Probaću malo da opišem iz nekog svog ugla..
Srednja klasa dakle čovek koji radi u fabrici:
ustane ujutru jbg .. umije se ono jbg sve po redu
ode na poso.. do posla mu treba sat vremena otprilike u proseku.. krac tamo poso ti na pola sata ko ovde.. ima da se vozi bato.. ne doručkuje.. sad ćeš ti reći..ko ga jbe može da spremi doručak.. e pa iz nekog razloga ne spremaju.. imaju na poslu one automate ubace 3, 4 dolara i izbaci im neki sendvič. kafa itd..to im je doručak.. imaš pauzu na svaka tri sata.. znači oko 10 prva pa u 1 druga.. na tu drugu se ruča.. obično pica koja se poruči..ono poručuju njih četvoro picu jbg il tako neku kinesku hranu odakle znam..
radi tako jbg do pola 5, 5.. ide se kući..kući si u 6.. dok se istuširaš, presvučeš jbg to je već 7.. večeraš neko smeće zaleđeno koje podgreješ u mikrotalasnu.. niko tamo ne kuva!!! da bi izašao malo da prošetaš il do parka moraš u auto jbg opet..
niko to ne radi.. izlazi se jedino vikendom i to najčešće po onim tržnim centrima gde jedu ili troše kintu na garderobu..
inače retko koji Amer ima srećan brak, porodicu, normalnu decu.. retko koji.. porodice su tamo razvaljene.. pusti one debilne filmove gde su oni srećni i zaljubljeni..
to ti je brate njihov život..kao što vidiš dan im je nekako kratak..
ne putuju!!! mi jbg uzmemo slobodne dane..odemo na Nijagare, Washingron DC, New York..bio sam i u Filladelfiju, Majami..ovi bili moji u Las Vegas ja nisam nešto mogo.. i znaš šta nama kaže Jim mehaničar?!?!? kaže ni jedan posto amerikanaca nije proputovao ko vi sa ove tri godine.. ( to nam je reko kad smo bili negde tri godine tamo )
eto jbg tako nekakav sra nje život.. poso, kuća, tv serije, koka kola i hamburgeri.. deca se otuđe jako brzo boli ih krac.. itd..
plaćaju one drvene kuće ceo život.. retko ko ima svoju kuću, stan..
nedeljom nekad zaroštiljaju kad su fudbalske utakmice.. skupe se tako njih par pa gledaju uz BBQ i pivo.. to je ok akcija..
e sad ja tebe pitam šta to oni imaju što mi nemamo??