Isticanje fašističkih simbola na Olimpijadi 2024!

Oluja je isto što i proslava pobjede nad nacizmom u 2.sr.
Nitko tada ne pita za "jadne naciste" koji su započeli rat, radili zločine i na kraju naebali zbog toga.
Veruj mi kad ti pricam, kako god umotao slavljenje oluje to ce voditi ka ustastvu...danas sutra prekosutra, uvek ce da stoji kao podsetnik i uvek ce da vodi ka ustasoidnosti....
Svaki tek rodjeni hrvat ce imati dve opcije ili da ne bude hrvat ili da bude ustasa....

Hrvat , pravi hrvat , da je pametan bi se odrekao , ako se to tako mora nazvati , slavljenja oluje, da se taj datum izgubi , i da ne vezuje Hrvatsku za postojanje ili prisustvo Srba.....

Veruj mi kad ti pricam, kako god umotao slavljenje oluje to ce voditi ka ustastvu...danas sutra prekosutra, uvek ce da stoji kao podsetnik i uvek ce da vodi ka ustasoidnosti....
Svaki tek rodjeni hrvat ce imati dve opcije ili da ne bude hrvat ili da bude ustasa....

Hrvat , pravi hrvat , da je pametan bi se odrekao , ako se to tako mora nazvati , slavljenja oluje, da se taj datum izgubi , i da ne vezuje Hrvatsku za postojanje ili prisustvo Srba.....
Gubitnik ima pravo u tišini oplakivati poraz, ali Srbi ga baš slave.

Danas na N1 o hrvatskom ustašluku priča hrvoje klasnić

IMG_20240819_093437.jpg

Da je pravi Srbin pametan odrekao bi se slavljenja Draže i četnika i ostalih nacističkih suradnika, odrekao bi se velikosrpske ili srpskosvetovne ideologije, Memoranduma SANU 1 i 2 itd. Drugim riječima, vidiš trn u tuđem oku, ali ne vidiš balvan u svome.

Uuu mogao bi do sutra da ti pričam o 50 nijansi hrvatske naci mržnje u 21 veku.
To nije problem. Problem je u tome što si potpuno nesposoban pričati o 50 nijansi srpske naci mržnje u 21. stoljeću. Lako je vidjeti i kritizirati drugog, ali je daleko teže, nekima, poput tebe i nemoguće, vidjeti svoje i sebe u pravom svjetlu. Za to su ipak potrebne više kognitivne sposobnosti. To je pravi problem.

I koja je zvanicna zastava hrvatske....?
Da je pravi Srbin pametan odrekao bi se slavljenja Draže i četnika i ostalih nacističkih suradnika, odrekao bi se velikosrpske ili srpskosvetovne ideologije, Memoranduma SANU 1 i 2 itd. Drugim riječima, vidiš trn u tuđem oku, ali ne vidiš balvan u svome.
Vidim vidim, nemoj sad da zezas, pa ja sam ovde itekako zestok prema svima....to ti vadis svoje afinitete i projekcije da mora da se svrstas negde...
Pa sta je Seselj radio sa provokacijama cetnik da bi isprovocirao strah , ne i reakciju hrvata nego samo strah...da bi urusio vrednost i JNA i nekih drugih srba ....sve po nalogu slobe..

Samo sto ja to vidim iz prve ruke, i kazem, a ti mozda nesto vidis iz prve ruke pa precutis da ne bi hrvati ispali krvoloci ili *****...ne znam, ....ja znam da kad kazem sta se radilo , ni srbi ni hrvati ne veruju...Hrvati imaju tudjmana koji je po najverovatnijem scenariju isto uzeo 4, 7 milijardi dolara....ali tu postoji mala magla da li je cisto on ili tu ima tri cetiri coveka...koji su u senci...

Kod Srpske strane je jasnije, Sloba glavni nosilac a ostalo su clanovi podrske i tima..

To nije problem. Problem je u tome što si potpuno nesposoban pričati o 50 nijansi srpske naci mržnje u 21. stoljeću. Lako je vidjeti i kritizirati drugog, ali je daleko teže, nekima, poput tebe i nemoguće, vidjeti svoje i sebe u pravom svjetlu. Za to su ipak potrebne više kognitivne sposobnosti. To je pravi problem.
Ti otvori temu a ovo je tema o isticanju hrvatskih nacističkih simbola na olimpijadi u francuskoj u 21. Veku.

Poslednja izmena:
da li si se ti odrekao budaka, pavelića, luburića, tuđmana, stepinca i lupanja ćiriličnih tabli?
siguran sam da nisi
zašto onda tražiš trun u oku svoga susJeda?

Back