Istina koju Putin pokušava da sakrije od sveta

Процеси великих политичких промена су почели, и нико појма нема на коју ће страну. Свет који смо познавали убрзано нестаје. Рађа се нешто ново. Деиндстријализација је узела маха на велико на западу. Могу ли да се поврате од тога, видежемо. Моје мишљење је да ће се америка извући, на терет западне Европе и других сателита. Но, ћиви били па видели. Сад је 1938. година. Ни 41. није далеко, а ни 45.

Čim je Dlugomir postavio temu to znači neko pronatovsko shranje.

Autor je otkrio da je 3,5% rasta bdp-a loše ali zato 0,1% Nemačka , slično Frncuska , Italija ...itd Britanska , Holandska , Švedske recesije dobra stvar . Prvo vodi u raslojavnje siromaštvo dok drugo u bogadstvo i jačanje srednje klase :hahaha::hahaha:
Скандолозно је у овом тренутку бити на страни четвтог рајха. Поготово што се победа над њих ипак назире.

Uvatio se Filadelfije ko mater lude Mare ...pogledaj gradove i naselja Bez Maskve i Pitera po Rassiji pa reci bil tamo volio zivit ili u siroj okolici Filadelfije :hvala:
ti se uvatio par ruskih sela i nekog djubreta... ovo je metropola, pa problemi ne mogu da se rese,a ti sta dokazujes sa nekim ruskim selima i blatom?
inace pop80 je u pravu 99%, ja zivim u americi, na svu srecu ne u filadelfiji
Probaću malo da opišem iz nekog svog ugla..
Srednja klasa dakle čovek koji radi u fabrici:
ustane ujutru jbg .. umije se ono jbg sve po redu
ode na poso.. do posla mu treba sat vremena otprilike u proseku.. krac tamo poso ti na pola sata ko ovde.. ima da se vozi bato.. ne doručkuje.. sad ćeš ti reći..ko ga jbe može da spremi doručak.. e pa iz nekog razloga ne spremaju.. imaju na poslu one automate ubace 3, 4 dolara i izbaci im neki sendvič. kafa itd..to im je doručak.. imaš pauzu na svaka tri sata.. znači oko 10 prva pa u 1 druga.. na tu drugu se ruča.. obično pica koja se poruči..ono poručuju njih četvoro picu jbg il tako neku kinesku hranu odakle znam..
radi tako jbg do pola 5, 5.. ide se kući..kući si u 6.. dok se istuširaš, presvučeš jbg to je već 7.. večeraš neko smeće zaleđeno koje podgreješ u mikrotalasnu.. niko tamo ne kuva!!! da bi izašao malo da prošetaš il do parka moraš u auto jbg opet..
niko to ne radi.. izlazi se jedino vikendom i to najčešće po onim tržnim centrima gde jedu ili troše kintu na garderobu..
inače retko koji Amer ima srećan brak, porodicu, normalnu decu.. retko koji.. porodice su tamo razvaljene.. pusti one debilne filmove gde su oni srećni i zaljubljeni..
to ti je brate njihov život..kao što vidiš dan im je nekako kratak..
ne putuju!!! mi jbg uzmemo slobodne dane..odemo na Nijagare, Washingron DC, New York..bio sam i u Filladelfiju, Majami..ovi bili moji u Las Vegas ja nisam nešto mogo.. i znaš šta nama kaže Jim mehaničar?!?!? kaže ni jedan posto amerikanaca nije proputovao ko vi sa ove tri godine.. ( to nam je reko kad smo bili negde tri godine tamo )
eto jbg tako nekakav sra nje život.. poso, kuća, tv serije, koka kola i hamburgeri.. deca se otuđe jako brzo boli ih krac.. itd..
plaćaju one drvene kuće ceo život.. retko ko ima svoju kuću, stan..
nedeljom nekad zaroštiljaju kad su fudbalske utakmice.. skupe se tako njih par pa gledaju uz BBQ i pivo.. to je ok akcija..
e sad ja tebe pitam šta to oni imaju što mi nemamo??
pa, imamo nesto vise para, ali opet ne svi, veci komfor,. sirinu, deblji smo :zcepanje:

Svako selo 30 km dalje od bilo kojeg " grada " u Rassiji ti je takvo ili jos gore :rtfm:
pa u redu, za nasu generaciju je bolji zapad, ali vec za narednu ne mislim da ce biti, samo gledaj statistiku, i kako se stvari menjaju, pa napravi ili nadji prognoze

ta ruska sela, malo asfalta betona internet i super ce da budu
pa i u usa imas razvalina i napustenih sela, sva sreca gps radi, pa se vratis na glavni put...
ali u pravu si, pa ne moze oni bili decenijama u komunizmu sad odjednom da procvetaju, moraju malo da se strpe, pa komunizam je skoro tek pao, ceo vek su u zaostatku, pa neka idu i 3x brze opet im treba 30 i kusur godina da stignu zapad.

Poslednja izmena:
pa u redu, za nasu generaciju je bolji zapad, ali vec za narednu ne mislim da ce biti, samo gledaj statistiku, i kako se stvari menjaju, pa napravi ili nadji prognoze

ta ruska sela, malo asfalta betona internet i super ce da budu
pa i u usa imas razvalina i napustenih sela, sva sreca gps radi, pa se vratis na glavni put...
ali u pravu si, pa ne moze oni bili decenijama u komunizmu sad odjednom da procvetaju, moraju malo da se strpe, pa komunizam je skoro tek pao, ceo vek su u zaostatku, pa neka idu i 3x brze opet im treba 30 i kusur godina da stignu zapad.
Nikad pa ni tad.

Imperator i Vladar Vsje Zemlje Ruske, Gospodar Pravoslavnih Naroda, Naslednik Vizantijskih Careva ,Čuvar Pravoslavnih Svetinja i Zaštitnik Slovenskih Naroda, Vladimir Vladimirovič Putin, nema šta da krije. Rusija je, pod njegovim Vođstvom, izašla iz Smutnog Vremena i sada zaokružuje, palicom Imperatora Vladimira, svoje Vekovne Teritorije a Zapadu stavlja do znanja da je Epoha njihove dominacije završena.

Takođe, Rusija se danas povezala sa Carstvom Srednjeg Neba, Han Narodom Drevne Kine, koju vodi Drug i Brat Si, kao i sa Šitskim Šahovima iz Drevne Persije!.

To čini zaokruženu Koaliciju, Alijansu Dobra koja će stati na put atlansko-globalistickom levijatanu na celu sa SAD.

Putin Car i Imperator!!!

1716983487018.png

Upravo su objavili da su podignuli porez na dohodak na 15 procenata za bogate, te da uvode progresivno oporezivanje.
U Evropi taj porez ide ponegde i do 80 posto. To je način kako smanjiti sirotinju. Pravednija raspodela.
Rusija je krenula u tvrđi liberalizam, naravno po nagovoru Ujka Sema, pa je bilo i gladi tamo, dok su tajkuni grabili. Onda dolazi Putin i ublažava situaciju,ali ne sme ni on prenaglo, jer bi sve pare pobegle na Zapad. Neki bogataši sa Zapada su prešli u Rusiju upravo zbog toga, imamo primer glumca Žerar Depardje.
To radi Amerika već duže vreme, slično kao i Švica, ili oni otoci za pranje para.
Kažu da je jedan od razloga Bregzita upravo to, Britanija kontrolira većinu tih oaza, pa bi to sve došlo pod kontrolu EU, a onda nema ni pranja ni ulaganja para u Britaniju.
Da bi nekako održala pare tajkuna i privukla pare tuđih, Rusija je morala držati porez nisko, i još je uvek veoma nizak.
Igra na domaćem i globalnom terenu, a i ovaj rat je vrhunac te igre.
Tako rade veliki narodi, mi mali moramo raditi po onoj: "Veži konja đe ti aga kaže!"

Elem, pokretanjem prvih sankcija protiv Rusije, započeo je proces i oporavka ekonomije Rusije.

Sve što su pre uvozili, sada proizvode. Umesto sumnjivih proizvoda, sada proizvode proverenu robu. Na kraju i sami postali izvoznici i to u državama koje su im i udarile sankcije.

Pitaj normalnog europejca i shvatićeš da sankcije nisu ništa uradile Rusiji ali zato evropi, itekako.

Evropa je navikla da ima sve, slovenski narodi nisu, zato kada krene nemaština, slovenski narod će biti složen i preživeće a ovi što su živeli na gotovo, neće.

Većina zapadnih firmi nije napustila Rusiju, neke samo fiktivno, zamenile ime a sve ostalo isto i teraj dalje. Ruski BDP ima rast veću od 3%, najviše zbog potrošnje vojske.
Nezaposlenost je na minimumu, radnike uvoze. Verovatno će se plate realno povećati zbog nedostatka radne snage i rasta ekonomije.I tu razliku će da uzmu negde, verovatno od tajkuna, koji su ionako privilegirani i previše. I tako i treba, ,mora biti ravnoteža inače društvo ide u propast.Vecina ovih problema ruskog društva uzrokuju baš ti tajkuni. To je ruska duboka država. I ovo ratno stanje je prilika da se odnosi normalizuju. Nažalost puno ljudi strada i na ruskoj strani, ali imaju mnogo dobrovoljaca od posvuda, kao i Ukrajina uostalom. Dakle, kriza je svetska, tu se rešava, i uspostavlja se nova podela sveta.
Ne idealizujem nijednu stranu, ali unipolarnost bi mogla biti veliki problem za većinu ljudi na svetu. Primer je recimo Kovid. Diktator Lukašenko je rekao NE, pa su mu pokušali napraviti Majdan.
Sadašnji situaciju vidim kao proces koji ide svojim tokom.

Back