Quantcast
  • Dragi prijatelji, obaveštavamo vas da smo spojili forume "Košarka", "Fudbal", "Tenis" i "Ostali sportovi" u novi forum "Sport" koji se nalazi u kategoriji "Život".

Istina ili izazov?

-Istina ili izazov?

-Izbegavam izbegavajuće odgovore.

-Izazov ili istina?

- Nisam kukavica. Izazov, bez oklevanja.

- Ogoli se.

- Privlačnost izazova obrnuto je proporcionalna lakoći čina.

-Bez sumnje. Ogoli se.

-Sa zadovoljstvom.

-Ne!
Ne svlači se.
Ogoli se.

-Ok...
Rušim se, ponovo....
Rušim se, kao zamak od peska, raspadam se, kao da su me izdigli samo da bi me jednim udarcem nogom opet srušili, i sve to kroz igru, sa osmehom. Zrno po zrno, osećanja se raspadaju, ali ne prestaju da rastu, a vetar mi ih baca u oči, i peče, prokleto peče.

Kad padnu maske, poželis da je sve bio san...ustvari shvatiš da je sve bio samo san, najviše to u šta si verovao...sve nestaje.

Ostaje samo deo tebe, da postoji, onaj koji prkosi, kao fasada za znatiželjne. Bole poglede na otkrivenu dušu, golu pred svetom, oživljenu da bi ponovo umrla. I boli, boli svaki sledeći put, još jače. Samoća boli, a ljubav boli još više. I taj osećaj da ne pripadate nigde, nikome, nikada ....

Divim se bolu, tako je konstantan.
Živo telo i okamenjena duša nad kojom ptice grabljivice završavaju let. Naježim se njihovog krika, zadrhtim od plača, tražeći u sebi poslednju suzu, da pokrenem pulsirajuće talase u venama, da osetim kako krv udara u zidove. A srce krvari u grudima. Zapravo, to nije krv - ona je već davno istekla, već gusta tečnost, koja kao reka bola teče mojim venama, noseći sa sobom neizmjeran teret boli....

-Da li je lakše sada?

-Prevario si me..

-Da li je lakše?

-Jeste, malo...

-Nasmeši se onda...i nauči da opet veruješ.


f803faee42c250b2080d6877bac90b84.jpg
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.