaz ničega sem slova na papiru
ne verujem ni u šta nzm odakle ti sad ova nebuloza,ništa ti ne razumeš

- - - - - - - - - -

e baš mi je krivo što me lik koji lupeta o vešticama i atlantidi ne uzima za ozbiljno :hahaha: :rida:

Bato,ti si onda promašio ceo sajt,jer jer sve ovde napismeno :D

- - - - - - - - - -

Ni danas se pouzdano ne zna gde se tacno nalazila Atlantida ako se i nalazila. Ali se zato zna ko je bio kakav u kuci, koje su vocke sadili i ko je koga i kako yebavao.

Misliš,javno se ne zna? Ja znam ljude koji znaju,ali neću da ih kažem,naljutiće se.

Neću da ti kažem, ćelavi. :D
Nisi dovoljno bistar ni za bliže informacije, ćelavi. :D

Pitam samo, ako nemas odgovor ne moras vredjati.

Primetio sam da se vecina zena mahom interesuju za bajanje a 90 % te magije se svodi kako biti zavodljivija, oterati drugu zenu od muskarca kojeg ne zanimaju i kako da ga zainteresuju. To petljanje po volji drugih osoba je klasifikaciji magije niza magija. I predtavlja crnu magiju jer se direktno utice na subjekta.

Pitam samo, ako nemas odgovor ne moras vredjati.

Primetio sam da se vecina zena mahom interesuju za bajanje a 90 % te magije se svodi kako biti zavodljivija, oterati drugu zenu od muskarca kojeg ne zanimaju i kako da ga zainteresuju. To petljanje po volji drugih osoba je klasifikaciji magije niza magija. I predtavlja crnu magiju jer se direktno utice na subjekta.

Pa to je crna magija, bato. Ima i bela. Ako ti znaš za crnu jer je zastupljenija u narodu,šta da ti radim. Dok sam čuo da je magija,magija i nije ni crna ni bela,već je do pojedinca,kako njom barata,pa se tako kategoriše u narodu,sad je crna,a sad bela u zavisnosti kako je upotrebljena.

Kada je katolička crkva nastupila,gradila je zakon po patrijahalnoj osnovi,sve iz straha od ženske prave moći. Mnogi tada, koji su posedovali to znanje, živeli su u strahu od žena, jer su znali da žene imaju veće magične moći od muškaraca. Pa su uveli zakone i pravila po kojima žensko treba da se kreće,u suprotnom snosiće posledice,a najgadnija posledica je veštičarenje,za šta je potrebna samo optužba bez dokaza. A kada je dokaz zatražen,pružena je mogućnost da se baci u reku vezana,ako preživi,onda je veštica,ako ne preživi,onda nije.
Princeza Dajana je ubijena,u čast muškoj vladavini,kao žrtva bogovima. (sekta,prinošenje vredne žrtve bogu)

naravno da su zene superiornije. da nisu ne bi se jevrejska linija prenosila preko zena :kafa:

Primetio sam da se vecina zena mahom interesuju za bajanje a 90 % te magije se svodi kako biti zavodljivija, oterati drugu zenu od muskarca kojeg ne zanimaju i kako da ga zainteresuju.
Замисли ово што је незамисливо, како магијом натерати некога да те воли. Значи, кад неко нема душу и нема благу представу о љубави.

Gde je nadje,u moru youtube-a :) Pratiš je?
Сваку стопу. :heart:

39803301_2176817709272721_5116684734038016_n.jpg

Замисли ово што је незамисливо, како магијом натерати некога да те воли. Значи, кад неко нема душу и нема благу представу о љубави.

One su nosioci lanarnog aspekta licnosti, muskarci solarnog, minus i plus. Lepe se na cari i cini, za samorazvoj nisu zainteresovane. Osim ponekog primerka.

Ne treba ih zbog toga osudjivati. Mozak im je takav, razlicito rade i reaguju neuronske veze.

One su nosioci lanarnog aspekta licnosti, muskarci solarnog, minus i plus. Lepe se na cari i cini, za samorazvoj nisu zainteresovane. Osim ponekog primerka.
Па да, зато верују у ефекте и фасцинације. Оно, обуку се секси и понашају заводљиво ради ефекта јер мисле да си фасциниран њима, а после, када закључе да им ефекат и твоја фасцинација више не требају, претворе се у међеде.

Back