Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Narod se loži na trudnice, gledaju dripci u dojke pune mleka
zalud izgužvana svila na trbuhu tvome,
sva topla i meka prestara postaješ
plačljivo koračaš ka početku veka
u kome te zlurado tresu rečja kopita
... uzmi sve tri ćero, neće da se bace........
Sva si mi daleka...srećo moja jednom jedina.

:)

Ovo je sestro wanda veliki grijeh.
Da se obučeš kao crvenkapa i pustiš muža da bude veliki i zao tonight

Е, пуштам га да буде велики и зао тунајт, али неће бити код куће, тако да ће он грешити ако те буде послушао...

А ја као Црвенкапица, сама ноћас, имам две опције: да боравим на Крсти где нико неће знати да сам Црвенкапа, или да изађем у град као Црвенкапа, али тада се можда врнем још грешнија, те ме неће опрати све воде Дунава...
Или још горе, изазовем салве смеха по родном ми граду, па те народ тера да ме још који пут ратосиљаш греха облачећи ме у Црвенкапу, не би ли се разонодили касних октобарских вечери...:rumenko:

Е, пуштам га да буде велики и зао тунајт, али неће бити код куће, тако да ће он грешити ако те буде послушао...

А ја као Црвенкапица, сама ноћас, имам две опције: да боравим на Крсти где нико неће знати да сам Црвенкапа, или да изађем у град као Црвенкапа, али тада се можда врнем још грешнија, те ме неће опрати све воде Дунава...
Или још горе, изазовем салве смеха по родном ми граду, па те народ тера да ме још који пут ратосиљаш греха облачећи ме у Црвенкапу, не би ли се разонодили касних октобарских вечери...:rumenko:

Ima i trece resenje.
Da ti dodze lovac na gajbu :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back