Исти људи исто јато

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.224
On NEMA POJMA koliko je to novca....

Samo lupeta, lupeta, lupeta....

КОЛИЧИНА покрадене лове у нулама ЗА КРИВИЧНИ ЗАКОН И СУД НЕ ИГРА ГЛАВНУ УЛОГУ - ти то врло добро знаш - чињеница је да су нам КРИМИНАЛЦИ НА ВЛАСТИ, што рече Данијел Фрид... а верујем да ти не сумњаш у јенкијевске обавештајне изворе...z:mrgreen:
 

bh_citadela

Buduća legenda
Banovan
Poruka
38.209
До краја
Ни кандидат за потпредседника странке, градоначелник Београда Драган Ђилас, није човек без ичега. Ђилас је у странку ушао тако што се претходно обогатио. О његовом богаћењу постоје склоњени извештаји српских безбедносних служби, који су прецизнији од извештаја страних служби, који Ђиласа описују као психопату и манијака, беспризорног у пљачкању. Ти извештаји се, вероватно, заснивају на сведочењу његове бивше супруге Милице Делевић, директорке Канцеларије за европске интеграције, која је извесно време била у љубавној вези с америчким амбасадором Камеруном Мантером. Имовина господина Ђиласа процењује се на више стотина милиона долара, мада последње пословање градоначелника Београда тој цифри није придодато. Ђилас је у лошим односима са Шутановцем и Пајтићем, а у захлађењу је и са Борисом Тадићем.

075-4.jpg


Других двоје кандидата за потпредседничка места - Вук Јеремић и Јелена Триван - нису се енормно обогатили. Њихова имовина, у односу на претходнике, занемарљива је. Мали Вук је био ученик Бориса Тадића у средњој школи и Борис га је из сексуалних разлога убацио у политику, да би увек био уз њега.

Много драгоцених података и сведочења о поменутој господи, која ће и даље дрмати Демократском странком и наставити са пљачком Србије, оставио је у својим забелешкама покојни Ранко Тадић, рођак српског председника, који је свој живот провео у безбедносним активностима. Његове забелешке, остављене потписаном новинару да се њима слободно користе, већ се налазе у безбедносној фисији, и послужиће као сведочанство када Тадићева камарила буде изведена пред суд.

Дакле, с овом господом ићи ћемо до нашег и њиховог самог горког краја. Обиље података и сведочења о господи која ће и даље дрмати ДС-ом и наставити са пљачком Србије оставио је у својим забелешкама покојни Ранко Тадић, рођак српског председника, који је свој живот провео у безбедносним активностима


Da nema jedno mjesto za Dodika ..
 

Gazija

Iskusan
Poruka
6.125
Пљачкашка дружина

075-2.jpg


. Онда се одао бизнису. Са Бојаном Пајтићем, другим потпредседником ДС-а и председником Извршног већа Војводине, ставио се на услуге Дарку Шарићу, бизнисмену из Бијелог Поља, коме се данас суди за нелегални шверц наркотика.

.

E hbg ... Treba se informisat prvo pa onda pisati :mrgreen:

Darko je iz Pljevalja z:mrgreen:
 

john doe

Veoma poznat
Poruka
14.018
Ovaj tekst se s kilometra vidi da nije autentican. Pogotovo je retorika prilagodjena patriJotama koje samo slusaju ono sto vole. Kad bi neko znao sta je milijarda dolara, ne bi se ovako frljao. Bilo ko ko ima pola milijarde dolara moze da obori sadasnji u postavi svoji vladu u Srbiji.
 

gost 203942

Ističe se
Poruka
2.613
Да нас пљачкају, задужују, силом гурају у НАТО, блате име Српског народа и да су спремни да ураде све само да што дуже остану на власти: све то није нека новост а посебно не сензација.
Питање је : Зашто овај народ то трпи ???z:((
 

Top