Ispovest Albanca iz okoline Dečana: Beograd mi je SPASAO DETE

anajade

Elita
Poruka
17.275
Našoj redakciji se javio A. Camaj, Albanac iz sela Donji Streoci, kod Dečana, koji već deset godina sa sinom dolazi u Beograd jer se njegovo dete leči u našoj bolnici.

- Beograd, bog, pa doktor - to stalno ponavljam. Ne znam ni odakle da počnem da vam pričam, prvo što mi pada na pamet jeste da se zapitam kakva je to Kosovo država kad svojim građanima ne može da obezbedi osnovnu zdravstvenu zaštitu, nego ih pušta da umiru? Kakva? Da nije bilo Beograda, moj sin bi već deset godina bio u grobu! Beograd mi je spasao dete i ja to dok sam živ ne mogu da zaboravim... - rekao nam je Camaj na početku razgovora.

www.kurir.rs/vesti/drustvo/3176079/...ca-iz-okoline-decana-uvek-kazem-beograd-bog-p

beograd bog pa doktor,,:maramica:

Našoj redakciji se javio A. Camaj, Albanac iz sela Donji Streoci, kod Dečana, koji već deset godina sa sinom dolazi u Beograd jer se njegovo dete leči u našoj bolnici.

- Beograd, bog, pa doktor - to stalno ponavljam. Ne znam ni odakle da počnem da vam pričam, prvo što mi pada na pamet jeste da se zapitam kakva je to Kosovo država kad svojim građanima ne može da obezbedi osnovnu zdravstvenu zaštitu, nego ih pušta da umiru? Kakva? Da nije bilo Beograda, moj sin bi već deset godina bio u grobu! Beograd mi je spasao dete i ja to dok sam živ ne mogu da zaboravim... - rekao nam je Camaj na početku razgovora.

www.kurir.rs/vesti/drustvo/3176079/...ca-iz-okoline-decana-uvek-kazem-beograd-bog-p

beograd bog pa doktor,,:maramica:

Takvi Albanci su i stradali za vreme sukoba izmedju vojske Srbije i UCK.Vecinu tada postenih Albanaca,UCK je maltretirao ili pobio.

Čime se mi bavimo i zamlaćujemo... Mi smo jedan bedan i tužan narod.

Nismo. :nono3:

Vidis kako nas Vozd Pedev gaji :heart: u svom velikom toplom srcu za Albance sa Kosova. Ana Jadna pokusava da ti/nama ovim tekstom poruci da imamo konacno pravog Vozda Pedeva, well placed. Well suited for Multi-Cultural Multi-Practic use.

Slatkoca Islama, koji nas Vozd obozava uz jutarnju kahvu. Beograde (na H2O) Akbar, Allahu Akbar, pa tek onda Hippocrates :worth:.

_nobody_

Ako pricamo o narodu on je u strahu od mafije.
Svako od svoje.

- - - - - - - - - -

Amerika podrzava mafiju oba entiteta jer tako sprovodi svoj finalni plan.
Iebe se Americi i za Siptare i za Srbe.
Potrebna im je narko baza.
Na Kosovu imaju Bondstil a Beograd ubrzano radi na narkomanizaciji policije.
All is fine Your excellency

- - - - - - - - - -

Naivni su mislili da je Bondstil put ka Rusiji a zapravo trzni narko centar.
Regrutuje se marva sa svih strana i svih veroispovesti i nacionalnosti za brzu distribuciju.
Napred policijo - laka lova pred nosom!
Boli te lud, pravis se *****, nek se drogira omladina.
Kupis djip, jache ****** te vole i rado daju...
Milina od zivota!
VRH VRHOVA!
BACI KOSKU!

Poslednja izmena:

Back