Istina o našem svetu i podeljenom čovečanstvu - odbegla civilizacija

Korona je projekt ekonomskog rata u kome se blokira rad sitnog kapitala, dovodi do banrota i preuzimanja njihovih sredstavaod strane krupnog kapitala.
Za tu sluzbu se koristi podmitljiva duboka drzava koja sprovodi njihovu agendu osvajanja sveta.
Svedoci smo svakodnevne i evidentne korupcije svih vidova vlasti u drzavama.Od predsednika do poslednjeg birokrate .
Ta beskrupulozna podmitljivost je u stvari smrtonosni virus koji preti da unisti planetu.

Poslednja izmena:
Verovatno se radi o ekonomskom ratu krupnog kapitalizma i malog kapitalizma, u kome,po pravilu veca riba guta manju ribu.
Taj rat se vodi hiljadama godina, ali su u ovom periodu stvari dosle do kulminacije, kao i u svim svetskim ratovima (ratovima za osvajanje sveta).
Ovaj sukob je najvise izrazen u Severnoj Americi i Zapadnoj Evropi, gde je koncentracija kapitala i najveca.
Zasto je borba neizvesna?U Prvom i Drugom Sv ratu krupni kapitalisti su izgubili.Savladali su ih mali kapitalisti, cija je pojedinacna moc manja ali kojih ima daleko vise nego krupnih kapitalista.
Sada je krupni kapitalizam u ofanzivi , kao sto je bio pocetkom Prvog i Drugog Svetskog rata.No odluka dolazi na kraju sukoba.
Donald Tramp zastupa male kapitaliste dok je Demokratska partija USA u rukama krupnog kapitala.
Kakva gomila......ajd' da ne kazem gluposti nego predrasuda i neznanja.
Najvece grupisanje kapitala u rukama malo ljudi je naprotiv u banana zemljama,kao sto smo mi,u Rusiji,Belorusiji,Kini...
To sto se najbogatili ljudi na svetu ne nalaze tamo je samo zbog toga sto se protok (legalan) kapitala grupisao u Evropi i Severnoj Americi.

Kakva gomila......ajd' da ne kazem gluposti nego predrasuda i neznanja.
Najvece grupisanje kapitala u rukama malo ljudi je naprotiv u banana zemljama,kao sto smo mi,u Rusiji,Belorusiji,Kini...
To sto se najbogatili ljudi na svetu ne nalaze tamo je samo zbog toga sto se protok (legalan) kapitala grupisao u Evropi i Severnoj Americi.
Pokazujes elementarno nepoznavanje materije, tako da ne bih s tobom da gubim vreme.
Prvo se pripremi za temu pa dodji.
I nauci se konacno pravilima finog i suvislog ophodjenja.Ne mora tvoja privatna isfrustriranost u svakom javnom razgovoru da dolazi do izrazaja.
U vezi toga ipak razgovaraj sa psihijatrom.

Pokazujes elementarno nepoznavanje materije, tako da ne bih s tobom da gubim vreme.
Prvo se pripremi za temu pa dodji.
I nauci se konacno pravilima finog i suvislog ophodjenja.Ne mora tvoja privatna isfrustriranost u svakom javnom razgovoru da dolazi do izrazaja.
U vezi toga ipak razgovaraj sa psihijatrom.
Dobro me ne posla kod popa....
Ajde presvetli,prosvetli okolinu,i kazi kako je Tramp naprimer borac za male kapitaliste??Covek koji besomucno i beskrupulozno grabi i preuzima male firme i preduzetnike?Kako to da 90% kapitala u Rusiji drze Putinovi najbolji drugovi,kumovi i on sam?
Ti stvarno nisi svestan koliko ne znas ama bas nista o ekonomiji.I ne samo o ekonomiji.

Dobro me ne posla kod popa....
Ajde presvetli,prosvetli okolinu,i kazi kako je Tramp naprimer borac za male kapitaliste??Covek koji besomucno i beskrupulozno grabi i preuzima male firme i preduzetnike?Kako to da 90% kapitala u Rusiji drze Putinovi najbolji drugovi,kumovi i on sam?
Ti stvarno nisi svestan koliko ne znas ama bas nista o ekonomiji.I ne samo o ekonomiji.
Ne radi se ovde o preduzetnicima i zanatskim radionicama.
Ovde se radi o sukobu krupnih i sitnih bogatasa.Milijardera.
Podebljano nije vredno komentara.To dovoljno govori o tebi koliko si upucen u materiju.

Back