isscedrbta Pomoc!!!

BLANKED

ㅤㅤㅤSentinelㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 💋
VIP
Poruka
24.950
Odavno sam kupio usb bluetooth predajnik marke IVT Blue Soleil.
E sada , posle duzeg vremena koriscenja instalacioni disk mi se pohabao, tako da mogu da instaliram ceo softver ali ne mogu i drajver za USB dongle pod imenom isscedrbta.

Preko interneta sam trazio drajver (isscedrbta) ali svuda pise da je taj isti drajver shareware i da ga moram platiti da bih ga nabavio.

Iritirajuce je to da na sajtu proizvidjaca IVT Blue Soleil ne mogu skinuti isti softver koji sam vec legalno kupio, vec ga moram opet platiti.

E sad mene zanima da li postoji neki link gde legalno mogu skinuti besplatnu verziju "isscedrbta" usb drajvera koji je velicine od samo par kilobajta jer zbog svoje spore internet veze nisam bas u stanju da skidam kompletan bluetooth software koji je velicine oko 70mb - 100mb.?

PS.
Da napomenem da je "isscedrbta" drajver univerzalan za sve vrste usb blooetooth uredjaja i iznosi kao sto rekoh par kilobajta

freak71 Hvala na trudu, ali znam za taj link, inace to je crackovana verzija koja ne funkcionise.

Nasao sam jednog prijatelja koji ce mi doneti potrebne drajvere.

Hvala na pomoci. ;)

I meni treba hitno driver, ajde okaci na rapidshare ili bilo gde da skinem...

Meni treba hitno.. molim vas neka neko da neki link, ili uploaduje na net.. bio bih zahvalan ! :D

Poslednja izmena od moderatora:

Back