Istina ili neistina?

Posto ste vecinom iskreni do srzi,neka se potpise ona/onaj ko ima vezu i ko je svom partneru rekao sta sve pise po krsti:
1.Lajterka
2...............
3...............
...

zna da sam na forumu,ponekad ispricam s kim sam se pokacila bla bla...ali da mu sve prepricam...jok....zna mi nick,zna koji 4um...neka dodje i cita ako mu se da...ja mu 3000 postova ne prepricavala :)

na kraju krajeva kao da neshto strashno pishem :)

Da li ste u nekoj vezi bolje prolazili kad ste lagali? Jednostavno ste shvatili da je tako bolje, makar i kratko trajalo, a da ako kazete istinu, trajace jos krace...

Ja se trudim da budem iskrena i fer prema svima sa kojima se druzim. Koliko je god to moguce.
Biti iskren ne znaci i biti fer i posten prema nekome, pa pokusavam da vagam izmedju to dvoje. Nekada slazem, nekada precutim. Kako porodici, drugarici, tako i decku.

Tokom raskida sam bolje prolazila kada slazem. Trazi istinu, zahtijeva je... ja kazem, a on napravi pakao od zivota... od tada... nije problem u tebi, u meni je, i mirna backa...

meni ova moja citala 4-5000 postova :mrgreen:

kako je nije mrzelo... mogu je zamislim samo:

:kafa: i polako...

52.gif

neka je vala. Drago mi je sto nisam s njom vise. Jesam tugovao, da, pomislim i dan danas s kim li je, sta li radi, posto sam prekinuo kontakt, ali mogao bih biti drug s njom samo.

Ne dam Boze da se zaljubila u DLOU. Zavrsila bi do 2013. godine :mrgreen:

Imali ste dosta veza, pretpostavljam. Da li ste u nekoj vezi bolje prolazili kad ste lagali? Jednostavno ste shvatili da je tako bolje, makar i kratko trajalo, a da ako kazete istinu, trajace jos krace...

ufff...ja kad lazem nesto malo vece postajem zivcan :tease:....mora da pamtim sta sam reko,mora da se muti nesto ,petlja ,cima...folira.....ma idi bre..jos ako kratko traje...daj odma prekratim sebi muke kazem istinu pa sta bude ***....nije joj zlatna sigurno:confused:

Back