Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Ђацима дала да лепе нешто, а ја само размишљала за то време, и то грешно...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Valjda će se naći neka "prečasna" i za tebe..mislim da te...kazni.
![]()
ja nisam nikom nista dalaЂацима дала да лепе нешто, а ја само размишљала за то време, и то грешно...![]()

Gresna sam, juce sam ogovarala koleginicu
I da, gresna sam svadjala sam se s prodavacicom koja je pogresila a htela jos da me maltretira
I jesam gresna sam, celo radno vreme sam na Krsti
E to je stvarno veliki greh

Vec dva dana nemam sta da prijavim...jedino ako se racuna i slasno psovanje i nazivanje pogrdnim imenima u saobracaju,u tom slucaju sam vec na dobrom putu ka paklu...ma,na vratima pakla![]()

Ђацима дала да лепе нешто, а ја само размишљала за то време, и то грешно...![]()

Ovo je sestro wanda veliki grijeh.
Da se obučeš kao crvenkapa i pustiš muža da bude veliki i zao tonight

...još ne mogu da nađem "pogodnog" da okajem one grehe od pre nekoliko dana ... a već mi se gomilaju novi...
Šta da radim, oče...:???:

A stvarno sta bi s tim Muerte-om?
Jeko, kazivaj sve po redu![]()

Velika su sogrešenia tvoja.
Za kaznu da spremiš obilan ručak i muža dočekaš u kecelji.
Samo u kecelji![]()
El moze bez obilnog rucka, samo kecelja?

El moze bez obilnog rucka, samo kecelja?
![]()

Е, пуштам га да буде велики и зао тунајт, али неће бити код куће, тако да ће он грешити ако те буде послушао...
А ја као Црвенкапица, сама ноћас, имам две опције: да боравим на Крсти где нико неће знати да сам Црвенкапа, или да изађем у град као Црвенкапа, али тада се можда врнем још грешнија, те ме неће опрати све воде Дунава...
Или још горе, изазовем салве смеха по родном ми граду, па те народ тера да ме још који пут ратосиљаш греха облачећи ме у Црвенкапу, не би ли се разонодили касних октобарских вечери...![]()

Ima i trece resenje.
Da ti dodze lovac na gajbu![]()

oprosti mi bože...banovo sam ga na crveno slovo...