Ispricaj pricu - Kako ste upoznali vaseg decka/muza/zenu

sokvisnja

Iskusan
Poruka
5.906
Dragi forumasi...dosla sam na ideju da bi bilo lepo da svako isprica kako je i gde upoznao sadasnjeg decka-devojku-muza-zenu.

Da li mislite da je sudbina umesala prste ili sve objasnjavate racionalnim razlozima?

Da li ste u tom trenutku bili tuzni i nesrecni ili ste bili opusteni i zadovoljni? Kroz kakvu fazu u zivotu ste prolazili?

I sve drugo sto zelite da ispricate da bi docarali trenutak :)

Posto sam ja singl ispricacu pricu koju sam danas procitala jer trenutno nemam pricu iz licnog iskustva :)

Danas sam citala u novinama o voditeljki na televiziji koja je godinama bila u vezi u kojoj se sto puta sastajala i rastajala sa deckom. Prosle godine je stavila tacku na tu pricu. Pre nekoliko meseci, posle duzeg perioda samovanja, je setala kera, kad je ker potrcao za mackom i podleteo pod auto. U tom trenutku, prvi da priskoci u pomoc je bio jedan decko koji je (ispostavilo se) trazio svog kera kog je izgubio prethodnog dana. Posto joj je pomogao, malo su popricali i ostavio joj je vizit kartu da mu javi ako slucajno vidi njegovog kera. Ona ga je sutradan pozvala da se zahvali i da ga pita da li je nasao kera. On je pozvao na veceru i od tada su nerazvdojni :)

Свидео ми се скоро на први поглед иако ми и није био нешто леп, тек после годину и по дана смо почели са везом, и мислим да је неко бацио црну магију на мене јер сматрам да је скроз погрешан и не знам у шта сам се заљубила.

Sa 25 godina odem u Njemačku da radim . Živio sam kod sestre koja je tamo otišla preko biroa rada sa 18 godina . Što se tiče djevojaka započinjao sam neke
veze ali to kratko trajalo jer mi je u tim kratkotrajnim vezama bilo nevidjeno dosadno . Imao sam jedan neobičan problem a to je kad neko izgovori pola rečenice j
ja unaprijed ostatak prije nego što ga izgovore . To mi se dešava do današnjeg dana . Mora osoba biti stvarno drugačija od većine da bi mi držala pažnju .
Imao sam i problem da zavolim . Tada sam mislio da imam neku blokadu u emocijama i počeo sam već da brinem . Do 25. g. nisam ni jednom zavolio mada sam
želio očajnički .
U Njemačkoj je sestra imala jednu prijateljicu iz Bosne . Ta njena prijateljica je bila baš onako smotano stvorenje a nije bila baš naročito ni bistra . Moja sestra joj je
bila savjetik za sve živo . Ova si nije znala ni kupiti garderobu . Jednom je sestra bila u nekom poslu i mene zamoli da nazovem tu njenu prijateljicu da dogovore kad
će zajedno u šoping . Nazovem je ja ali ona mi reče da ne može od kuće jer joj je došla sestra iz Bosne u goste . Ja sam mislio da se radi o nekom djetetu . Kažem joj
da dovede sestru da je ja čuvam a njih dve neka idu da trguju . Kaže ona meni da njena sestra nije bas tako mala . Pitam je koliko ima godina a ona kaže 20 .
Ja se našalim da je to nšto taman za mene . Naravno da sam se zafrkavao jer sam mislio da je sestra slična njoj . Dogovorimo se da će sutra njih dve doći kod moje
sestre .
Sutradan zazvoni zvono na vratima . Ja otvorim a pred vratima ona i sestra . Ja sam se nešto našalio a njih dvije su se nasmijale . Ušli smo i dnevnu sobu .
Počeo sam tu njenu sestru nešto da zapitkujem. To mi je valjda bilo neko nesvjesno testiranje . Svaki njen odgovor je za mene bio iznenadjenje iako smo pričali o
sasvim običnim stvarima . Nas dvoje smo pričali i pričali a sestre su iznenadjene stajale sa strane . Kad su sestre shvatile šta se dešava ostavile su nas same a one su
otišle da kupuju .Poslije sat vremena sam shvatio da sam je zagrlio a da ona svoju ruku drži na mom koljenu . Oboje smo se nevidjeno radovali što smo se sreli .
Nevjerovatno ! Tu noć nisam mogao da zaspim . I plakao sam od sreće jer sam našao svoju ljubav .
Nekoliko sledećih mjeseci su mi bili najljepši u životu i možda jedini do danas kad sam stvarno živio . Na žalost , nije završilo sretno ali ne žalim !
Da ne zaboravim , bila mi je vjerenica . Ja iz partizanske familije a ona iz ustaške . Kad su se familije umiješale napravile su nam pakao i nismo opstali .

nekih prethodnih ne zelim da se setim iako imam memoriju ko slon... sadasnju upoznao na pesackom prelazu proslog ponedeljka... slusala je lacunu coil na sluskama tako jako da sam mislio da ce joj oduvati bubne opne :lol: rukama sugerisao da malo stisa i odrecitovao joj jednu strofu nothing stands in our way... bilo je wauuuuu..... careeee :lol:

al' nece dugo da traje... mlada je za mene, trazim iskusnije :(

al najsmesnije mi da neke dame odavde imaju forumske emotivne krljacine sa forumskim pripadnicima jaceg pola a vamo na ovoj temi sve kao imaju stalnu vezu i sretne su i sve divno..... sta ti je ljudski obraz :lol:
cudi me ovakav komentar od tebe, jer si
o necijem "obrazu" u kontekstu iste aluzije mogao i pre nekoliko meseci da se oglasis.
nije vazno, prezivecu ovu uvredu ili kritiku, kako god, jer si mi drag i kad si najostriji: ))
u svakom slucaju mislim da je sasvim moralno i prirodno nastaviti zivot nekim svojim tokom, nakon bilo kakve emotivne krljacine,
cak je i pozeljno ne ostati zaglavljen u prici koja nema nikakvu realnu perspektivu.
:)

cudi me ovakav komentar od tebe, jer si
o necijem "obrazu" u kontekstu iste aluzije mogao i pre nekoliko meseci da se oglasis.
nije vazno, prezivecu ovu uvredu ili kritiku, kako god, jer si mi drag i kad si najostriji: ))
u svakom slucaju mislim da je sasvim moralno i prirodno nastaviti zivot nekim svojim tokom, nakon bilo kakve emotivne krljacine,
cak je i pozeljno ne ostati zaglavljen u prici koja nema nikakvu realnu perspektivu.
:)

nja nja nja.... :)

nisam mislio na tebe veruj il ne veruj jer nisi jedina koja se ovde picila sa nekim... malo mi licemerno znas... ono, sve ste divne i sjajne kako pisete o trenutnom, a ovde samo sto se kroz postove ne povalite sa nekima... ne ide... zena ako je sretna i u vezi, ne treba joj forumska potvrda srece.

ne dao ti bog da saznas kaki sam kad sam oshtar... to se zapamti za ceo zivot, al se zato posle bude bolji coek tj. zena jel' :lol:

nisam mislio na tebe veruj il ne veruj jer nisi jedina koja se ovde picila sa nekim... malo mi licemerno znas... ono, sve ste divne i sjajne kako pisete o trenutnom, a ovde samo sto se kroz postove ne povalite sa nekima... ne ide... zena ako je sretna i u vezi, ne treba joj forumska potvrda srece.

ne dao ti bog da saznas kaki sam kad sam oshtar... to se zapamti za ceo zivot, al se zato posle bude bolji coek tj. zena jel' :lol:

kao i mnogo puta do sada slazem se sa tobom ali ne prepoznajem bas u svim tackama optuznice..nebitno.
a tvoja me ostrina ne plasi, jer ako ce me prosvetliti prihvaticu je hrabro i dostojanstveno:lol:
mislim ostrinu kritike i mudrosti....he he, drugarcicu moj omiljeni:zag: :p

Tachno!:ok:

Back