Kazu Rusi su gadjali i ubili civile u Buci. Cekaj zasto bi to oni radili? Nema logike. Pa da su oni spremni da ubijaju civile ne bi oni nedeljama pazljivo birali mete po gradovima vec bi tepih bombama razorali sva mesta gde se nalaze fasisticke horde zla u obliku ukrajinske vojske. ZNaci nema logike da ubijaju civile po stanici a da tamo gde nacisti se kriji iza civila drzeci civile kao stit da tamo Rusi izbegavaju da gadjaju. Nema logike. Ali ima logike da su tu stanicu punu civila gadjali sami nacisti ukrajinci po naredjenju nacistickog zapada kako bi se otuzila Rusija i izbacila iz neke nevazne UN organizacije. Zapravo danas vise ni sam UN nije vise bitan niti je svetska organizacvija jer je postala americka NATO organizacija i radi ono sto naredi NATO. Dakle ima itekako logike da su to gadjali sami ukrajinci a nema nikakve logike da su to gadjali Rusi. Mada licno mislim da ni ukrajinci nisu gadjali vec da su to ili ubijeni vojnici ili na zalost i civili ubijeni ko zna gde i kada ali onda tu doneseni i iscenirano filmski ta Buca. Mada cak ne mora ni da su ubijeni vojnici vec obicni ljudi koji su prirodnom smrcu umrli jer i u Ukrajini ljudi i danas umiru prirodnom smrcu kao sto umiru svuda u svetu. Recimo u Beogradu svakog dana umre oko 120, 150 coveka pa eto i mi mozemo iscenirati neku Bucu u Srbiji sa telima preminulih ljudi.
Poslednja izmena od moderatora: