ISTINA O SATANINOJ MOCI

• Začetnik teme Začetnik teme Urbat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Urbat

Početnik
Poruka
16
ISTINA O SATANINOJ MOCI

Ne znam koliko puta sam cula glupave priče o tome kako neprijatelj isteruje Oca ili "izbacuje Demone". Što se ovoga tiče, moje je mišljenje da sami Demoni ponekad pokušavaju da prikažu Oca u lošem svetlu. Kada ljudi koriste tradicionalne metode prizivanja, uzimajući imena hrišćanskog boga, da li zaista znaju koga ili šta tačno kontaktiraju? Glupavi hrišćanski duh koji se predstavlja kao jedan od Očevih Demona.

Svako ko je kroz Oca prizivao Demone imao je pozitivno iskustvo. Znam da ja jesam.

Sledbenici hrišćanskog boga i njegovog glupog mesije oduvek veruju da ovaj entitet ima nadmoć nad Ocem. U realnosti, ovo je čista glupost.

Dok sam bila nova u Satanizmu, neka dva meseca pre upoznavanja Oca (ovo je bilo pre nego što sam izvela inicijaciju) iskusila sam period velike zbunjenosti. Jedne noći sam se mnogo iznervirala i NAREDILA glupavom svetom duhu jehove da zauvek napusti moje telo U IME SATANE/LUCIFERA. Osetila sam se slabom, nekakva energija me je napustala kroz moja stopala. Nakon toga, osetila sam duboki mir i većina te konfuzije koju sam do malopre osećala je nestala.

Kada sam imala dvanaest godina, ovo sam rekla vec mnogo puta, Otac je došao k meni u katoličku crkvu dok je izvođena važna hrišćanska ceremonija. Hrišćanski bog je nemoćan da ga zaustavi. Sa druge strane, kladim se da nikada nećeš videti nazarećanina kako posećuje Crnu misu.

Pre par godina, uradila sam inicijaciju prijateljice u gradskom parku u četiri ujutru, pošto nije bilo privatnosti kod kuće za tako nesto. Dok je vozila tamo, bila je uplašena i oklevala je oko toga da li da da svoju dušu Ocu. Kada sam pročitala molitve, rekla mi je da je videla maglovitu belu priliku - neki neprijateljski duh. Neki od Ocevih Demona se pojavio i oterao ga. Ovi Demoni su u nižim rangovima Demonske hijerarhije. Oni sa crvenim ocima, koji lice na gargojle i imaju gumena krila. Videla sam ih da brzo da čiste put kada Azazel dodje k njima, iz poštovanja. Nije trebalo dugo da se reše neprijateljskog duha, i nakon toga, moja se prijateljica osećala mnogo bolje.

Kada se Satana približio Nazarećaninu u pustinji, NIJE MU SE PRIBLIŽIO KAO JEDNAK, VEC KAO NADMOĆNIJI. Mi ne obožavamo jednako biće. Satanina ponuda njemu je upravo tu pokazala da on ima mnogo više moći nego nazarećanska budala. Obraćao se hristu sa visine.

Vecina hrišćana se plaši Oca. Mi možemo da kudimo Jehovu, njegov smrdljivi sveti duh i njegovog sina-pedofila, ali veoma malo hrišćana će zapravo navući na sebe Očev bes. Oni se čak i nas plaše - toliko o njihovoj veri u boga - nemoćnu kukavicu.

-Prvosveštenica Maxine Dietrich

Christadelphian:
:shock:
O Jerusalime O Jerusalime
:cry:

Sto se cudis? MaranAta ih je prizvao, jer rec Sotona nije vadio iz usta, i nazvao sve sto je != pravoslavlje - satanizmom... E, sad su mu dosli oni pravi da mu malo pojasne ;)

Uostalom da nije judeizma/hriscanstva, ne bi bilo ni satanizma... Vi ste izmislili Sotonu, a sad ga se plasite... Ma necu ja vas opsednute, fanaticne vernike nikad razumeti, ma koliko se trudio...

Incognito:
Konacno pravi satanisti na forumu... Da vise MaranAta ne proziva druge satanistima, dosli mu oni pravi ;)

Ali cu ipak citirati deo iz filma Spawn:

'... Sto mrzim ove vikend-sataniste' :lol: :lol: :lol:

Vikend Satanista ne postoji.Ako je "vikend-satanista" onda nije Satanista.Pod ovo podrazumevam one klince koji se izjasnjavaju kao Satanisti i veruju da to jesu ako tetoviraju pentagram ,obrcu krstove na groblju i kradu pare iz crkve.Takve budale samo bacaju lose svetlo na Nas.I da... ne postoje pravi Satanisti postoje samo Satanisti.Mislim da pojedinci treba da se obrazuju malo.

Incognito:
Christadelphian:
:shock:
O Jerusalime O Jerusalime
:cry:

Sto se cudis? MaranAta ih je prizvao, jer rec Sotona nije vadio iz usta, i nazvao sve sto je != pravoslavlje - satanizmom... E, sad su mu dosli oni pravi da mu malo pojasne ;)

Uostalom da nije judeizma/hriscanstva, ne bi bilo ni satanizma... Vi ste izmislili Sotonu, a sad ga se plasite... Ma necu ja vas opsednute, fanaticne vernike nikad razumeti, ma koliko se trudio...

To nije istina.Sad si upravo rekao da nije hriscanstva ne bi postojao Egipat ni Sumer.
Oni izmislili Oca ? :)
Satanizam nije religija.Satanizam je nacin zivota.

Christadelphian:
Pardon
1. Moj komentar je bio na tekst objavitelja teme
2. jedna hrišćanska grupa nije medju tim koje si ti naveo a ni judaizam ne poznaje satanu takvog kao pravoslavci.
3. Da je ona pravi satanista prvo , znala bi bar da mu ime nije Lucifer .

Ime mu je Enki.Znas li uopste sta znaci Lucifer ?
Inace zovu ga i Melek Talus.

e, tu si se malo za'ebala... ovo je mracni srednji vek... upravo se sprema nova ceta krstasa i templara da se bore protiv vekovnog neprijatelja koji vreba iza sedam mora i sedam gora...

Eh, da je Tolkien ziv, ala bi vadio inspiraciju iz ovog foruma :lol: :lol: :lol:

Incognito:
e, tu si se malo za'ebala... ovo je mracni srednji vek... upravo se sprema nova ceta krstasa i templara da se bore protiv vekovnog neprijatelja koji vreba iza sedam mora i sedam gora...

Eh, da je Tolkien ziv, ala bi vadio inspiraciju iz ovog foruma :lol: :lol: :lol:

Hm... paceniche ne znas ko je i sta je bio Tolkin...
Ne znas odakle je crpeo ideje...
Mark Tven ?
Hm.. vidim obavestenost na nivou...
Da li ti je iq veci od broja cipela ili se lome ? :lol:

Ko je gde skupljao ideje, to mi nikada necemo znati...

IQ mi nije veci od broja cipela... znas, imam jaaaaaaako velika stopala...

A sad, salu na stranu, koliki procenat uzimas na svakog novog clana koga ti uvuces?... Vidim da vise propagiras satanizam nego pojedini muslimani sto su pre neki mesec dana propagirali islam... :lol:

Mislim, ako se uzima pristojna svota za svaku novo-privedenu ovcicu, javni mi, pa da se dogovorimo kako da delimo zaradu ;)

Incognito:

A sad, salu na stranu, koliki procenat uzimas na svakog novog clana koga ti uvuces?... Vidim da vise propagiras satanizam nego pojedini muslimani sto su pre neki mesec dana propagirali islam... :lol:

Mislim, ako se uzima pristojna svota za svaku novo-privedenu ovcicu, javni mi, pa da se dogovorimo kako da delimo zaradu ;)

Ti neces ima ko hoce.To sto ne zelis da znas je vec drugi problem.
Verujem da nije.Nego da te pitam da li ti lakim humorom pokusavas da sakrijes svoj deficit ideja i manjak inteligencije.
Uzimam manje nego pop za sahranu :))
Ne ja ne uvlacim nikog nigde ja samo informishem.Sto se tice uvlacenja kod Oca svako dolazi svojom voljom.
Propagiram ? Hm... definishi propagiranje...
Meni ovce ne trebaju.Nisam ja hriscanin ni hriscanski pop.Zanimljivo je to sto se muslimani i hriscani svadjaju a neznaju da je njihov bog isti.
Ateisti su druga prica... budale

Incognito:

Incognito, nije ništa šaljivo, veruj mi.
Oni ne rade zbog novca, stvar je mnogo opasnija.
Nije sve na ovom svetu tako jednostavno kako ti to vidiš. Ima sijaset, bukvalno čuda, koje su ljudi doživeli u satanizmu, da ne govorim o strašnim posledicama...
No ti, kako hoćeš...

Hihih, ovo je tragikomichno. Neki anonimus reche:

"Ne reči li gore da se zove Lucifer? A koliko imena ima taj vaš babo?"

Lucifer je bicje sa vishe aspekata. Enki/Ea, Satan, Lucifer, Ptah.
Postoje razlichite individue koje rade sa razlichitim aspektima Lucifera, ja najvishe preferiram tkz "Luciferijanizam".
A ovaj Urbat, ovde shiri veru, cccc :)

Back