M-1980
Iskusan
- Poruka
- 6.821
pa u egiptu . stigao sam pre par sati.
neces bas imati topao docek...ako im stizes iz Egipta...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neces bas imati topao docek...ako im stizes iz Egipta...
inace nas srbe kad vide svi misle da smo rusi. tacnije mi i jesmo rusi sobzirom da su srpska plemena dosla na balkan sa terena izmedju reke dona i volge
inace nas srbe kad vide svi misle da smo rusi. tacnije mi i jesmo rusi sobzirom da su srpska plemena dosla na balkan sa terena izmedju reke dona i volge
Bela Srbija je na prostoru zapadne Poljske...
pa postoji vise izvora, al tamo su bili naseljeni prvo ovi luzicki srbi otuda konfuzija. mi smo bili izmedju dona i volge....
Pa u Israel si mogao i ranije da dodješ brodom i na carini uzmeš tur. vizu, bez da ideš u ambasadu. Ali za ostanak si morao da promeniš veru i naučiš jezik.
kako bre imas hadzi u prezimenu a jos nisi obisao sveta hriscanska mesta
Ja mislim da je ovaj korak Israela, (onih koji su nam i zakuvali ova sra*a, pored ostalih) licemerno jewish sranje i da je ovo samo najava buduće asimilacije Srbije u gomilicu banana-država koje neće smeti da zucnu kad ovi atomiziraju Iran... A Israel je veoma dobro obavešten da počinje naša evro-integracija i vizna liberalizacija, pa su i pored svih jajara iz Evrope dali sebi za pravo da povuku ovakve poteze. A i da se protom malo očešu i za neku kintu.
Ja mislim da je ovaj korak Israela, (onih koji su nam i zakuvali ova sra*a, pored ostalih) licemerno jewish sranje i da je ovo samo najava buduće asimilacije Srbije u gomilicu banana-država koje neće smeti da zucnu kad ovi atomiziraju Iran... A Israel je veoma dobro obavešten da počinje naša evro-integracija i vizna liberalizacija, pa su i pored svih jajara iz Evrope dali sebi za pravo da povuku ovakve poteze. A i da se protom malo očešu i za neku kintu.
Pa nisam ja,ali jeste moj otac,rekoh u prethodnom postu
medved_bg , Ako moj otac ima Хаџи prezimenu mogu i ja da imam,pošto nasledjujem njegovo prezime...Tako su i Amiši rekli mom ocu tamo u Izraelu,i dalje moji potomci isto ...
Ne, uvodit ce vize za g0vna koja mogu celokupno da smeste u jedan od lokalnih izbeglickih kampova
@tema
Šteta što imaju Internet tamo...
Da, znam, može i tvoj sin itd. taj deo prezimena se nasleđuje.
Ali, ako ti odeš, možeš da dodaš Hadži ispred imena (i tvoj otac je mogao), npr. Hadži-Milan Petrović.
Bar sam ja čula da to tako ide - dakle, kad je ispred imena, u pitanju je hodočasnik, kad je ispred prezimena, u pitanju je potomak hodočasnika.
sta ces
i to za dzabe.
nije ovo crna gora
odoh u vodu
Da, znam, može i tvoj sin itd. taj deo prezimena se nasleđuje.
Ali, ako ti odeš, možeš da dodaš Hadži ispred imena (i tvoj otac je mogao), npr. Hadži-Milan Petrović.
Bar sam ja čula da to tako ide - dakle, kad je ispred imena, u pitanju je hodočasnik, kad je ispred prezimena, u pitanju je potomak hodočasnika.