oziman
Veoma poznat
- Poruka
- 11.444
Žao je meni!!!!!!!, ali u prirodi vlada upravo nužnost i prirodni zakoni nisu ništa drugo nego nužnost....da bi se životinja prehranila mora uhvatiti lovinu (ako je mesožder) i žao mi je ali to će se ponavljati dok je živa................nužno je da ti jedeš, obavljaš fiziološke potrebe i to će se ponavljati dok si živ i to nije nikakva pretpostavka.......ovdje si potpuno promašio.....a i taj Hjum zajedno sa tobom.....
NUŽNOST JE ONOVA PRIRODNIH ZAKONA!
Pa gde draga moja uze zuvotinje a ostavi silu teze??

Kao sto ti vec rekoh..protiv ovoga nemas sanse. NIje zalud Hjum ucutkao usta kako naucnicima tako i crkvenjacima.
Sto se tice zivotinja. To sto su se do sada mesozderi hranili mesom da bi preziveli, mi predpostavlajmo na osnovu toga da ce i sutra biti tako ...ali ne mora da znaci...mozda se sutra svi prirodni "zakoni" promene, pa i mesozderi vise ne jedu meso... znaci opet ZAO MI JE.
A kako ces protiv ovoga?
Dakle to sto su se do sada pozivitni i negativni pol magneta uvek privlacili ne mora da znaci da ce se i sutra privlaciti vec mi to PREDPOSTAVLJAMO.
ps. I nemoj da se nerviras jer nije mi to cilj, Ovde smo da rasrpavljamo o filozofiji.