Ispovest: da li da idem opet kod prostitutke?

colorofthered

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
114
Moram da napisem kad nikome nemam i ne smem da kazem...

Imam 25 godina i nikada nisam bio sa devojkom i bas sam tuzan zbog toga i osecam se usamljeno... mislim da nisam bas ruzan ali sam jako nesiguran i stidljiv uvek bio oko stoje licnosti i izgleda...
toliko sam se osecao usamljeno, samocu, ocajno... da je ta moja usamljenost kulminirala i nekoliko dana sam razmisljao da odem kod prostitutke... pronasao sam preko oglasa i otisao... nisam zeleo klasicni sex i oral vec sam bio planirao samo da vidim zensko telo, dodirnem... otisao sam kod nje i ona je imala 27 godina izlgedala je stvarno prelepo, duga plava kosa, velike grudi i bila je jako komunikativna, fina i prijateljski nastrojena... rekla mi je da je to sto hocu erotska masaza... ok.

seo sam na sto za masazu i nesto mi je pricala i sa rukom pocela da mazi po licu i vratu, ne mogu da opisem koliko mi je samo taj dodir prijao i koliko sam se osecao lepo... kada mi je dodirnula lice i nasmesila se ja sam se istopio...ne secam se ni kada mi je majka ako me je ikada tako nezno dodirnula lice ikada... legao sam i ona je pocela da mi masira telo...jako sporo. Imala je prelepu dugu plavu kosu... svukla se i prvi put u zivot sam video zensko telo koje je bilo prelepo... video pipnuo, osetio... dok me masirala i dodirivala penis to mi nije toliko bilo uzivanje koliko da pipnem i osetim njeno telo...da je osetim i osetim nju, tu intimnost koju nikada nisam imao. poceo sam da je grlim prelazim rukama preko njenog tela, dirao joj kosu i ne mogu da opisem koliko mi je prijalo samo taj osecaj da dodirujm zensko telo, da je osetim na grudima i njene ruke kako mi dodiruju... nikada u zivotu se nisam tako osecao i nisam ni sanjao da cu tako nesto da dozivim sa prostitutkom... ali ona je bila jako nezna i prijatna... sam osecaj da mi je ona bila blizu uz mene i da sam osetio njeno telo na meni me potpuno rastuzilo i osecao sam se bespomocno...

sada sam opet usamljen i razmisljam da opet odem kod nje, ali znam da to nista nece da resi.. ali se osecam jako usamljno...

Ljudska psiha je čudo, telo, kao i um, kao i srce. Savršenstvo nesavršenosti. I tako je uvek, srce šta hoće, jer je kao dete. Hoće, šta hoće. I svaki odrastao, normalan čovek, da kažemoe motivno stamen i fizički odrastao, želi pažnju, nežnost, emociju. Onaj osećaj da smo željeni, potrebni. Voljeni. Da pripadamo. Da prihvaćeni smo. Da potrebni smo. Svakom živom stvoru na ovome svetu, fali lepa reč, dodir, pažnja. Posvećenost. I to ej sasvim u redu. A, ta kulminacija je ada mozak kaže ja to moram osetiti, doziveti, ja pući ću. To je ono kada psiha toliko želi to, da jendostavno telo mora da posluša. Hoću reći, svako bi reagovao kako bi reagovao, da zadovolji ono sta zeli zadovoljiti. Što ti kazes, tebi ej bio dovoljan dodir, nekome bi falila samo reč, neko bi treći imao seks, ili ne, nebitno je. Hoću reći, duša želi šta želi. I to je poriv, koji vapi. da bude zadovoljen. A, način zadovoljenja istog zavisi od percepsije svakoga ponaosob, jer nismo svi isti. Zašto si se osećao tužno i bespomoćno, ako ti je bilo lepo, ne razumem? ♥

Treba da se krećeš što više u društvu, upiši neki kurs, čitaj, idi na izložbe. Koncerte. Biblioteku. Na sva mesta, gde je današnji prosečni mlad svet. I kada se najmanje budes nadao, srešćeš neku finu curicu. Vidi se iz posta, da si željan ljubavi, paznje i neznosti i ok, sa njom si to osetio, video, doživeo, ali to nije ljubav, vec "posao". Ti njoj lovu, ona tebi neznost. Znači, ranjiv si, i mozes lako da "sklizneš" u to, da se iz pogrešnih pobuda vežeš za nešto čega da kažem nema, jer žudiš za nekim. A, taj neko nije ona, jer ona prodaje svoje telo za pare, svoje osecaje za novac. Smatram da bi te to an neke duge staze, tako ranjivog, još više povredjivalo vremenom, odvelo u zacarani krug. Jer ona svakome to radi, ko joj plazi, koliko si joj ti platio. To je njen posao. Ti si njen "posao". Ok, bilo ti je lepo, ona je bila fina, ali poradi an tome, da više cirkulišeš gradom, dogadjaima, da si u centru dešavanja. Mislim, da ne bi više trebao da ih posećuješ. Neće to na dobro da izadje. ♥

Idi brate. Olaksaj sebi. Ebiga, gledaj da ti to ne izvlaci mnogo para iz dzepa, ali nemoj da mucis sebe. Nece ti to resiti problem stidljivosti, ne verujem, ali ces sebi olaksati. Sta sad....Idi...A sto se devojaka tice, inace, ocigledno je da si dobar momak i ne umes malo bezobrazan da budes prema njima. Pre bih rekao da ne umes da kazes Ne, i Da u situacijama kada treba. Savet, izadji negde, izbaci sexualne misli iz glave (jako bitno) , pojacaj sebi raspolozenje za super zezanje, i startuj za jedan dan njih 10 i to samo da ih upoznas, tako svaki dan. Bez kompromisa, bez da ti zuji u glavi ono, ma nece uspeti, odbice me, izblamiracu se i sl. Samo saleci i pitaj devojke kroz kez na licu / Cao , delujete mi zabavno....Dakle ne trazi sebi izgovore u zivotu.

Mislim da je jako bitno da počneš devojke da posmatraš kao drugare, a ne samo kao lepa tela.
I da odeš i na neki razgovor.
I da počneš nekim sportom da se baviš.
Dakle da radiš na samopouzdanju.
I kroz sport ćeš upoznati mnogo ljudi.
Upiši kurs nečega što voliš... Mnogi upišu smo da bi neke ljude upoznali.
Jezike je najbolje, jer su tu pričljivi ljudi.
Kod ove ja ne bi išla više... I ako bi išla ne bih kod iste, to je sigurno.
Da se ne vežeš za nu, a onda će ti stalno izvlačiti pare...

SREĆNO! :bye:

Mislim da je jako bitno da počneš devojke da posmatraš kao drugare, a ne samo kao lepa tela.
I da odeš i na neki razgovor.
I da počneš nekim sportom da se baviš.
Dakle da radiš na samopouzdanju.
I kroz sport ćeš upoznati mnogo ljudi.
Upiši kurs nečega što voliš... Mnogi upišu smo da bi neke ljude upoznali.
Jezike je najbolje, jer su tu pričljivi ljudi.
Kod ove ja ne bi išla više... I ako bi išla ne bih kod iste, to je sigurno.
Da se ne vežeš za nu, a onda će ti stalno izvlačiti pare...

SREĆNO! :bye:

a kursevi ne izvlace pare? i ne izlvaci mu valjda ona nego on plati
ok to su mutne vode znaci makroi ovo ono to da mozda

Idi brate. Olaksaj sebi. Ebiga, gledaj da ti to ne izvlaci mnogo para iz dzepa, ali nemoj da mucis sebe. Nece ti to resiti problem stidljivosti, ne verujem, ali ces sebi olaksati. Sta sad....Idi...A sto se devojaka tice, inace, ocigledno je da si dobar momak i ne umes malo bezobrazan da budes prema njima. Pre bih rekao da ne umes da kazes Ne, i Da u situacijama kada treba. Savet, izadji negde, izbaci sexualne misli iz glave (jako bitno) , pojacaj sebi raspolozenje za super zezanje, i startuj za jedan dan njih 10 i to samo da ih upoznas, tako svaki dan. Bez kompromisa, bez da ti zuji u glavi ono, ma nece uspeti, odbice me, izblamiracu se i sl. Samo saleci i pitaj devojke kroz kez na licu / Cao , delujete mi zabavno....Dakle ne trazi sebi izgovore u zivotu.

pa i ovo je bila devojka

Moram da napisem kad nikome nemam i ne smem da kazem...

Imam 25 godina i nikada nisam bio sa devojkom i bas sam tuzan zbog toga i osecam se usamljeno... mislim da nisam bas ruzan ali sam jako nesiguran i stidljiv uvek bio oko stoje licnosti i izgleda...
toliko sam se osecao usamljeno, samocu, ocajno... da je ta moja usamljenost kulminirala i nekoliko dana sam razmisljao da odem kod prostitutke... pronasao sam preko oglasa i otisao... nisam zeleo klasicni sex i oral vec sam bio planirao samo da vidim zensko telo, dodirnem... otisao sam kod nje i ona je imala 27 godina izlgedala je stvarno prelepo, duga plava kosa, velike grudi i bila je jako komunikativna, fina i prijateljski nastrojena... rekla mi je da je to sto hocu erotska masaza... ok.

seo sam na sto za masazu i nesto mi je pricala i sa rukom pocela da mazi po licu i vratu, ne mogu da opisem koliko mi je samo taj dodir prijao i koliko sam se osecao lepo... kada mi je dodirnula lice i nasmesila se ja sam se istopio...ne secam se ni kada mi je majka ako me je ikada tako nezno dodirnula lice ikada... legao sam i ona je pocela da mi masira telo...jako sporo. Imala je prelepu dugu plavu kosu... svukla se i prvi put u zivot sam video zensko telo koje je bilo prelepo... video pipnuo, osetio... dok me masirala i dodirivala penis to mi nije toliko bilo uzivanje koliko da pipnem i osetim njeno telo...da je osetim i osetim nju, tu intimnost koju nikada nisam imao. poceo sam da je grlim prelazim rukama preko njenog tela, dirao joj kosu i ne mogu da opisem koliko mi je prijalo samo taj osecaj da dodirujm zensko telo, da je osetim na grudima i njene ruke kako mi dodiruju... nikada u zivotu se nisam tako osecao i nisam ni sanjao da cu tako nesto da dozivim sa prostitutkom... ali ona je bila jako nezna i prijatna... sam osecaj da mi je ona bila blizu uz mene i da sam osetio njeno telo na meni me potpuno rastuzilo i osecao sam se bespomocno...

sada sam opet usamljen i razmisljam da opet odem kod nje, ali znam da to nista nece da resi.. ali se osecam jako usamljno...
Idi i kresni se sa njom, nek te oslobodi u seksu i nauci da steknes samopouzdanje samo pazi da se ne zaljubis.
Kad steknes neko iskustvo u seksu i samopouzdanje lakse ce ti biti da prilazis devojkama i da nadjes neku devojku koja ce ti odgovarati pa neces vise biti usamljen.

pa i ovo je bila devojka

Ne to nije devojka, to je gluma devojke za koju je platio. Nista toliko lose u tome, ocigledno je da je zaglavio u nesto sto se mnogim muskarcima moze desiti, a sto svi izbegavaju da kazu. I sada umesto da ga zezamo zbog nase licne sujete, bolje da momku pokusamo da kazemo nesto sto moze imati smisla. Pre svega da izbaci osecaj krivice da treba da se izvinjava zenskom polu za to sto je muskarac i ima penis. A imam osecaj da je to slucaj, zato sto se non stop presabira, da li je ovo u redu, da li je ono u redu.

Back