ISPOVEST ŽIGOLA: Preferiram žene, ali mi češće dolaze muškarci.

ISTRAZIVAC9

Elita
Poruka
15.219
http://www.nadlanu.com/zivot/ispovesti/ISPOVEST-ZIGOLA
Muškarac koji zarađuje za život kao "eskort", odnosno pružajući seksualne i usluge svog društva svakome ko je voljan da za njih plati, otkrio je kako izgleda raditi kao muška prostitutka.
- Iako 90 posto vremena moje usluge koriste muškarci, znači za gej seks, ja preferiram žene i transvestite. Da se razumemo, fraza "eskort" je eufemizam za prostituciju. Ponekad s klijentima odlazim na večeru, u kazino, pozorište, privatne jahte i avione, putovanja, hotele. Većina klijenata su oni stalni, koje dobro poznajem, a ko jednom naruči moje usluge obično se vraća - odgovorio je na pitanje gde on to tačno "prati" klijente. Na pitanje doživljava li seks isključivo kroz prizmu novca, odgovorio je kako u svoje slobodno vreme uživa u seksu.
Nije da mi se gadi seks s muškim klijentima, ali iskreno ne uživam previše u njemu. Odradim to i razmišljam o obavezama, uobičajenim stvarima. Da se do kraja života moram da imam seks samo s muškarcima, bio bih vrlo nezadovoljen - istakao je.
Ne postoji neki drugi razlog za bavljenje ovim poslom od brze love, objašnjava mladić. On naplaćuje od 220 do 300 dolara po satu, a ako ide na istočno tržište (najčešće Dubai) tada obavezno udvostručuje cene.
Neki klijenti se i zaljube, primera radi muškarci koji kod kuće imaju ženu i decu. Ceo život vešto skrivaju da su gej pa od naših tajnih susreta sebi u glavi naprave nerealnu ljubavnu priču. Kažu mi "volim te", a ja moram da smislim odgovor koji ih neće uvrediti, pa obično kažem "to je baš slatko" ili tako nešto.
- Odbijao sam ljude koji su bili vidno nadrogirani ili jednostavno previše nametljivi i nudili mi velike svote. Ne želim probleme. Takođe, nema šanse da se seksam s mušterijom ako vidim da joj je stan prljav i ako se ne istušira pre odnosa. Tuširanje je preduslov za bilo šta. Kondomi su takođe obavezni - završio je.

Back