Mislim da jeste...ono mu samo daje vecu hrabrost i opustanje, i u njemu tad ima osjecaj da je pronasao samog sebe a u stvari on ga ili je, samo podstice ga da uradi ili kaze ono sto do sada nije mogao ili mogla...a sutra se kaje...sto je jako tuzno!!! Ali mislim da je to kod osoba zatvorenog tipa![/QUO
bok! Jel bi mi mogla reći koje riječi, ili nešto što bi mi pomoglo
Već se jako dugo mučim sa jednim dečkom koji mi se previše sviđa, jako bi htjela biti u vezi sa njime ali ne znam što da napravim. Sviđa mi se odmalena, i sad kad je bio u pijanom stanju smo se zbarili dva sata se pogledavali u kafiću..I sutradan se dogovorili da se nađemo ali njega nije bilo, a ja glupača čekala čekala. No jednostavno si nisam mogla pomoći i išla sam dalje.Našla sam ga blizu kafića i počela pričati sa njim, ali on je bio skroz drugačija osoba, hladan, samo je brzo odgovarao na pitanja na moje pitanje zašto nije došao je rekao da nije imao vremena, pitala sam ga za broj no on nije imao mob kod sebe.I ja hajde dobro shvatila ne sviđam mu se i gotovo. I sad nakon nekog vremena čujem da je u pijanom stanju pitao za mene, da je pričao da je namjeravao mi poslati poruku.kako da popričam sa njime..HELP[/
Ovako, zavisi sve da li si mu ti tih svih godina davala do znanja i pokazivala da ti je stalo do njega, jer i to ima uticaja, jer ljubav je "igra macke i misa"...i ako jesi, i on je to primjetio i znao je da kod tebe ima "prolaz" to bas i nije plus kod muskaraca kao ni kod nas zena, kreni sama od sebe, da bi ti toliko momak upadao u oci koji je toliko zainteresovan za tebe, i to ti jasno daje do znanja svojim postupcima i radnjama, mislim da ne, nego da bi te prije privukao momak, koji je distanciran, tajanstven i siguran u sebe...jer lako je biti procitana knjiga, i vjeruj da nikome nije zanimljivo kad se zna i pocetak i kraj, jer ta knjiga sama to odaje unaprijed...razumijes me???
Nemoj se osjecati bezvrijednom, ili manje ljepsom, ili da gubis samopouzdanje, gledaj na to da on tu gubi, jer ne prihvata tu ljubav koju si mu ti mogla pruziti...
Nemoj da te tjesi to sto te se sjetio u pijanome stanju, jer tada covjek je vise emotivan i spreman na sve, ne kazem da si ti manje vrijedna nekome u trijeznome stanju,to ne, nego nemoj si dozvoliti da ti igras onako kako on svira, jer to je najlakse a na kraju mozes samo jos vise pasti u njegovim ocima, jer vjeruj, malo ko danas cjeni dobrotu i iskrenost...
Pokusaj malo da okrenes igru, igraj se sa njim ne trazi nista od njega, nekad se napravi luda i nemoj ga ni pozdraviti, pa neka se on pita, sta i kako a nemoj ti da vuces sve konce, tesko je to...okreni mu ledja i sam ce ti prici...
A sto se tice tog zvanja ili slanja poruka kad je pijan ,jednostavno mu odgovori ili reci, da ako ima muda i ako je toliko musko neka ti to kaze trijezan i zavrsi sa tim, vjeruj bolje ces se osjecati,jer si samim tim sebe digla ne dozvolivsi da si tu kad on hoce, nego si rekla kad ti hoce, i smatram da ti ne treba osoba kojoj je alkohol potreban da bi moglo da uziva sa tobom...mislim da mnooogo vise vrijedis, vjeruj mi! ...voli sebe...