mario80
Legenda
- Poruka
- 67.810
Ostali bez kune, ostalo još samo malo ustašenja. Sutra će u žene sa pišom da se pretvore
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veruj mi kad ti pricam, kako god umotao slavljenje oluje to ce voditi ka ustastvu...danas sutra prekosutra, uvek ce da stoji kao podsetnik i uvek ce da vodi ka ustasoidnosti....Oluja je isto što i proslava pobjede nad nacizmom u 2.sr.
Nitko tada ne pita za "jadne naciste" koji su započeli rat, radili zločine i na kraju naebali zbog toga.
Da , ista kuhinja, isti pristup , ista namicanja.....samo sto kod Srba prolazi i CIA program za starije od 1978 godista....sto je genocid, a sta ces....kad su Srbi pa mrze Srbe ....kao zarad svog potomstva....Hrvati bar ne mrze Hrvate zbog svog potomstva...I tamo je deficit pametnih ko i u srbiji
Prema hrvatima?Uuu mogao bi do sutra da ti pričam o 50 nijansi hrvatske naci mržnje u 21 veku.
Gubitnik ima pravo u tišini oplakivati poraz, ali Srbi ga baš slave.Veruj mi kad ti pricam, kako god umotao slavljenje oluje to ce voditi ka ustastvu...danas sutra prekosutra, uvek ce da stoji kao podsetnik i uvek ce da vodi ka ustasoidnosti....
Svaki tek rodjeni hrvat ce imati dve opcije ili da ne bude hrvat ili da bude ustasa....
Hrvat , pravi hrvat , da je pametan bi se odrekao , ako se to tako mora nazvati , slavljenja oluje, da se taj datum izgubi , i da ne vezuje Hrvatsku za postojanje ili prisustvo Srba.....
Da je pravi Srbin pametan odrekao bi se slavljenja Draže i četnika i ostalih nacističkih suradnika, odrekao bi se velikosrpske ili srpskosvetovne ideologije, Memoranduma SANU 1 i 2 itd. Drugim riječima, vidiš trn u tuđem oku, ali ne vidiš balvan u svome.Veruj mi kad ti pricam, kako god umotao slavljenje oluje to ce voditi ka ustastvu...danas sutra prekosutra, uvek ce da stoji kao podsetnik i uvek ce da vodi ka ustasoidnosti....
Svaki tek rodjeni hrvat ce imati dve opcije ili da ne bude hrvat ili da bude ustasa....
Hrvat , pravi hrvat , da je pametan bi se odrekao , ako se to tako mora nazvati , slavljenja oluje, da se taj datum izgubi , i da ne vezuje Hrvatsku za postojanje ili prisustvo Srba.....
To nije problem. Problem je u tome što si potpuno nesposoban pričati o 50 nijansi srpske naci mržnje u 21. stoljeću. Lako je vidjeti i kritizirati drugog, ali je daleko teže, nekima, poput tebe i nemoguće, vidjeti svoje i sebe u pravom svjetlu. Za to su ipak potrebne više kognitivne sposobnosti. To je pravi problem.Uuu mogao bi do sutra da ti pričam o 50 nijansi hrvatske naci mržnje u 21 veku.
Vidim vidim, nemoj sad da zezas, pa ja sam ovde itekako zestok prema svima....to ti vadis svoje afinitete i projekcije da mora da se svrstas negde...Da je pravi Srbin pametan odrekao bi se slavljenja Draže i četnika i ostalih nacističkih suradnika, odrekao bi se velikosrpske ili srpskosvetovne ideologije, Memoranduma SANU 1 i 2 itd. Drugim riječima, vidiš trn u tuđem oku, ali ne vidiš balvan u svome.
Ti otvori temu a ovo je tema o isticanju hrvatskih nacističkih simbola na olimpijadi u francuskoj u 21. Veku.To nije problem. Problem je u tome što si potpuno nesposoban pričati o 50 nijansi srpske naci mržnje u 21. stoljeću. Lako je vidjeti i kritizirati drugog, ali je daleko teže, nekima, poput tebe i nemoguće, vidjeti svoje i sebe u pravom svjetlu. Za to su ipak potrebne više kognitivne sposobnosti. To je pravi problem.
da li si se ti odrekao budaka, pavelića, luburića, tuđmana, stepinca i lupanja ćiriličnih tabli?Da je pravi Srbin pametan odrekao bi se slavljenja Draže i četnika i ostalih nacističkih suradnika, odrekao bi se velikosrpske ili srpskosvetovne ideologije, Memoranduma SANU 1 i 2 itd. Drugim riječima, vidiš trn u tuđem oku, ali ne vidiš balvan u svome.