Israel, prijatelj Srbije, prvi ukinuo vize Srbima i ne podržava kosovsku nezavisnost

Pa u Israel si mogao i ranije da dodješ brodom i na carini uzmeš tur. vizu, bez da ideš u ambasadu. Ali za ostanak si morao da promeniš veru i naučiš jezik.

Nisam te ovde najbolje razumeo baš,kako da dođeš brodom,mislim odakle brodom da došeš iz koje države i da uzmeš turističku vizu !? Odavde do sada nije moglo bez vize,meni je ćale bio prošle god. u Izraelu i morao je da vadi vizu svakako...Ne znam da li si mislio na Grčku,Tursku,Kipar ili šta god...
Sve u svemu ljudi,ovo je super vest,ja od prošle god. u svom prezimenu imam i ono Hadži,mada još nisam izmenio u dokumentima i sl. stvarima,ali i to ću uskoro nadam se...Planiram sledeće god. da obiđem ovu zemlju ako budem imao nekih para za tu avanturu...Hristov grob u Jerusalimu,Tel Aviv,Haifu,Nahariu,Mrtvo More,Tvrđavu Masadu,svetu reku Jordan,ima se šta obići tamo...

Živeo Izrael i Jevrejski Narod ...
...
חי ישראל והעם היהודי

Ja mislim da je ovaj korak Israela, (onih koji su nam i zakuvali ova sra*a, pored ostalih) licemerno jewish sranje i da je ovo samo najava buduće asimilacije Srbije u gomilicu banana-država koje neće smeti da zucnu kad ovi atomiziraju Iran... A Israel je veoma dobro obavešten da počinje naša evro-integracija i vizna liberalizacija, pa su i pored svih jajara iz Evrope dali sebi za pravo da povuku ovakve poteze. A i da se protom malo očešu i za neku kintu.

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

a Srbije sad sme da zucne ako mi napadnemo Iran.... kao sto kaze jedna vasa pesma "ti zivis u oblacima mala"....

Ja mislim da je ovaj korak Israela, (onih koji su nam i zakuvali ova sra*a, pored ostalih) licemerno jewish sranje i da je ovo samo najava buduće asimilacije Srbije u gomilicu banana-država koje neće smeti da zucnu kad ovi atomiziraju Iran... A Israel je veoma dobro obavešten da počinje naša evro-integracija i vizna liberalizacija, pa su i pored svih jajara iz Evrope dali sebi za pravo da povuku ovakve poteze. A i da se protom malo očešu i za neku kintu.

Tipično antisemitski...

Pa nisam ja,ali jeste moj otac,rekoh u prethodnom postu :)

medved_bg , Ako moj otac ima Хаџи prezimenu mogu i ja da imam,pošto nasledjujem njegovo prezime...Tako su i Amiši rekli mom ocu tamo u Izraelu,i dalje moji potomci isto ...

Da, znam, može i tvoj sin itd. taj deo prezimena se nasleđuje.
Ali, ako ti odeš, možeš da dodaš Hadži ispred imena (i tvoj otac je mogao), npr. Hadži-Milan Petrović.
Bar sam ja čula da to tako ide - dakle, kad je ispred imena, u pitanju je hodočasnik, kad je ispred prezimena, u pitanju je potomak hodočasnika.

Ne, uvodit ce vize za g0vna koja mogu celokupno da smeste u jedan od lokalnih izbeglickih kampova :hahaha:

@tema

Flag-Pins-Israel-Serbia.jpg

:hahaha: :hahaha:

Немој има Палестинци да се разбеже ко Руси када сконтају са ким имају посла..
:hahaha:

Ali, ako ti odeš, možeš da dodaš Hadži ispred imena (i tvoj otac je mogao), npr. Hadži-Milan Petrović.
Bar sam ja čula da to tako ide - dakle, kad je ispred imena, u pitanju je hodočasnik, kad je ispred prezimena, u pitanju je potomak hodočasnika.

jeste u pravu si nisam bas pazljivo procitao njegov post.

E,verovatno,u to već nisam siguran baš pa ne mogu da tvrdim...Verovatno da je tako,nisam ni znao da li to tačno ide ispred imena ili prezimena,ili kako već...Izvini :)

Back