ИСТИНА О КРАЉУ МИЛАНУ – Прећутана историја Срба

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Legenda
Poruka
71.229
https://srbin.info/pocetna/aktuelno...esignal&utm_medium=push&utm_campaign=web_push

ИСТИНА О КРАЉУ МИЛАНУ – Прећутана историја Срба

06:50 26.11.2019.

Још један од српских владара које је страна пропаганда кроз медије и школство представила на веома негативан начин. Какве год да је грехе имао, Милан Обреновић је за Србију учинио много: од територијалних проширења, до уређења државе на високом нивоу


Краљ Милан је био први Србијански краљ. После њега, то је био још само његов син, Александар Обреновић. После Мајског преврата иза којег су стајале руске службе, на власт долази великосрпска династија Карађорђевић која није својим пореклом била из Србије и која је имала за Србију трагичну заблуду о "Уједињену свих Срба" и због које ће Србија да настрада и назадује.

Шта Србијанство значи данас? То је стварање нације од народа који је поникао у Србији, а чиме се жели избећи политички утицај и економска премоћ Босанаца, Личана, Славонаца, Косовара и Црногораца над Србијанцима у њиховој држави - Србији.
Србију су стварали Србијанци. И они сада не желе, тридесет година пошто је мимо њихове жеље разбијена Југославија, да Србију са свим својим природним богатствима и људским потенцијалом препусте Босанцима, Личанима, Славонцима, Косоварима и Црногорцима, а којима мора бити јасно да ће своја питања морати решавати са Сарајевом, Загребом, Приштином и Подгорицом, и да се Београд више њима не може бавити нити Србија жели да понови грешку из деведесетих. Тада је Србија под Милошевићевим трустом пилећих мозгова војно и свакојако помагала православно становништво ван органске Србије, па и оно становништво које није увек било на страни Србије, нпр. у Великом рату када су за Ћесара клали по Мачви.

То је била трагична грешка која је Србију избацила из међународне заједнице, због које је трпела санкције УН чиме јој је уништена привреда а последице се осећају и данас, дала жртве, била бомбардована од стране највеће силе у познатој историји света, НАТО пакта, а у чијем саставу су, да трагедија буде већа, и оне земље које су у ранијим периодима биле савезнице Србије и на које се Србија угледала после ослобађања од Турака.
Србија се мора окренути себи.

Зато, Србија - Србијанцима!
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.