gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Да. Слажем се.ne znam koja je druga poenta veze ako nemamo iste ciljeve
ne voli se partner bezuslovno sigurno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да. Слажем се.ne znam koja je druga poenta veze ako nemamo iste ciljeve
ne voli se partner bezuslovno sigurno
Zar svi ne ne zelimo biti u drustvu koje nam prija i koje nam odgovara.Koliko je za vezu dve osobe bitno da imaju iste ili bar slične ciljeve u životu?
Mislim i na položaj u kojem se nalaze. Recimo ako muškarac podjednako voli 2 žene npr i sviđaju mu se, jedna isto želi što i on tipa da osnuje porodicu, a druga to ne želi iz nekih razloga, verujem da će mu biti bolja čak i komunikacija sa onom koja želi isto, to se odvija spontano da ne kažem instinktivno. Osim porodice, to može biti i nešto drugo, tipa oboje jako žele da imaju dosta novca, itd.
I ako se nemaju isti ciljevi, planovi, da li se išta održivo može napraviti u njihovom odnosu?
Ne mozes nikako podjenako da volis 2 mozes samo da ne volis obe. Ljubav je specificna jer je sebicna, mozes da volis samo jednu.Koliko je za vezu dve osobe bitno da imaju iste ili bar slične ciljeve u životu?
Mislim i na položaj u kojem se nalaze. Recimo ako muškarac podjednako voli 2 žene npr i sviđaju mu se, jedna isto želi što i on tipa da osnuje porodicu, a druga to ne želi iz nekih razloga, verujem da će mu biti bolja čak i komunikacija sa onom koja želi isto, to se odvija spontano da ne kažem instinktivno. Osim porodice, to može biti i nešto drugo, tipa oboje jako žele da imaju dosta novca, itd.
I ako se nemaju isti ciljevi, planovi, da li se išta održivo može napraviti u njihovom odnosu?
Хаха... Данас на плажи неки наши. Она меље, не стаје. Зоране ово, Зоране оно... А Зоран дошао да се одмори. Не вреди, вергла 200 на сат.Gledam obo leto parove na plazi
Sitnice
Npr
On bi da se igraju s loptom u vodi
A ona se razvlaci, smara je, nece
I vidim vec njega kako se vraca sav ispuvan do peskira
Msm sitnice zaista
Ali nadji se i razliciti
Pa onda prevrcu ocima jedno na drugo posle par godina
Ili jedno bi ovo drugo bi ono
I najsrecniji su kad jedno drugom vide ledja
Videcemo nas dvoje za koji dan sa nasih troje klinacaХаха... Данас на плажи неки наши. Она меље, не стаје. Зоране ово, Зоране оно... А Зоран дошао да се одмори. Не вреди, вергла 200 на сат.
Јадан Зоран.
Meni je jedan psihijatar, muški, davno objasnio da muškarci mogu da vole 2 ženeNe mozes nikako podjenako da volis 2 mozes samo da ne volis obe. Ljubav je specificna jer je sebicna, mozes da volis samo jednu.
Generalno poznajem lika koji zivi sa dve zene. No da li ih obe voli isto, ne znam. No svakako da se nijedna ne buni. Lik je indijske vere.Meni je jedan psihijatar, muški, davno objasnio da muškarci mogu da vole 2 žene. Nije na isti način, ali tako reče čovek.
A gledam i ja sebe, nekad to nije daleko od istine. No nije tema.
Ti uvek lepo razložiš i obrazložiš. Drago mi je što pišeš. Jeste, kompatibilnost i kvalitet obe ličnosti. A zajednički cilj je bitan u smislu planova kuda veza ide.Što se ciljeva u kontekstu veze tiče razlikujem idnividualne i zajedničke.
Individualni bi bile lične stvari koje radimo sami bez mešanja partnera (to može biti unapređenje na poslu, razvoj ličnog biznisa, sticanje neke veđtine/zvanja i sl.)
Zajednički bi bile stvari za koje je potrebno dvoje (tipa deca).
Mislim da isti ciljevi ne garantuju uspešnost veze, jedan od razloga jeste što se životni ciljevi mogu često promeniti - nekada sami od sebe, a nekada usled spleta okolnosti. Pored toga dve osobe mogu imati "isti životni cilj" ali mogu gledati skroz drugačije na njega. Neki primer mogu biti deca - oba partnera žele imati decu (jedno od pitanja je zašto bi želeli da imaju decu?) međutim to ne mora značiti da će biti sinhronisani po pitanju odgoja dece, školovanja, brige i sl.
Mislim da je za vezu bitnija kompatibilnosti između partnera pre istih i sličnih ciljeva, a ona se provaljuje kvalitetnom komunikacijom.
ZanimljivoVeza je neverovatno komplikovana stvar ako je gledas iz ugla psiholoski zdrav partner. Najcesca partnerstva su zasnovama kroz
"seksualni-imidz" ili " stipulacija u egzistencijalnim pitanjima"(ja cu se brinuti o tebi)
Ova prva je ocigledna, druga se gradi kroz disbalansiranu dinamiku u smislu da neko tu nekome vise treba i kroz to se postavljaju ciljevi i kriterijumi, kako bi ova strana to dostizala i dokazivala se.
Zaboga, pa ti nisu različiti ciljevi. Nije valjda da tako banalizujemo da moraju imati isti posao, iste cipele itd. Hahaha pa ako su tako uredili život to se zove isti cilj, porodica uređena na način kako im odgovara.Bitno je da se dvoje ukomponuju, ciljevi ne moraju biti isti.
Ako ona hoće da bude domaćica, da bude kući i gaji decu, a on hoće da ima karijeru, a da ga kući čekaju topla večera, žena i deca - eto fine veze a različiti ciljevi. Uzeo sam ovaj primer zato što je do 70-tih 90% brakova tako funkcionisalo.
Pali, prva si počela sa pričom o istom nivou obrazovanja, istom statusu, ambicijama...Zaboga, pa ti nisu različiti ciljevi. Nije valjda da tako banalizujemo da moraju imati isti posao, iste cipele itd. Hahaha pa ako su tako uredili život to se zove isti cilj, porodica uređena na način kako im odgovara.
Vraćam se na ovo. Ako možeš još nešto reći o ovome seksualni imidž. Zašto to razdvajaš od veze psihološki zdravih partnera, ili nisam dobro razumela?Veza je neverovatno komplikovana stvar ako je gledas iz ugla psiholoski zdrav partner. Najcesca partnerstva su zasnovama kroz
"seksualni-imidz" ili " stipulacija u egzistencijalnim pitanjima"(ja cu se brinuti o tebi)
I to je često. Takav odnos mnogima odgovara.Ova prva je ocigledna, druga se gradi kroz disbalansiranu dinamiku u smislu da neko tu nekome vise treba i kroz to se postavljaju ciljevi i kriterijumi, kako bi ova strana to dostizala i dokazivala se.
Ama nisi dobro čitao. To nije bilo vezano za iste ciljeve, već istu ambiciju u životu. Status, tačno sam zna la da će neko da se uhvati za ono što sam napisala o mom prof. To nije moje mišljenje niti se viđam sa ljudima iz moje branše niti želim. . Sam status je zaista nebitan. Nego da li je čovek zadovoljan postignutim, da li je put kojim jedan i drugi žele da ostvare svoje ciljeve kompatibilan. Ako su na različitim kolosecima onda jbg.Pali, prva si počela sa pričom o istom nivou obrazovanja, istom statusu, ambicijama...
Nemo' sad da počnem da ti citiram postove
![]()
Zato sto seks treba da bude obostrana privlacnost ne nacin da se udje u vezu.Vraćam se na ovo. Ako možeš još nešto reći o ovome seksualni imidž. Zašto to razdvajaš od veze psihološki zdravih partnera, ili nisam dobro razumela?
I to je često. Takav odnos mnogima odgovara.
Zašto sex da ne bude način da se uđe u vezu? Meni je to čest model. Pojasni zašto misliš da nije dobar. Ako te mrzi okZato sto seks treba da bude obostrana privlacnost ne nacin da se udje u vezu.