isti izvodjach?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

srećica

Aktivan član
Poruka
1.918
u poslednje vreme na koshavi(102.2) se vrte dve pesme koje su takoooooooooo dobre.chini mi se da je izvodjach isti,jer je i glas slichan,ali na Metropolisu su bile te dve pesme i pisalo je da je izvodjach prve-Wolfsheim,a druge Schiler mit Heppner(tako neshto se pishe,nisam bash sigurna!).Prva pesma se zove blind,a druga i feel you.verovatno ste chuli za te dve pesme,pa bih vam bila zahvalna kad biste mi rekli da li su izvodjachi isti i gde mogu da skinem te dve pesme...
tanx

schiller ti je nemacka grupa(ili pevach) koja/i saradjuje sa raznim muzicarima, izmedju ostalog i sa peter heppner-om koji je pevac u wolfsheimu.
Pored ove stvari saradjivali su na stvari dream of you.
Sve u svemu moje licno miosljenje je da izuzev ovih pesama sam wolfsheim ima dobre stvari ,posebno approaching lightspeed, wundervoll sa albuma casting shadows i once in a lifetime (isao spot na MTV) sa spectatorsa
ako se sluzis engleskim vise informacija imas na www.wolfsheim.de
diskografija se uz manje-vise muke moze nabaviti i kod nas(kod mene je bilo vise)
nadam se da sam ti pomogao
pozdrav iz ns :)

tralalala ... tema ide pod kljuc ... za ova pitanja postoje teme 'reci pesama' i 'mp3 download' ... jos su i lepljive, pa ne moze da se kaze da ne mogu da se nadju :p elem, ako ti jos nesto treba pitaj na nekoj od te dve teme ... (:
Pozdrav!

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back