Исти људи исто јато

Тихи

Starosedelac
Poruka
158.934
075-1.jpg


Ових дана портал Викиликс објавио је садржину депеше послате из Амбасаде САД из Београда, којом дипломата Данијел Фрид обвештава кабинет државног секретара спољних послова САД да му је тадашњи председнички кандидат Борис Тадић пружио чврсте гаранције да ће, ако он постане председник, уз подршку Вашингтона, Србија за његовог мандата постати чланица НАТО без обзира на расположење грађана!

Према депешама из Америчке амбасаде у Београду, српски председник Борис Тадић и његове страначке колеге описују се као незајажљива стока која пљачка грађане, и слепо послушaн америчким захтевима. Америчке дипломате у поверљивим депешама описују Демократску странку и њеног председника као бастион криминала.

http://www.srpskapolitika.com/Tekstovi/Analize/2010/075.html

Ako niste znali sta su i ko su Boris Tadic i Demokratska Stranka sada znate. Sto se mene tice naslov teme nije moja proizvoljna konstatacija vec citat iz dokumenta Daniela Frida americkom drzavnom sekretaru Hilari Klinton.

U istom dokumentu Daniel Frid Demokratsku Stranku opisuje kao BASTION KRIMINALA .

Borisa Tadica amerikanci definisu kao korumpiranog lidera slepo odanog i poslusnog americkoj administraciji u Vasingtonu.
 
Poslednja izmena:
Пљачкашка дружина

075-2.jpg


Пођимо редом. Потпредседник Демократске странке Душан Петровић Карамела, анонимни адвокат из Шапца, био је министар правде у влади Војислава Коштунице, у једном мандату. У политику је ушао као сиромашан човек. Онда се одао бизнису. Са Бојаном Пајтићем, другим потпредседником ДС-а и председником Извршног већа Војводине, ставио се на услуге Дарку Шарићу, бизнисмену из Бијелог Поља, коме се данас суди за нелегални шверц наркотика.

Штитећи се капом министра правде и потпредседника странке, који је задужен за рад са чланством, Душан Петровић је преко својих страначких колега, успео да отме многа приватна предузећа, да постане њихов сувласник, да од бизнисмена узме рекет. Цело Подриње и Срем под његовом су контролом.

Према извештајима америчких обавештајних служби послатим из Београда, имовина господина Душана Петровића, власништво у некретнинама и сувласништво у фирмама, као и готовом новцу и парама у сефовима и на рачунима, процењује се на око 450 милиона долара! Адвокат који муца, који је својом разрокошћу и гестикулирањем, којим је опонашао покојног Зорана Ђинђића, служио као циркузант у шабачком правосуђу, с позиција министра правде и потпредседника ДС-а, данас је тежак 650 милиона долара! Када би му истражни органи поставили питање којим се то послом бавио, који је бренд његове компаније, чироки Душан Петровић могао би кратко да одговори - корупција.

Због заузетости Бориса Тадића туристичким путовањима и утеривањем пара, господин Петровић је у унутрашњости стекао јаке страначке позиције. Корупцијом и претњама. Његов кадар је министарка правде Снежана Маловић Маца. Карамела је у изванредним односима са Бојаном Пајтићем и његовом пљачкашком дружином. Дуже од две године Карамела не разговара са Драганом Шутановцем, потпредседником странке. Клања се Борису Тадићу, исто као и покојном Ђинђићу.
 
Други потпредседник странке је Драган Шутановац.

075-3.jpg


Господин Шунтановац је родом из Бруса. Отац му је био дунђер у грађевинском предузећу Трудбеник, мајка чистачица. Јединац је. Кум на венчању му је био Борис Тадић. Приправнички испит положио је са места помоћника савезног министра полиције Зорана Живковића. Покојни Ђинђић је волео да се подсмева јавности, именујући тек свршене студенте на значајне државне функције. Тај олош му је и дошао главе. Када је ушао у политику, ушао је са миразом који му је дао таст Мирослав Илић. А био је пуки сиротан.

Хронологија пљачки Драгана Шутановца је следећа. Са места помоћника министра полиције одлази тако што узима 24 плате отпремнине, и сутрадан се запошљава као саветник директора Југоимпорта СДПР Стевана Никчевића, са тадашњом платом од 200.000 динара, плус дневнице, хонорари. Као прималац отпремнине, Шутановац није могао за две године да се запосли у јавном предузећу, а на отпремнину, као именовано лице, није ни имао право.

Али, пада пара на парицу. Кум Борис, док се нису покарамбасили, намештао му је послове, жена Марија је радила у Делта холдингу, потом као директорка у Хипо Алпе Адриа банци. Господин Шутановац постаје власник великих багера, који у Колубари ваде угаљ. Колико дневно кошта ''услуга'' његових машина! На годишњем нивоу то су десетине милиона евра.

Са Стеваном Никчевићем, директором Југоимпорта, Драган Шунтановац организује пљачку војне имовине и наоружања. Када је именован за министра одбране, заједно са кумом и својим помоћником Илијом Пилиповићем, уништио је одбрамбену моћ Србије, растурио оружане снаге, опељешио имовину и наменску индустрију, о чему наш лист пише дуже од годину дана.

Министра Шутановца из Амбасаде САД у Београду дипломате различито описују. Док је за садашњу амбасадорку Мери Брус-Ворлик ''похлепно чудовиште'', за обавештајце је безгранично одан и послушан, али без упоришта у јавности и потпуне дезоријентације. У извештају се америчке дипломате слажу да је реч о ђаволски похлепном човеку, који има сопствену криминалну мрежу. Тежак је око 600 милиона долара!

Бојан Пајтић, доктор правних наука, са докторатом под називом "Алиментација за истополне брачне другове'', одбрањеним на Правном факултету у Новом Саду, на катедри на мађарском језику (!), син је свештеника Лазара Пајтића из Сенте. Господин Пајтић је, иако ожењен, и има двоје деце, декларисани хомосексуалац, о чијим је љубавним авантурама наш лист опширно писао, јер су све његове љубави и дечаци плаћани из буџета Војводине.

Господин Пајтић је, наравно, уз благослов Бориса Тадића, кренуо у пљачку. Драган Шунтановац га је гурао за премијера Србије, али је, увидевши да не може победити његов фаворит Вук Јеремић, Борис Тадић именовао Мирка Цветковића, лопова са реномеом. Главни пунилац џепова господина Бојана Пајтића био је бизнисмен Дарко Шарић. Америчке службе оцењују Пајтића као човека који је тежак око 500 милиона долара! Бојан Пајтић је на лошем гласу код Драгана Шунтановца и његове страначке екипе због своје склоности ка педерастији.
 
Ako niste znali sta su i ko su Boris Tadic i Demokratska Stranka sada znate. Sto se mene tice naslov teme nije moja proizvoljna konstatacija vec citat iz dokumenta Daniela Frida americkom drzavnom sekretaru Hilari Klinton.

U istom dokumentu Daniel Frid Demokratsku Stranku opisuje kao BASTION KRIMINALA .

Borisa Tadica amerikanci definisu kao korumpiranog lidera slepo odanog i poslusnog americkoj administraciji u Vasingtonu.

Pa dobro, posle ovoga bi trebalo da bude jasno da Tadic ne misli ni na drzavu, ni na narod, ni na stranku, ni na sta, vec samo gleda kako da se odrzi na vlasti.

Naravno, ako je ovo tacno.
 
До краја
Ни кандидат за потпредседника странке, градоначелник Београда Драган Ђилас, није човек без ичега. Ђилас је у странку ушао тако што се претходно обогатио. О његовом богаћењу постоје склоњени извештаји српских безбедносних служби, који су прецизнији од извештаја страних служби, који Ђиласа описују као психопату и манијака, беспризорног у пљачкању. Ти извештаји се, вероватно, заснивају на сведочењу његове бивше супруге Милице Делевић, директорке Канцеларије за европске интеграције, која је извесно време била у љубавној вези с америчким амбасадором Камеруном Мантером. Имовина господина Ђиласа процењује се на више стотина милиона долара, мада последње пословање градоначелника Београда тој цифри није придодато. Ђилас је у лошим односима са Шутановцем и Пајтићем, а у захлађењу је и са Борисом Тадићем.

075-4.jpg


Других двоје кандидата за потпредседничка места - Вук Јеремић и Јелена Триван - нису се енормно обогатили. Њихова имовина, у односу на претходнике, занемарљива је. Мали Вук је био ученик Бориса Тадића у средњој школи и Борис га је из сексуалних разлога убацио у политику, да би увек био уз њега.

Много драгоцених података и сведочења о поменутој господи, која ће и даље дрмати Демократском странком и наставити са пљачком Србије, оставио је у својим забелешкама покојни Ранко Тадић, рођак српског председника, који је свој живот провео у безбедносним активностима. Његове забелешке, остављене потписаном новинару да се њима слободно користе, већ се налазе у безбедносној фисији, и послужиће као сведочанство када Тадићева камарила буде изведена пред суд.

Дакле, с овом господом ићи ћемо до нашег и њиховог самог горког краја. Обиље података и сведочења о господи која ће и даље дрмати ДС-ом и наставити са пљачком Србије оставио је у својим забелешкама покојни Ранко Тадић, рођак српског председника, који је свој живот провео у безбедносним активностима
 
Очигледно је ДС доживела обрнуту еволуцију, као када би диван лептир дееволуирао у скрнаву гусеницу... Колико су покрали, није ни битно. Тако је свеједно јел поглавник смандрљао 3-4 милијарде или 1000 пута мање, па да је 3-4 милиона. А само због штете нанесне Србије, чињењем и не чињењем, би морао робијати док је жив, сем ако ретроактивно не врате смртну казну.
 

Back
Top