Istina o Oluji ce izaci na videlo

Ja 05.08. nit slavim, nit zalujem, radim zato sto je praznicka placa 150%.
Nitko moj iz krvnog srodstva nije ucestvovao u progonu Srba, tako da bye-bye.
Sto se tice mog tazbinskog srodstva, ima onih koji bi mesarili Srbe samo zato sto su Srbi, ali oni su druga prica.
Strogo dijelim krvno i tazbinsko.
Naravno da bi bilo daleko ljepse da su se ustasija i cetnicad mogli lijepo dogovoriti.
Da se mene pita, nikada se metak ne bi ispalio.

Poslednja izmena:
Nitko moj iz krvnog srodstva nije ucestvovao u progonu Srba tako da bye-bye.
Naravno da bi bilo daleko ljepse da su se ustasija i cetnicad mogli lijepo dogovoriti.
Ni ovako nije ispalo loše? ratovali smo, rasturili Jugoslaviju, postigli zajednički cilj o SVOJIM državama....

Ovaj Portugalac je trebao da pise 1995.Sada je kasno nema ko da cita.

Битно да је написао

1628035349028.png

Koga interesuje istina o zlocinima hrvatske vojske u avgustu1995?
Ovaj Portugalac je trebao da pise 1995.Sada je kasno nema ko da cita.
pa po americkom Ustavu, CIA-arhiva se otvara za javnost posle 25 godina...........kad stupa na snagu sudska kategorija "zastarelog slucaja" i kada vise niko i nikoga ne moze osuditi radi nekog zlocina..........pogotovu ako je zlocinac u sluzbi americkih nacionalnih interesa...........STO SU U OVOM SLUCAJU USTASE.

Napominjem da rat nije počeo 1995. s olujom, nego 1991. razaranjem Hrvatske (Vukovar, osijek, Sl.Brod, Sisak, Karlovac, Gospić, Zadar, Šibenik, Dubrovnik), protjerivanjem i ubijanjem Hrvata, odvođenjem Hrvata u logore u Srbiji, pljačkom i paleži imovine Hrvata da se više nikada ne vrate.

Napominjem da rat nije počeo 1995. s olujom, nego 1991. razaranjem Hrvatske (Vukovar, osijek, Sl.Brod, Sisak, Karlovac, Gospić, Zadar, Šibenik, Dubrovnik), protjerivanjem i ubijanjem Hrvata, odvođenjem Hrvata u logore u Srbiji, pljačkom i paleži imovine Hrvata da se više nikada ne vrate.
Rat je poceo kad su srbi izbaceni iz ustava rvatske i kad su srbi izbacivani sa posla i stanova,ubijani ..........samo sto su srbi.

Nitko moj iz krvnog srodstva nije ucestvovao u progonu Srba, tako da bye-bye.
Sto se tice mog tazbinskog srodstva, ima onih koji bi mesarili Srbe samo zato sto su Srbi, ali oni su druga prica.
Strogo dijelim krvno i tazbinsko.

Ти твоји су пречесто поводљиви...

Back