Ispovedaonica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е, предухитрио ме, и позитивно изненадио!
Ја ћу се од сад само њему исповедати, па шта ми буде, засад ми разрезао казне какве бих сама себи уделила...:)

...za lepshi pol...

1. kupila sam, a nisam trebala :rumenko:
2. nisam kupila :otkacio:
3. vikala sam :mrgreen:
4. tukla sam ukucane :roll:
5. pogledao me je "neprijateljski" :whistling:
6. zgreshila sam :eek:
7. prekinula sam "post" sa...:rumenko:
8. opet sam jela vishe...:dash:
9. vidi kako je obuchena :evil:
10. da sam lepa kao ona...:neutral:

...i josh milijardu drugih razloga...
...OvO je uho, za sve shto vas (intimno) muchi, ne smete javno...i sve Gratis...i strogo poverljivo...
Zgreših..... jer se više uopšte ne osećam loše zbog ovakvih stvari :lol:

Pa da krenemo redom..
Juce smo rucali u Mc Donaldu jer nas je mrzelo da se oblacimo za neki restoran i onda smo peskice lepo u trenerkama u MC.
Ja sam narucila:Big Mc,veliki pomfrit.srednju coca colu i sladoled sa prelivom od karamele.Beskompromisno.
Onda sam otisla na Sajam knjiga i prilikom parkiranja sam se samo naslonila:roll: na jedan BMW,i koliko se u mraku moglo videti meni nije nista a njemu se samo ukljucio alarm koji je urlao dok sam ja nonsalantno odsetala prema hali...
Potrosila sam pare,jesam priznajem,pa sam se posle prebrojavala za parking,i nakupila sitnis:rumenko:
Popila sam posle jedan Mohito-pogresan izbor,na onu hladnocu i dva caja posle,i trazila parking tacno 50 min po povratku kuci,i zamalo se nisam upiskila.Nisam bila zainteresovana juce za pljuvanje po sopstvenom zivotu jer me muz ne razume ili ni ne slusa sta mu govorim.-znaci jedan greh sam izbegla.Ljubim bliznjeg svog.;)

ah
ko li ce se
doseliti u nas komsiluk kad se stare komsije odsele?
dal cu samo ici na trac partiju uz soljicu kafe
dal ce biti neki zgodni dasa
sto se more misli moje
Ne dao ti Bog zgodnog dasu...vrata pored zivi mladic,yapi totalni,radi u Delloite-u,tasna,masna,zamirise hodnik kad prodje.Ali sto smo prisiljeni da slusamo stikle i danju i nocu kako lupkaju po stepenistu a o zvucima koji dopiru cesto da i ne govorim.
Tako da...ne znam sta bih ti rekla.Osim ako nemas licne pretenzije...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back