Quantcast

ISTINA I LAZ O "BANKAMA U SRBIJI"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kalama

Aktivan član
Poruka
1.558
I sam sam posedovao racun u "Raifeisenbank" ali kad sam saznao sledece odmah sam sav novac podigao. U Srbiji istina je NEPOSTOJI NIJEDNA STRANA BANKA ha ha ha... ovo je za nepoverovati ali Vi presudite sami ha ha ha... kad procitate necete POVEROVATI!!!

Sve banke koje rade su u stvari nase/privatne banke.Necu reci ko je VLASNIK odnosno ko stoji iza toga ali prosudite sami.
To nije ni jedna BANKA iz EU iako one uistinu koriste IME zapadno Evropskih banaka ali one za to koriscenje placaju ha ha ha... i kao sto kaze nas UJKIC JELASIC,to su nase BANKE ha ha ha... i rade po nasem zakonu,koji kaze nesto ovako.
Svako ko deponuje 5 miliona € u NBS i prezentuje IME tj. papirologiju dobija svoju banku. Da biste malo vise UKAPIRALI otidjite i pitajte kako mozete da primite novac iz inostranstva i videcete kako su LJUBAZNI a onda pitajte kako da poseljete ha ha ha... NEMOZE cak ni "WESTERUNION" ne funkcionira oh da moze se poslati u SRBIJU ali ne iz SRBIJE.
Sve banke placaju stranim bankama samo zakup na ime a oni rade po svome ZAKONU tj. kako im tata kaze. Obucu se u odela i izigravaju gospodu a ko od seljaka zna sistem funkcije.VErujte mi da sam i ja bio to ljakse dok mi neko nije objasnio ko radi i ima funkcju pa mi je objasnio sistem rada.
JEr ja sam imao u EU "Raiffeisen" i znam kako radi jer imao sam **** koja je radila i oni npr. imaju kamate u svim svojim bankama iste jer takav je INTERNI ZAKON BANKE i kad sam ja rekao da ja imam isto "Raiffeisen" u BG ha ha ha... ona mi odgovorila da oni nemaju banku u SRBIJI da bi na moje izjave i ubedjenje dobio informacije od kojih mi se "SRZ u KOSTIMA SLEDILA" ha ha ha...
MOJ NARODE SVE TE BANKE SU SAMO MASKA I KRADJA VASIH USTEDJEVINA tj. KAPITALA od DRZAVE". Idite pa pitajte u tim svojim BANKAMA neka vam pokazu papire da oni rade u sklopu tih ISTIH ha ha ha... sve je to laz i kradja SRBSKOG naroda ...


SVE TE EU BANKE TREBA BOJKOVATI i SVE JE LAZ STO VAM KAZE DRZAVA-NBS ha ha ha...

Pitajte pa vidite sami sta ce vam odgovoriti tj. pustite e-mail u te banke ali na zapadu trazite INFORMACIJU pa vidite sta ce biti ODGOVOR. Jer oni nesmeju da lazu na ZAPADU jer ih mozete TUZITI u njihovim drzavama tj. pred Evropskim Sudom Prava u Strasburgu ha ha ha... ONI postuju svoje zakone!

BOJKOT PROTIH SVIH BANAKA U SRBIJI!!!
NEVERUJTE LAZIMA NBS i DRZAVE
koja se zove navodno "SRBIJA" LOPOVI
 

Iron Lord

Elita
Banovan
Poruka
20.974
Tema je za Posao i Novac

p.s. ako ste ugasili račune kod stranih banaka onda niste imali izgradjenu patriotsku svest čim ste ih zatvorili posle letka.
Nego, jel neko naš'o letak - Dajte pare Iron Lordu?
Mnogo dobar letak...

p.p.s - kao i strane banke, prodajte i strane računare, pa nećemo na internet sa zapadnim mašinama?
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.